امکان بازدید آنلاین از ۲۴ اثر میراث جهانی ایران فراهم شد

امکان بازدید آنلاین از ۲۴ اثر میراث جهانی ایران در ایام بحران کرونا توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و وزارت میراث فرهنگی فراهم شد.

به گزارش سیارنیوز و به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، با همکاری این سازمان و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مردم میتوانند از  ۲۴ میراث جهانی ایران از طریق پلتفرم ها بازدید کنند. 

مراسم معرفی طرح « ۱۱هزار کیلومتر مسیر در خانه؛ سفر به میراث جهانی » امروز با حضور امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، به‌منظور بازدید آنلاین عموم مردم از ۲۴ اثر میراث فرهنگی و مراکز دیدنی کشور در شرایط کرونایی حاضر، در کاخ‌موزه گلستان برگزار شد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: ویروس کرونا و شرایط بحرانی ناشی از آن که این روزها  همه افراد را درگیر کرده است، باعث ایجاد خلاقیت های جدید شد. به همین دلیل در ایام نوروز برنامه بازدید از ۱۳ موزه را به‌صورت پایلوت و پخش مستقیم اجرا کردیم و استقبال بیش از حد از آن موجب شد تا این مسیر را ادامه دهیم. 

معاون وزیر ارتباطات افزود: برنامه ۱۱ هزار کیلومتر بین دو هفته تاریخی یعنی روز حفاظت از بناها و محوطه‌های تاریخی و روز موزه‌ها از اهواز و سایت فرهنگی چغازنبیل آغاز می‌شود و هر روز یک ساعت و نیم برنامه به‌صورت استریم از طریق پلتفرهای ارتباطی پخش می‌شود.

در طرح مورد نظر هر دوبخش دولتی و خصوصی همکاری لازم را دارند و ناظمی با اشاره به آن گفت: این طرح یکی از نمونه های موفقی از همکاری دولت با بخش خصوصی و سندیکاها است و در طرح شرکت‌های حوزه گردشگری و فناوری ما را حمایت می‌کنند و همچنین یکی از اپراتورهای موبایل این مسیر را پوشش می‌دهد و پلتفرم‌های به اشتراک‌گذاری تصویر این برنامه را پشتیبانی می‌کنند.

وی با تاکید بر همکاری‌های شکل‌گرفته بین دو وزارتخانه ارتباطات و میراث فرهنگی، گفت: تشکیل آرشیو دیجیتال میراث فرهنگی و حفظ و نگهداری از آن به‌صورت توزیع یافته در چند دیتاسنتر مختلف از دیگر اقدامات در دست اجرا است و هم‌افزایی بین دو مجموعه باعث خلق ایده‌هایی از جمله تجهیز ابنیه‌های تاریخی به تکنولوژی‌های جدید و واقعیت مجازی است .

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد: امیدواریم اجرای تور ۱۱هزار کیلومتر در خانه باعث ایجاد روایت دیجیتالی ماندگار و دسترس‌پذیر برای همگان شود و باعث شود که مردم از یک دیدگاه دیگر و متنوع تر به تاریخ و فرهنگ کشور بپردازند. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا