خرید یخچال

راهنمای خرید یخچال با اندازه مناسب

یکی از نکاتی که برای خرید یخچال مورد توجه قرار می‌گیرد سایز و ابعاد آن است. در بیشتر مواقع برای انتخاب یخچال مناسب، چیدمان آشپزخانه، برند، امکانات و حتی رنگ و طرح یخچال توسط افراد بررسی می‌شود.

در این میان شاید شما از آن دسته افرادی باشید که علاوه‌بر اینکه دوست دارید یخچالتان جادار باشد، تمایل دارید مدلی را انتخاب کنید که فضای زیادی را اشغال نکند! درواقع برای انتخاب یک یخچال مناسب از نظر سایز و امکانات، نکاتی وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید به محصول مورد نظر خود برسید. در این مقاله قصد داریم تا با مطرح کردن این نکات، راهنمایی جامع برای تهیه یخچال مناسب در اختیار شما قرار دهیم.

خرید یخچال و ورودی آشپزخانه

یکی از معضلاتی که در بسیاری از مواقع افراد را دچار مشکل می‌کند، سایز درب ورودی آشپزخانه است. در مرحله اول سایز یخچال شما باید با سایز درب ورودی آشپزخانه‌تان مقایسه شود. نادیده گرفتن سایز درب ورودی آشپزخانه باعث می‌شود تا نتوانید یخچال را به درون آشپزخانه هدایت کنید. پس بهتر است قبل از اینکه اقدام به خرید کنید، ابتدا ابعاد درب ورودی آشپزخانه خود را به‌طور دقیق اندازه‌گیری کنید.

سایز کابینت‌های آشپزخانه شما چقدر است؟

دومین نکته‌ای که برای خرید یک یخچال باید مدنظر داشته باشید، سایز کابیت‌های شماست. یخچال قرار است در فضای آشپزخانه، جایی در میان کابینت‌ها و یا در کنار آن‌ها قرار گیرد. برای اینکه یخچالی با سایز مناسب تهیه کنید باید ابعاد فضایی را که برای آن تعبیه کرده‌اید به‌طور دقیق اندازه‌گیری کنید. بهتر است طول و عرض کابینت‌هایی که یخچال قرار است در میان آن‌ها قرار گیرد همراه خود داشته باشید تا در هنگام انتخاب، سایزهای اندازه‌گیری شده را مقایسه کنید. در صورتی‌که بعد از خرید یخچال تمایل به تغییر دکوراسیون آشپزخانه داشتید، بهتر است فضای جدیدی را که می‌خواهید به یخچال اختصاص دهید تعیین کرده و باتوجه به آن نقشه و سایز کابینت‌ها را مشخص کنید.

برای تولید یخچال‌های مختلف، استانداردهایی در رابطه با ابعاد آن‌ها تعریف شده است. در بازار سه نوع یخچال فریزر بالا، فریزر پایین و ساید بای ساید وجود دارد که ابعاد تقریبی آن‌ها به شرح زیر است:

یخچال‌های فریزر بالا:

  •  ارتفاع: بین ۱۴۵ تا ۱۷۵ سانتی‌متر
  • عرض: بین ۷۰ تا ۸۳ سانتی‌متر
  • عمق: بین ۷۶ تا ۸۵ سانتی‌متر

یخچال‌های فریزر پایین:

  •  ارتفاع: بین ۱۶۵ تا ۱۷۵ سانتی‌متر
  • عرض: بین ۷۴ تا ۹۲ سانتی‌متر
  • عمق: بین ۷۶ تا ۸۶ سانتی‌متر

یخچالهای ساید بای ساید:

ارتفاع: بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ سانتی‌متر

عرض: بین ۸۰ تا ۹۵ سانتی‌متر

عمق: بین ۸۰ تا ۹۰ سانتی‌متر

یخچال‌های فریزر بالا عموما محصولاتی ارزان‎قیمت هستند که جای کمتری نیز اشغال می‌کنند. در صورتی‌که با محدودیت فضا روبه‌رو هستید و قیمت یخچال خیلی برایتان مهم نیست بهتر است به سراغ یخچال‌های فریزر پایین بروید. فریزر این نوع یخچال‌ها به‌صورت کشویی در قسمت پایین قرار دارد.

یخچال‌های ساید بای ساید را عموما یخچال‌هایی مناسب برای خانواده می‌دانند چراکه فضای دسترسی زیادی داشته و برای نگهداری مقدار زیادی موادغذایی مناسب هستند. یکی از ایرادهایی که به این یخچال‌ها وارد است، باریک بودن آن‌هاست که نگهداری از موادغذایی حجیم و بزرگ را کمی سخت می‌کند. همچنین یخ‌ساز و آب‌سرد کن نیز حجم زیادی از فضای داخلی یخچال را اشغال می‌کنند.

نوع دیگری از یخچال‌ها در بازار موجود هستند که به آن‌ها فرنچ‌دور یا درب فرانسوی می‌گویند. این یخچال‌ها به دلیل ابعاد بزرگشان گزینه مناسب دیگری برای خانواده‌ها هستند. ایراد این نوع محصولات، ابعاد بسیار بزرگ و قیمت بسیار بالای آن‌هاست. همچنین طراحی درها به‌صورتی انجام شده است که فضای زیادی برای باز کردن درب یخچال نیاز دارید.

انتخاب یخچال متناسب با فضای جدید

راهنمای خرید یخچال

گاهی اوقات شما برای انتخاب یک یخچال محدودیت فضا ندارید. برای مثال شرایطی را در نظر بگیرید که به خانه‌ای جدید اسباب‌کشی کرده‌اید و فضای آشپزخانه کاملا خالی‌ست تا با سلیقه خود آن را دیزاین کنید. در این حالت دیگر نیازی نیست برای ابعاد یخچال نگران باشید اما نکته حائز اهمیت این است که یخچال انتخابی شما برای شما کارایی لازم را داشته باشد. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید، تعداد اعضای خانواده است. بررسی‌ها نشان می‌دهند که خانواده‌های کم جمعیت ۳ یا ۴ نفره نیازی به یخچال‌های بزرگ ندارند و اگر یخچالی با سایز ۱۶ یا ۲۰ فوت تهیه کنند برای آن‌ها مناسب خواهد بود.

فضای لازم برای باز شدن درب یخچال

علاوه‌بر دانستن اندازه ارتفاع، عرض و عمق یک یخچال، باید به این نکته توجه کنید که درب یخچال در هنگام باز شدن نیز فضایی را اشغال خواهد کرد. فضایی که برای یخچالتان انتخاب می‌کنید باید به‌گونه‌ای باشد که هیچ‌گونه مزاحمتی برای باز شدن درب آن وجود نداشته باشد. اگر با محدودیت فضا روبه‌رو هستید، بهتر است یخچالی را انتخاب کنید که بتوانید آن را در فاصله ۵ سانتی‌متری از دیوار قرار دهید تا فضای لازم برای گردش لولاهای آن وجود داشته باشد.

خرید یخچال مناسب برای سبک زندگی شما

شاید برایتان عجیب باشد اما سبک زندگی و عادات غذایی شما می‌تواند تأثیر مستقیم بر انتخاب نوع یخچال داشته باشد. مثلا اگر شما اهل آشپزی یا ذخیره موادغذایی نباشید، خرید یخچالی بزرگ کاری عاقلانه نیست. یخچال‌های بزرگ علاوه‌بر اشغال فضا، برق زیادی نیز مصرف می‌کنند. عادت‌های چون خرید نوشیدنی‌های متعدد یا غذاهای آماده، سبب می‌شود تا شما به داشتن قفسه‌بندی مناسب جهت نگهداری این نوع موادغذایی دقت کنید. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، برای تولید یخچال، استانداردهایی برای ابعاد درنظر گرفته شده است که توجه به آن‌ها می‌تواند شما را به‌سوی خرید یخچال مناسب سوق دهد.

امروزه در بازار یخچال‌هایی بین ۲ تا ۴۲ فوت مکعب وجود دارند. شنما باید به کاربری یخچال توجه کنید تا بتوانید سایز مناسب آن را انتخاب کنید. مثلا اگر یخچالی احتیاج دارید که از آن فقط برای خنک نگهداشتن نوشیدنی‌های مختلف استفاده کنید، بهتر است محصولی با سایز ۵ تا ۷ فوت انتخاب کنید. برای خانواده‌های ۲ تا ۳ نفره، یخچالی به ابعاد ۱۴ تا ۱۶ فوت می‌تواند مناسب باشد. همچنین خانواده‌های ۴ نفره بهتر است به سراغ یخچالی با سایز ۱۸ تا ۲۲ فوت بروند.

در ادامه نیز می‌توانید سایز یخچال‌های مختلف را برحسب فوت مشاهده کنید:

  • یخچال‌های فریزر بالا: ۱۴.۵ تا ۲۴ فوت مکعب
  • یخچال‌های فریزر پایین: ۱۹ تا ۲۵ فوت مکعب
  • یخچال‌های درب فرانسوی: ۱۸ تا ۳۲ فوت مکعب
  • یخچال ساید بای ساید: ۲۰ تا ۲۹ فوت مکعب
  • یخچال دوقلو: ۳۲ تا ۴۱ فوت مکعب
  • یخچال کام پکت: ۱۰ تا ۱۲ فوت مکعب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا