تنها ۱۰ درصد دستگاه‌ها به مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل شده اند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد قوانین‌ موضوع فضای مجازی کم است، گفت: پیشنهاد می‌کنم کارگروهی سه‌جانبه از مجلس،دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات برای تدوین قوانین لازم ایجاد شود.

به گزارش  خبرگزاری فارس، نشست مشترک رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با موضوع تشریح زیرساخت‌های دولت الکترونیکی امروز در محل سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

علی لاریجانی در این نشست با بیان اینکه در جلسه‌ای که با آقای فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی داشتیم، مطرح شد که به یکسری قوانین برای فضای مجازی نیاز داریم و تعداد قوانین‌مان در این زمینه کم است.

وی گفت: با همکاری مجلس، دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یک سه ضلعی برای تدوین و وضع قوانین لازم ایجاد شود تا در این زمینه کمبود نداشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان علت بازدید امروز از زیرساخت‌های دولت الکترونیک بر سازمان فناوری اطلاعات ایران، گفت: اخیرا از آقای وزیر ارتباطات پیگیری کردم که طبق قانون برنامه تا پایان امسال دولت الکترونیکی باید شکل بگیرد و چند ماه نیز بیشتر به پایان سال باقی نمانده است، چه کرده‌اید که آقای جهرمی پیشنهاد بازدید از زیرساخت‌های دولت الکترونیک را مطرح کرد.

لاریجانی ادامه داد: در بازدید مختصر امروز دیدم گام‌های اولیه را برداشته‌اید و جای تشکر دارد، اما در همین گزارش‌ها و بازدیدها چند نکته دیده می‌شود که باید سریع‌تر رفع شود.

لاریجانی گفت: برای تحقق دولت الکترونیکی همه دستگاه‌های حکومتی و همه قوا باید همکاری کنند و تلقی از دولت الکترونیکی این است که اگر در این زمینه لازم است قانون را روشن‌تر بنویسیم یا وزارت ارتباطات پیشنهادی برای همکاری بیشتر دستگاه‌ها به شورای هماهنگی سران سه قوه ارائه کند.

وی ادامه داد:‌ همچنین در حالی که ۲۵۰۰ دستگاه باید اطلاعات‌شان را به مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل می‌کردند تنها یک دهم دستگاه‌ها به این مرکز متصل شده‌اند و در حالی که ۶۵ درصد این دستگاه‌ها امکانات دولت الکترونیک را داخل خود دارند اما نمی‌توانند خدمات‌شان را به مردم ارائه کنند که باید در اسرع وقت این مشکل حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:‌ مجلس این موضوع که کدام دستگاه به دولت الکترونیک متصل شده و کدام نشده را پیگیری می‌کند.

لاریجانی همچنین با اشاره به ضرورت برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: انتخابات الکترونیکی سلامت انتخابات و تسهیل حضور مردم را تضمین می‌کند و از این رو شورای نگهبان باید از انتخابات الکترونیکی استقبال کند که اگر لازم باشد جلساتی برای تامین دقت نظر شورای نگهبان برای اجرایی شدن انتخابات الکترونیکی در کشور خواهیم داشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا