آیا مایکروسافت بازار خود را از دست می دهد؟

۴۰۰ شرکتی که رابطه تنگاتنگی با مایکروسافت دارند، سال گذشته شاهد اتفاقات زیادی در شرکت بوده‌اند که مهمترین آنها شاید بدترین آنهاست و آن اینست‌: بیل گیتس در حال ترک شرکت است.

حالا سوال اینست که آینده بزرگ‌ترین اکوسیستم فناوری دنیا چه خواهد شد؟

Michael Speyer تحلیلگر مرکز پژوهشی Forrester در این رابطه توضیح می‌دهد: “این مساله با DNA شرکت عجین شده است و به نفع آنهاست که ارتباط خود را با بازار حفظ کنند و از نمایندگی‌های فروش خود حمایت کنند.”

با تعداد پرسنل و هزینه‌هایی که صرف راه‌اندازی این شرکت‌ها شده است، شکی نیست تیم مدیریتی شرکت، حاشیه امنیت این بازار را حفظ خواهد کرد. به نظر Speyer، مایکروسافت در گذشته و حال همواره به فکر محافظت از کانال‌های خود با نمایندگی‌های فروش در بازار بوده است. بنابراین بود و نبود گیتس در این میان اصلا مهم نیست.

Derick Bahl مالک شرکت Quality Systems Solutions و از شرکت‌های شریک مایکروسافت، معتقد است: “گیتس همیشه به اهمیت کانال‌هایش با بازار واقف بوده است اما هیچ وقت دخالت مستقیم نداشت. او بیشتر مایل بود به محصولات شرکت بپردازد تا استراتژی‌های فروش آنها در بازار. او همیشه خود را یک آرشیتکت نرم‌افزاری می‌دانست؛ کسی که به فکر تبلیغ محصولات مختلف شرکت است. بنابراین من فکر می‌کنم با اینکه او ارزش این کانال‌ها را می‌دانست اما نمی‌خواست خود را با این مسائل درگیر کند.”

کارشناسان صنعت آی‌تی می‌گویند، کانال‌های ارتباطی مایکروسافت با بازار پس از ساخت ویندوز ۹۵ و ۹۸ بسیار بیشتر شده است. پس از آنکه تقاضا برای سیستم‌ عامل‌ها افزایش پیدا کرد و مایکروسافت بر رقبایش پیشی گرفت، شرکت ناچار شد به فکر شیوه فروش جدیدی باشد. چون فروش مستقیم محصولات به خریداران، زمان زیادی می‌طلبید و اصلا اقتصادی نبود. بنابراین کار خود را با کانال‌های فروش آغاز کردند.

Michael Cherry تحلیلگر مرکز پژوهشی شرکت مایکروسافت در این خصوص می‌گوید: “از همان ابتدا گیتس و بالمر از نقش مهم این کانال‌ها مطلع بودند. بنابراین رابطه دوطرفه خود را با آنها حفظ کردند. در واقع مایکروسافت شرکتی است که عملا هیچکس مستقیما با آن رابطه ندارد.

این کانال‌های فروش و OEMها هستند که سخت‌افزار و ابزارهای ویندوز را در اختیار مشتریان قرار می‌دهند و حالا که گیتس در حال کناره‌گیری است، بهترین راهکار برای آنها برای ادامه موفقیت‌هایشان همکاری تنگاتنگ با یکدیگر است. مایکروسافت همواره به تقویت ارتباط دوطرفه‌اش با تمام نمایندگی‌ها می‌اندیشد و این چیزی است که همه ما بدان نیاز د

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا