سامسونگ

سامسونگ نسبت به کمبود شدید تراشه در بازار هشدار می‌دهد

سامسونگ، تولیدکننده‌ی بزرگ تراشه نسبت به ایجاد «عدم تعادل جدی» در صنعت نیم‌رسانا با گسترده‌شدن کمبود در سراسر جهان هشدار داده است.

سامسونگ اظهار داشته است که شاید از عرضه‌ی گلگسی نوت بعدی جهت هموارتر ساختن تولید لاین‌آپ خود بگذرد. همچنین نگرانی نسبت به اینکه کمبودها در بازار می‌تواند پروسه‌ی بازیابی اقتصاد پس از گذراندن پاندمی کرونا را آهسته‌تر کند رو به افزایش است و دولت‌های اتحادیه‌ی اروپا، ایالات متحده‌ی آمریکا و چین به دنبال تقویت تولید خود هستند.

«کوه دونگ-جین» (Koh Dong-jin)، یکی از مدیران عامل سامسونگ طی یک جلسه‌ با سهام‌داران چنین گفته است:

عدم تعادلی جدی در عرضه و تقاضای تراشه‌ها در بخش IT در سطح جهانی وجود دارد. گفتن اینکه مسئله‌ی کمبود ۱۰۰ درصد حل شده سخت است.

وی افزوده است که سامسونگ با شرکت‌های مختلف در خارج از کشور همکاری می‌کند تا بتواند میزان عرضه را به تقاضا هرچه نزدیک‌تر کند. با این حال، کوه دونگ-جین به نوعی اشاره داشته که عرضه‌ی گلگسی نوت جدید تا ۲۰۲۲ به تعویق افتاده است و گفته است که به‌عنوان یک محصول سطح بالا «شاید عرضه‌اش دشوار باشد».

مدل محبوب دیگری، سامسونگ گلکسی اس ۲۱ در ژانویه‌ی گذشته به عرضه رسید و آقای کوه اذعان داشته است که «رونمایی از دو پرچمدار در یک سال می‌تواند مسئولیت بزرگی باشد».

سال گذشته با شروع پاندمی کرونا کمبود در صنعت نیم‌رسانا نیز شروع شد. تولیدکنندگان خودرو که فروش کمی داشتند سفارشات خود از کارخانه‌های چینی برای تولید تراشه را لغو کردند و در عوض، تولید تراشه به بخش‌های دیگر که تقاضای بالایی داشتند منتقل شد.

پس از آن فولکس‌واگن، هوندا، تویوتا و جنرال موتورز درحالی که وقتی تقاضا برای خودرو افزایش پیدا کرد قادر به بازیابی سفارش‌های لغو شده‌ی خود نبودند، محبور به کاهش تولیدات خود شدند. در عین حال با خانه‌نشینی مردم، تقاضا برای محصولات سایر بخش‌ها نظیر گجت‌ها هم افزایش پیدا کرد.

کارت‌های گرافیک جدید بسیار کمیاب بودند و عرضه‌ی برخی از گوشی‌های آیفون دچار عدم تعادل شد و موجودی کنسول‌های نسل جدید سونی و مایکروسافت یعنی پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سریز ایکس همچنان آن‌قدر در مقیاس ناچیز تامین می‌شود که سریعاً پس از در دسترس قرار گرفتن کاملاً به فروش می‌رسد. با این وجود، تولیدکنندگان همچنان در تلاش هستند تا جای ممکن عرضه را نزدیک به میزان تقاضا نگه دارند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا