تأثیرات منفی که همهگیری بیماری کرونا برروی صنایع مختلف گذاشته است بر کسی پوشیده نیست. طبق آمار منتشر شده این تأثیر برروی بازار گجت های پوشیدنی نیز دیده شده و این بازار با کاهش رشد مواجه شده است.
باوجود این کاهش رشد، بازهم فروش چنین محصولاتی از فروش گوشیهای هوشمند و محصولات سختافزاری موفقتر عمل کرده است. طبق گزارشهای جدید مؤسسه ABI Research، عرضه چنین محصولاتی میتواند ۵ درصد بیشتر از سالهای قبل شود. این مؤسسه که رشدی تک رقمی را برای بازار گجت های پوشیدنی پیشبینی میکند، اعلام کرده است که انتظار میرود ۲۵۴ میلیون دستگاه به بازار عرضه شوند. این میزان در سال گذشته برابر با ۲۴۱ میلیون دستگاه بوده است. بد نیست بدانید که رشد بازار گجتهای پوشیدنی در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال ۲۰۱۸، ۲۳ درصد رشد را تجربه کرد.
یکی از عواملی که بر رشد کم این بازار اثر گذاشته است، بیکار شدن عده زیادی از مردم در اثر بیماری کرونا بود. باتوجه به این موضوع بسیاری از مردم به علت کاهش درآمد خود تمایل دارند تا اقلام غیرضروری را از سبد خرید خود حذف کرده و هزینههای خود را کاهش دهند تا بتوانند مایحتاج ضروری را تهیه کنند. طبق آمار، حدود ۴۰ میلیون نفر در آمریکا به سبب بیماری کرونا بیکار شدند.
همچنین مستحضر هستید که دستبندهای سلامتی امروزه میتوانند بر فعالیتهای ورزشی نظارت کنند. باوجود قرنطینه خانگی، میزان فعالیتهای ورزشی مردم کاهش یافت در نتیجه نیازی به دستبند هوشمند نبود. اما بااینحال بازهم افراد برای رهگیری وضع سلامت جسمانی خود، اقدام به خرید چنین دستبندهای هوشمندی در دوران قرنطینه کرده بودند.
بهگفته استفانی تامست از مؤسسه ABI Research، انتشار بیماری کرونا سبب شد تا مردم دنیا بیشتر به سلامت جسمانی خود اهمیت دهند. همن مسأله باعث میشود تا پیشبینی کنیم بازار این گجتهای پوشیدنی در نیمه دوم سال جاری میلادی گرمتر شود. انتظار داریم که در سال ۲۰۲۱ حدود ۲۸۹ میلیون واحد و در سال ۲۰۲۲ حدود ۳۲۹ میلیون واحد فروش را در این بازار شاهد باشیم.
پیشبینی میشود اپلواچ، دستبندها و ساعتهای فیتبیت ازجمله محصولاتی خواهند بود که بیشتر از سایر گجتهای پوشیدنی به فروش خواهند رفت. لازم بهذکر است که این شرکتها در دوران انتشار بیماری کرونا به تیمهای تحقیقاتی و پزشکی کمکهای بسیاری کردند.
لینک کوتاه: