مدیر عامل تسلا یعنی «ایلان ماسک» (Elon Musk) بهتازگی رسماً اعلام کرده است که این شرکت در حال حاضر روی ساخت رباتهای انساننما کار میکند.
تسلا مشغول کار روی رباتهای انساننما است و در سال آیندهی میلادی نمونهی اولیهی آن را آماده خواهد ساخت. این شرکت از تجربهی خود در خصوص ماشینهای خودکار و همچنین سختافزار و نرمافزارِ سیستم رانندگی خودکار یا همان اتوپایلت در این پروژهی رباتهای انساننما نهایت استفاده را خواهد برد.
ماسک که پیشتر همواره از ترسهای خود نسبت به هوش مصنوعی گفته، اظهار داشته که «تسلا بات» (Tesla Bot) را در یک «سطح مکانیکی» طراحی میکنند تا «بتوانید از آن فرار کنید و بر آن غلبه کنید» اگر زمانی کنترل آن از حالت عادی خارج شد. این ربات ۵ فوت، ۸ اینچ و ۱۲۵ پوند خواهد بود و یک صفحه نمایش را بهعنوان صورت خود خواهد داشت. در حال حاضر نام رمزی این ربات در داخل شرکت «اپتیموس» (Optimus) است.
در وبسایت تسلا ذکر شده است که این ربات برای انجام فعالیتهای «خطرناک، تکراری یا خستهکننده» طراحی شده است. ماسک نیز اظهار داشته است که به عقیدهی او، در آینده انجام کارهای فیزیکی صرفاً به یک گزینه برای بشر تبدیل خواهد شد.
ایلان ماسک در انتهای رویداد AI Day طرحهایی را از این ربات به اشتراک گذاشته و همچنین برخی از فناوریهای هوش مصنوعی و ابر رایانهای که با هدف استفاده در خودروهای خود روی آنها کار میکند را به نمایش گذاشته است. این شرکت همچنین مدلی نمایشی از این ربات را به روی صحنه آورد.
از جدیدترین و مهمترین اخبار مرتبط با تسلا طی چند وقت اخیر میتوان به تعویق تولید رودستر تا سال ۲۰۲۲ اشاره کرد؛ خودرویی که پس از رونماییاش در ۲۰۱۷ قرار بود در ۲۰۲۰ به تولید برسد اما این امر به ۲۰۲۱ موکول شد و حال تاخیر دیگری را متحمل شده است. همچنین ایلان ماسک اظهار داشته که به دنبال این است که رودستر امکان معلقشدن در هوا را داشته باشد که بیشک قابلیت بسیار جذابی است اما چالشهای قابل توجهی پیش روی آن خواهد بود. پس از زمزمهها و اتهاماتی مبنی بر جاسوسی این شرکت از چین به وسیلهی خودروهای خود، ایلان ماسک به شخصه تمام این اتهامات را تکذیب کرد. علاوه بر اینها، درحالی که تسلا در ماه مارچ پذیرش بیتکوین در معاملات خودروهای خود را آغاز کرده بود، اخیراً در این زمینه تجدید نظر کرد و اعلام کرد که تسلا دیگر بهخاطر نگرانیها بابت گرمایش جهانی بیتکوین را نمیپذیرد از آنجا که «رمزارز ایدهی خوبی است اما نباید به ضرر محیط زیست تمام شود». ضمناً این شرکت در راستای افزایش ایمنی خودروهای خود، تصمیم به استفاده از دوربینهای داخل آنها جهت نظارت بر راننده گرفته است. عرضهی خودروی پرحاشیهی این شرکت یعنی سایبرتراک نیز تا سال ۲۰۲۲ به تعویق افتاده است.
لینک کوتاه: