وایدفایر E2

اچ تی سی گوشی ارزان قیمت وایدفایر E2 رامعرفی کرد

شرکت تایوانی HTC به‌تازگی از گوشی جدید هوشمند خود رونمایی کرد. این گوشی هوشمند که متعق به سری Wildfire است، در رده گوشی‌های هوشمند اقتصادی قرار می‌گیرد. وایدفایر E2 نامی‌ست که HTC برای این محصول خود درنظر گرفته و فعلا تصمیم دارد آن را در روسیه و چند کشور محدود عرضه کند. این شرکت تایوانی اعلام کرده است گوشی نوظهورش در روسیه ۱۰۰ یورو قیمت خواهد داشت.

Wildfire E2 از یک تراشه هلیو P22 متعلق به شرکت مدیاتک به‌عنوان قلب تپنده خود استفاده می‌کند. ۴ گیگابایت حافظه رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی در کنار این تراشه ویژگی‌های فنی این محصول را تکمیل می‌کنند. اچ تی سی گوشی هوشمند جدید اقتصادی خود را به نمایشگری ۶.۲ اینچی با رزولوشن HD+ مجهز کرده است.

پنل پشتی محصول مذکور، میزبان ماژولی دوگانه با دو حسگر ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی‌ست. نمایشگر این گوشی هوشمند نیز به دوربین سلفی ۸ مکاپیکسلی مزین شده است. وایدفایر E2 برای تأمین انرژی موردنیاز قطعات خود از یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌گیرد. به‌ادعای HTC، این باتری تا چند روز دوام خواهد داشت. سیستم‌عامل اندروید ۱۰ نیز به‌صورت پیش‌فرض برروی این محصول قرار گرفته است. البته هنوز نمی‌دانیم که آیا در آینده آپدیت‌های جدید این سیستم‌عامل برای Wildfire E2 در دسترس قرار خواهد گرفت یا خیر؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا