آمازون

رسمی: شرکت آمازون پیام‌رسان ویکر را خریداری کرده است

شرکت آمازون به‌تازگی از خریداری پیام‌رسان «ویکر» (Wickr)، برنامه‌ی رمزگذاری شده‌ای که در سال ۲۰۱۲ به انتشار رسید خبر داده است.

آمازون اقدام به خریداری ویکر کرده و «استفان اشمیت» (Stephen Schmidt)، معاون شرکت «خدمات وب آمازون» (Amazon Web Services) درباره‌ی این معامله چنین نوشته است:

ما هیجان‌زده‌ایم که اعلام کنیم شرکت خدمات وب آمازون، ویکر را خریداری کرده است که یک شرکت نوآور است که امن‌ترین فناوری ارتباطات با رمزگذاری سرتاسری را توسعه داده است.

اشمیت ضمن اشاره به رابطه‌ی نزدیک شرکت ویکر با ارتش و به‌صورت کلی پایتخت ایالات متحده‌ی آمریکا یعنی واشنگتن، ذکر کرده است که ویکر به سازمان‌های دولتی امکان کنترل جدی در راستای اهداف و نیازهایشان را می‌دهد. اشمیت خود در این زمینه سابقه‌ی جالب توجهی دارد و در پروفایل لینکدین وی ذکر شده که یک دهه را در اف‌بی‌آی گذرانده است.

ویکر مانند برنامه‌ی رقیب سیگنال بین خبرنگاران و افشاگران معروف بوده و Motherboard نیز اشاره داشته که مجرمان برای فعالیت‌های غیرقانونی خود به‌خاطر امن بودنش از آن همواره استفاده کرده‌اند. حال باید منتظر ماند و دید که خریداری ویکر توسط آمازون چه تاثیری بر محبوبیت و معروفیت آن بین عموم کاربران خواهد گذاشت.

اشمیت توضیح داده است که آمازون حداقل تا حدی تحت تاثیر نیاز به حفظ امنیت اطلاعات در شرایط کار از راه دور تصمیم به خریداری ویکر گرفته است. جالب است که ببینیم در آینده این شرکت چه اقداماتی را در پیش خواهد گرفت.

از جدیدترین اخبار آمازون طی چند وقت اخیر می‌توان به خبر فروش ۱۰۰ میلیارد دلاری این شرکت عظیم طی سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۱ اشاره کرد. این شرکت طی این بازه ۱۰۸.۵ میلیارد دلار فروش خالص داشته است که رشدی ۴۴ درصدی نسبت به ۷۵.۵ میلیارد دلار در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۰، زمانی که پاندمی کرونا در حال گسترش در سراسر جهان بود به شمار می‌رود.

نظر شما راجع به خریداری ویکر توسط آمازون چیست؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا