با توجه به اینکه بسیاری از مردم دنیا در خانههایشان هستند وبا توجه به فشار موجود روی شبکه اینترنت برخی تصور میکنند بهزودی باید شاهد قطعی اینترنت باشیم. آیا چنین احتمالی وجود دارد؟
شیوع ویروس کرونا در سطح دنیا باعث ایجاد مشکلاتی شده و همه افراد را خانه نشین کرده است. در پی شیوع این بیماری میزان مصرف اینترنت به حد زیادی در تمام کشورها افزایش یافته و استفاده کاربران را بالا برده است. کشورهای اروپایی کیفیت استریم خود را در بعضی از سرویسها مانند یوتیوب و نتفلیکس کاهش دادهاند و به گونهای از افزایش بار اینترنت جلوگیری کردهاند. اما این سوال مطرح است که با افزایش میزان مصرف اینترنت، احتمال قطع این شبکه جهانی وجود دارد یا نه؟
متخصصین اینترنت موضوع قطعی اینترنت را بعید میدانند. در مقایسه با فشار شدید روی اینترنت، احتمال بیشتری میرود که حمله سایبری یا قطعی کابلهای زیردریایی اختلال بیشتری در اینترنت ایجاد کند.
باید در نظر گرفت که همه چیز، حتی اینترنت در مقابل فشار کاری زیاد آسیبپذیر است. اینترنت در مقایسه با سایر موارد بخشهای پشتیبانی زیادی دارد که اجازه نمیدهد که به دلیل ایجاد نقص در یکی از سیستمها قدرت کلی آن کاهش یابد.
مدیر ارشد شرکت لوکلا بر این باور است که این نگرانی ناشی از زیرساختهای اینترنت نیست، نگرانی اصلی کاربرانی را دربرمیگیرد که در یک خانه به یک وای فای وصل میشوند و سرعت اینترنت برای تمامی افراد خانواده کاهش پیدا میکند. همچنین این فرد اشاره میکند که در ابتدای ماه مارس سرعت اینترنت خانگی در جاهایی که درگیر ویروس کرونا بودهاند مانند نیویورک و کالیفرنیا و همچنین کشورهای ایتالیا و چین به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
در خواست اینترنت از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت افزایش پیدا کرده است. شرکتی به نام وب کلادفلر میگوید که در گذشته اوج درخواستهای اینترنت در ایالات متحده ساعت ۷:۳۰ بوده، اما اکنون این ساعت به ۱۱ صبح تغییر کرده است. استریم شبکهها نشان میدهد این مقدار از میزان قبلی بسیار بیشتر است. این موضوع حاکی از این بوده که قرنطینه در حال تغییر سبک زندگی افراد است.
شرکتهایی که نیاز شدیدی به اینترنت دارند و خدمات آنها وابسته به این موضوع است، میتوانند سرورها و ظرفیت خطوط ارتباطی را بالا ببرند تا مشکلات خدماتی آنها کاهش یابد.
لینک کوتاه: