اینستاگرام و فیسبوک

چت‌های اینستاگرام و فیسبوک مسنجر تا ۲۰۲۳ ایمن نخواهد شد

کاربران دو پلتفرم اینستاگرام و فیسبوک مسنجر تا سال ۲۰۲۳ از رمزگذاری سرتاسری در چت‌های خود بهره‌مند نخواهند شد.

به گزارش The Guardian، فیسبوک یا متای کنونی در حال حاضر برنامه‌ای برای ارائه‌ی رمزگذاری سرتاسری در اینستاگرام و فیسبوک مسنجر تا سال ۲۰۲۳ ندارد.

این شرکت چت‌های اینستاگرام و فیسبوک مسنجر را سال گذشته در راستای فراهم ساختن یک سیستم پیامرسانی جامع روی تمامی پلتفرم‌ها، با یکدیگر ادغام کرد و درحالی که در حال حاضر امکان فعال‌سازی رمزگذاری سرتاسری در این برنامه‌ها وجود دارد، به‌صورت پیش‌فرض فعال نیست و تا سال ۲۰۲۳ نیز همچنان این وضعیت باقی خواد ماند. این درحالی است که برنامه دیگر فیسبوک یعنی واتس‌اپ هم‌اکنون به‌صورت پیش‌فرض از رمزگذاری سرتاسری برخوردار است.

«آنتیگون دیویس» (Antigone Davis)، مدیر ایمنی متا، طی مطلبی در The Telegraph علت تاخیر در ارائه رمزگذاری سرتاسری را نگرانی‌ها بابت ایمنی کاربران اعلام کرده است. از آنجا که در چت‌های رمزگذاری سرتاسری شده تنها فرستنده و گیرنده پیام‌ها قادر به مشاهده آن‌ها هستند، متا می‌خواهد اطمینان حاصل کند که این در مقابله با فعالیت‌های مجرمانه اختلالی ایجاد نخواهد کرد.

اگر رمزگذاری سرتاسری در اینستاگرام و فیسبوک مسنجر در حالت پیش‌فرض قرار بگیرد، متا از داده‌های رمزگذاری نشده، اطلاعات حساب‌های کاربری و گزارشات کاربران جهت حفظ امنیت کاربران استفاده خواهد کرد.

متا طی مطلبی در بلاگ رسمی خود در اوایل امسال مدعی شده بود که رمزگذاری سرتاسری در زودترین حالت در سال ۲۰۲۲ در این دو پلتفرم ارائه خواهد شد. حال دیویس بیان داشته است که متا می‌خواهد به درست‌ترین شکل ممکن چنین قابلیتی را فراهم کند و بنا بر این، ارائه‌ی آن را تا سال ۲۰۲۳ به تعویق می‌اندازد.

از سایر اخبار مرتبط با فیسبوک می‌توان به تغییر نام این شرکت به متا اشاره کرد که طی چند وقت اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. همچنین این شرکت  چندین میلیارد روی پروژه‌ی ساخت متاورس یا جهان مجازی سرمایه‌گذاری کرده است. بخش متاورس فیسبوک که در حال حاضر هدست آکیولس کوئست و دستگاه‌های پورتال را تولید می‌کند، به وضوح در حال تبدیل شدن به پروژه‌ی بزرگ بعدی این شرکت است. مدیر عامل فیسبوک یعنی «مارک زاکربرگ» (Mark Zuckerberg) چندین ماه است که به‌صورت مداوم درباره‌ی متاورس صحبت می‌کند و این شرکت حتی اخیراً ۱۰ هزار نفر در کشورهای اتحادیه‌ی اروپا را جهت کار روی این پروژه استخدام کرده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا