آنر یکی از برندهای زیرمجموعه شرکت هواوی، قرار است در تاریخ ۱۸ می ۲۰۲۰ مصادف با ۲۹ اردیبهشت ۹۹، از لپتاپ مجیک بوک پرو و تلویزیون جدید خود رونمایی کند.
آنر که بهدلیل شیوع بیماری کرونا با کاهش فروش زیادی در بازارهای خارج از چین روبهرو شده بود، حال قصد دارد با تولید محصولاتی مانند لپتاپ، دستبند سلامتی، ساعت هوشمند، هندزفری و … ضرر و زیان ناشی از این شرایط نابهسامان جهانی را روبهراه کند. یکی از مهمترین محصولاتی که قرار است در تاریخ ۲۹ اردیبهشت از طرف برند آنر به بازار معرفی شود، تلویزیون Honor Vision Pro خواهد بود.
این تلویزیون جدید، بخشی از استراتژی جهانی ۱+۸+N این شرکت است که هدف آن معرفی شرکت آنر بهعنوان تولیدکننده ابزار دنیای اینترنت اشیاء بوده و اجرای این استراتژی مصادف با همایش آنلاین آنر است.
همزمان با این تلویزیون قرار است لپتاپ جدید آنر با عنوان مجیک بوک پرو نیز معرفی شود. در طراحی این لپتاپ از تراشه اینتل Core i7-10510U بهره گرفته شده است. همچنین کارت گرافیک انویدیا GeForce MX250 دو گیگابایت از دیگر ویژگیهای این محصول است. گفته میشود این لپتاپ از دو لپتاپ MagicBook 14 و MagicBook 15.6 قدرتمندتر است. طبق پیشبینیهای صورت گرفته این لپتاپ جدید مدل بازطراحی شدهای از MateBook X Pro باشد.
لینک کوتاه: