مردم قبل از معامله دانش خود را افزایش دهند

آیلین سیروس:

” مهمترین مشکلی که در حوزه کریپتوکارنسی در کشور وجود دارد پایین بودن سطح دانش و اگاهی مردم در این حوزه است”. بنیان­گذار و مدیرعامل صرافی رمز ارزی یوبیتکس در حاشیه دوازدهمین رویداد اینوتکس با بیان مطلب فوق گفت: در واقع یکی از بزرگترین معضلاتی که در چند سال گذشته با کاربران در بازار ایران مواجه بودیم دانش بسیار کم افراد در این حوزه است؛ در این بازار متاسفانه اکثرا با ضرر رو­به­ رو می­شوند. گفتگوی سیار نیوز با محمد یعقوبی در خصوص دوازدهمین نمایشگاه اینوتکس و فعالیت این صرافی رمزارزی از نظر خوانندگان می گذرد.


در دوازدهمین نمایشگاه اینوتکس آیا با سرویس جدیدی شرکت کرده اید؟

بله ما آکادمی را در این نمایشگاه رونمایی کردیم تا سرویس آموزشی کاملا رایگان به مشتریان خود ارائه بدهیم . از طرفی ما یک نقشه راه به کاربران ارائه می کنیم تا در انبوه دیتاهای بازار دچار سردرگمی نشوند. در مرحله اول آموزش­ها به صورت آنلاین خواهد بود، محتواها در قالب ویدئو ، صوت و یا متن ارائه می­شود. با این دیدگاه امیدواریم کاربران در معاملات زیان نبینند و یا میزان زیانشان به نسبت سودشان کمتر باشد. آموزش­هایی که ارائه می­دهیم ممکن است مختص کاربران خود ما نباشد و برای ما این مساله اهمیت ندارد بلکه مهم آن است که بازار روند حرفه­ای به خود بگیرد.

نمایشگاه امسال را نسبت به سال گذشته چگونه ارزیابی میکنید؟

ما سال گذشته در سطح کوچکتری در نمایشگاه شرکت کردیم اما به دلیل استقبال و بازخورد بسیار خوبی که شاهد بودیم امسال با دست پرتر و بزرگتر وارد شدیم. نمایشگاه بسیار تاثیرگذار و مهم برای حوزه استارتاپها و کریپتوکارنسی هاست؛ اما مشکل بزرگ آن دوری از تهران و از طرفی چیدمان نامتناسب غرفه ها و همچنین سیستم افتضاح سرمایشی در این ماه سال است که بسیاری از غرفه داران و همچنین بازدید کنندگان را کلافه کرده است و انتظار شرکت کنندگان از مسئولان نمایشگاه که با چنین هزینه ای این رویداد را برگزار می کنند این است که اینطور غیر حرفه ای عمل نکنند.

نسبت به رقبای خود چه مزیت و امکانی برای مشتریها ایجاد میکنید؟

در واقعا رقبای ما زیاد نیستند و همه تا حدودی یک نوع سرویس را به مشتری می دهیم اما در این بین همواره سعی کرده ایم با مشتری ارتباط قوی تری داشته و با توجه به نیاز مشتری خدمات و سرویس دهی مناسب داشته باشیم؛ مثلا اگر تعداد درخواستها نسبت به یک ارز زیاد باشد ما آن ارز را به سیستم اضافه میکنیم یا اگر سرویس خاصی نیاز داشته باشند آن سرویس را به سیستم اضافه میکنیم و همواره سعی در ایجاد ارتباط تنگاتنگ با مشتری هستیم. پشتیبانی ما واقعا ۲۴ ساعته است.

آیا از تهدیدات پلتفرمهای رمزارز خارجی برای ایرانیان با خبر هستید؟

بله به طور کامل اما متاسفانه ما خیلی نمیتوانیم ایم مسئله را باز کنیم به این دلیل که اگر بخواهیم به این موضوع در سطح وسیعی بپردازیم برداشتی که میشود این است که می خواهیم خودمان را جا بیندازیم یا مطرح کنیم اما واقعیت این است که طی این چند سال فعالیت، موارد بسیاری از مراجعه کاربران و استیصال بودن از بستن حسابهایشان در صرافی های خارجی را شاهد بوده ایم. ما تا جایی که بتوانیم کمک میکنیم تا مشکلشان حل شود اما واقعیت این است که در این موارد کار آنچنانی از دست کسی بر نمی آید. به اعتقاد من این وظیفه رسانه هاست که به مردم اطلاع رسانی کنند. صرافی های خارجی به راحتی حسابها را می بندند.

با نبود قابلیت معاملات اهرم دار در صرافی های ایرانی چه کنیم؟

خوشبختانه ما این قابلیت را ایجاد کرده ایم و بر روی توکن های لوریج دار که قابلیت اهرم به عنوان مارجین ندارند به گونه ای که یک سری رمزارز داریم با نماد رمزارزهای اصلی مثل بیت کوین، اتریوم، دوج و….که قابلیت اهرم تا ۳ ایکس را در بازار لانگ و شورت به آنها می دهیم که می توانند روی آن توکن با آن اهرم معامله کنند.

از نظر شما مهتمرین ضرر مردم در بازار کریپتوکارنسی چیست؟

فقط نداشتن دانش و البته مهترین مسئله است. اما مواردی مثل دنبال کردن در شبکه های اجتماعی از افراد غیر متخصص است که آن هم به کمبود دانش بازمیگردد و تاکید همیشه من این است که مردم قبل از معامله دانش خود را افزایش دهند.

چشم انداز آینده حوزه کریپتوکارنسی را در کشور چگونه می بینید؟

واقعیت این است که به دلیل اتفاقاتی که در حوادث اخیر افتاده چشم انداز حوزه فینتک خوب نیست و متاسفانه خیلی از کسب و کارها مهاجرت کرده اند به دلیل محدود بودن کسب و کار در این حوزه، دست فعالان و ارائه دهندگان را بسیار بسته و محدود است و همینطور مشتری ها و مردم را. امیدواریم که مسئولان به این قضیه فکر کنند که وقتی محدودیت بر روی اینترنت می گذارند بیندیشند که چه مشاغلی را نابود می کنند و هجوم مردم به سمت پلتفرمهای خارجی هر روز در حال افزایش است.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا