مرتضی براری گفته که یکی از برنامههای مهم ما در حوزه فضا این است که بتوانیم با ایجاد بسترسازیهای لازم، نخبگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی را در این حوزه جذب کرده تا سرعت پیشرفت علم و فناوری را در حوزه فضا افزایش دهیم؛ چراکه حوزه فضا یک حوزه اقتداری برای جمهوری اسلامی است، درواقع باید بگویم آینده هر کشوری را انقلاب فضایی و اقتصاد فضایی تعیین خواهد کرد.
وی با اشاره به پیشرفت در ساخت ماهوارهبر سروش ادامه داده که ما میتوانیم از سال ۱۴۰۲ گامها و اقدامات جدی را برای ماهوارهبر سروش انجام دهیم، به طوری که این ماهواره میتواند با توانایی و قدرتی که دارد ماهوارههای مختلف کشور را در مدار ۳۶ هزار کیلومتری یعنی مدار ژئو قرار دهد.
طبق گفته رئیس سازمان فضایی ایران، با توجه به حمایتهای شورای عالی فضایی که از ۵ وزیر دولت تشکیل میشود، امروز توانستهایم به فناوری ماهوارهبر نسل سوم دست یابیم. همچنین یکی دیگر از ویژگیهای ماهواره ایرانی و بومی ظفر این است که این ماهواره میتواند دادههای دریافتی از فضا را همزمان به ۲۵۶ ایستگاه فضایی در دنیا ارسال کند.
او با بیان اینکه ایران به فناوری ماهوارهبر نسل سوم دست یافته است، گفته که همانطور که میدانید در آیندهای نزدیک تمام تکنولوژی و توسعهیافتگی کشورها توسط فضا و ماهواره انجام میشود که در این زمینه یکی از اولویتهای کشور ما تمرکز بر علم فضا و دستاوردهای فضایی است که خوشبختانه طی چند سال اخیر با سرمایهگذاری در این بخش امروز توانستهایم ماهوارههایی را طراحی و به مرحله ساخت برسانیم که هر کدام از آنها دارای ویژگیهای خاص هستند.
لینک کوتاه: