رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از پایان موفقیتآمیز پروژۀ “طرح توسعه Peering مراکز تبادل ترافیک (IXP) کشور” و به روزرسانی نقشه راههای فناورانه این پژوهشگاه خبر داد.
در این جلسه مقرر شد این نقشه راه ها پس از بازنگری و به روز رسانی به عنوان اسناد پشتیبان در اختیار معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گیرد.
حمایت کامل وزارت ارتباطات از پژوهشگاه ارتباطات
دکتر انصاری ضمن تبیین انتظارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشگاه گفت:
می بایست از ظرفیت پژوهشگاه در تحقق شبکه ملی اطلاعات به طور کامل استفاده شود و علاوه بر این سایر شرکت ها و سازمانهای تابعه وزارت هم باید از این ظرفیت استفاده کنند.
وی تأکید کرد: وزارت ارتباطات کاملاً از پژوهشگاه حمایت خواهد کرد و پشتیبان گسترش فعالیت های آن برای تحقق اهداف وزارت ارتباطات به ویژه در زمینه شبکه ملی اطلاعات خواهد بود.
وحید یزدانیان نیز در این جلسه ضمن تشریح فعالیتهای پژوهشگاه گفت:
ما در پژوهشگاه بر اساس سیاست های تعریف شده توسط وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمام ظرفیتمان را به کار خواهیم گرفت تا روند تعریف و اجرای پروژههای مرتبط با شبکه ملی اطلاعات را با سرعت بیشتری انجام دهیم.
وی افزود: ما این قول را خواهیم داد که از زمان عقد قراردادهای مربوط به پروژه های شبکه ملی اطلاعات بیش از ۲ هفته زمان نخواهد برد تا به مرحله اجرا برسد.
یزدانیان همچنین بر استفاده از ظرفیت هیئت امنای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت توسعه فعالیت های پژوهشگاه و پیشرفت پروژه های آن تاکید کرد.
تاکید وزیر ارتباطات بر تسریع پروژه های پژوهشگاه ارتباطات
دکتر یزدانیان رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از پایان موفقیتآمیز پروژۀ “طرح توسعه Peering مراکزتبادل ترافیک (IXP) کشور” با هدف رسیدن شبکۀ زیرساخت به جایگاه مطلوب در اکوسیستم فاوای کشور خبر داد.
وی افزود: هدف از اجرای این پروژه را، گسترش و توسعۀ IXP شرکت ارتباطات زیر ساخت در ابعاد مختلف معماری، خدمات، نقاط Peering (داخلی و بین المللی) و مشتری ها عنوان کرد و افزود:
انجام این پروژه که به درخواست شرکت ارتباطات زیر ساخت انجام شد و با توجه به تاکید دکتر زارع پور وزیر محترم ارتباطات مبنی بر لزوم تسریع در انجام پروژه ها، در ماه جاری به پایان رسید.
وی خاطر نشان کرد:
این پروژه تجزیه و تحلیل مشتری، بازار و ترافیک و همچنین بررسی فناوریها و انجام طراحیها و برآورد الزامات و نیازهای فنی با هدف توسعه IXP کشور تا سال ۱۴۰۵ را شامل میشود.
یزدانیان در ادامه تهیه و ارائه طرحهای تجاری، معماری، امنیت، مدیریت، مسیردهی، توسعۀ نقاط(داخلی و بین المللی)، سناریوهای پیاده سازی، نیازهای فناوری، تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری برای توسعۀ IXP شرکت ارتباطات زیر ساخت تا سال ۱۴۰۵ را از جمله نتایج انجام این پروژه عنوان کرد.
لینک کوتاه: