دولت همراه از سال گذشته راه اندازی شده و تا کنون بیش از ۷ میلیون ایرانی از مجموع ۸۰ میلیون جمعیت با استفاده از این سامانه توانسته اند امور اداری خود را انجام دهند.
به گزارش سیارنیوز و به نقل از خبرنگار کالا سودا، دولت برای تسهیل امور مربوط به مراجعه مردم به ادارات بر تکنولوژی تکیه کرده و در همین راستا پروژه هایی چون دولت الکترونیک، پرونده الکترونیک سلامت و دولت همراه را راه اندازی کرده است. در این گزارش ضمن بررسی جزئیات پروژه دولت همراه در مورد آخرین آمار استفاده از آن نیز اطلاعاتی داده می شود.
دولت همراه چیست؟
با بهرهگیری از سامانه دولت همراه، مردم میتوانند به جای مراجعهی حضوری برای دریافت خدمات دولتی، هر زمان و هر جا این خدمات را درخواست کنند. همچنین حل چالشهای آلودگی هوا، اشتغال، حفظ محیط زیست، حقوق شهروندی و ایجاد بهرهوری، مهمترین دستاوردهای دولت همراه است. انالهای ارتباطی دولت همراه اینگونه است که سرویسهای ساده بر بستر USSD، سرویسهای پیچیده بر بستر اپلیکیشن و سرویسهای تعاملی به صورت پیامک ارائه میشود. سامانهی دولت همراه به صورت شبانهروز در همه ایام سال قابل دسترسی است. میتوان با خدمات دولت همراه، در هفت روز هفته و ۲۴ ساعت شبانهروز خدمات را دریافت کرد و بدین ترتیب همه مردم با یک درگاه آشنا شده و تعداد درگاهها از بین میرود.
چند میلیون ایرانی از دولت همراه استفاده می کنند؟
در آخرین آماری که درباره دولت همراه از سوی سازمان فناوری اطلاعات اعلام شده، میزان نصب یونیک (دولت همراه) یا استفاده از USSD آن هفت میلیون و ۴۲۹ هزار و ۳۷۴ عدد است که به معنای استفاده این تعداد از شهروندان به صورت G۲C (دولت به مصرف کننده) است. سایر موارد به تفکیک هر دستگاه متفاوت است و میزان تراکنش میان دستگاهی برابر ۳۵۰ میلیون و ۸۲۰ هزار و ۶۵۵ در سال ۱۳۹۷ بوده است.
لینک کوتاه: