بررسی تخصصی گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G؛ یک ابر قدرت دیگر از سامسونگ

در این مقاله قصد داریم به بررسی جدیدترین گوشی پرچمدار سامسونگ یعنی Galaxy S20 Ultra 5G بپردازیم.

با وجود تبلیغات زیاد شرکت سامسونگ برای گوشی های سری S شاید کمتر کسی باشد که نداند وقتی از این سری گوشی ها صحبت می کنیم یعنی قویترین گوشی سامسونگ. سری گوشی هایی که شرکت سامسونگ در تمام زمینه ها برای آن ها سنگ تمام می گذارد. از طراحی ظاهری و دوربین گرفته تا سخت افزار و نرم افزار و خدمات پس از فروش. گوشی Galaxy S20+ Ultra 5G نیز از این قاعده مستثنا نیست.

در سری گوشی های گلکسی S20 شش مدل متفاوت وجود دارد.

۱- Galaxy S20

۲- Galaxy S20 5G

۳- Galaxy S20+

۴- Galaxy S20+ 5G

۵- Galaxy S20 Ultra

۶- Galaxy S20 Ultra 5G

بیشترین تفاوت این گوشی ها بر روی کاغذ (به غیر از مدل های 5G که نسبت به مدل های معمولی تفاوت چندانی ندارند) در دوربین، وزن، ابعاد، اندازه صفحه نمایش و باتری آن ها با یکدیگر می باشد و از نظر سخت افزاری تفاوت زیادی ندارند. (فقط مقدار حداقل رم Galaxy S20 Ultra 12GB است).

گوشیی که برای بررسی در اختیار ما نیز قرار دارد قویترین گوشی این سری یعنی Galaxy S20 Ultra 5G است. گوشیی که حداقل بر روی کاغذ از آخرین تکنولوژی های روز بهره برده و دیگر قابلیت ارتقاء بیشتر از این را ندارد.

در اولین نگاه به این گوشی دوربین های آن توجهتان را جلب می کند. مخصوصا دوربین 48MP Telephoto Camera و نوشته 100X Space Zoom. بنابراین می توان فهمید حتما این گوشی حداقل در بحث دوربین چیزهای جالب و جدیدی برای ارائه در خود دارد. پس با ما همراه باشید تا به بررسی جدیدترین پرچم دارد شرکت Samsung بپردازیم.

مهمترین ویژگی های گوشی Samsung Galaxy Ultra 5G عبارتند از:

  • صفحه نمایش از نوع Dynamic AMOLED 2X دارای رزولوشن ۱۴۴۰×۳۲۰۰ پیکسل با نسبت ۲۱:۹ و نرخ بروزرسانی 120Hz
  • استفاده از آخرین نسخه اندروید یعنی Android 10
  • استفاده از چیپست Exynos 990 و چیپست گرافیکی Mali-G77 MP11
  • دارای ۱۲ گیگابایت رم
  • دارای حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و پشتیبانی از کارت حافظه تا ۱ ترابایت
  • دارای ۴ دوربین اصلی (که عبارتند از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی Ultrawide، یک دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی Wide-Angle، یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی Telephoto و یک دوربین ۰.۳ مگاپیکسلی Depthvision) و یک دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی
  • قابلیت فیلم برداری 8K و Super Slow Motion 960fps
  • استفاده از سنسور اثر انگشت Ultrasonic در زیر صفحه نمایش
  • باتری 5000mAh دارای تکنولوژی Super Fast Charge و Power bank/Reverse wireless charging
  • پشتیبانی از تکنولوژی 5G

مشخصات کلی گوشی Galaxy S20 Ultra 5G:

[table id=8 /]

بسته بندی:

خوشبختانه لوازم جانبی ارائه شده به همراه گوشی کامل هستند. همانطور که در عکس مشاهده می کنید لوازم ارائه شده به همراه گوشی عبارتند از قاب ژله ای، هدفون با پورت USB-C، سر گوشی های مختلف هدفون برای سایزهای مختلف گوش، دفترچه راهنما و سوزن مخصوص برای باز کردن درگاه سیم کارت / مموری کارت.

بسته بندی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

ظاهر:

همانطور که گفتیم شرکت سامسونگ در خصوص گوشی های سری S معمولا در تمام موارد بهترین ها را اعمال می کند و ظاهر این گوشی نیز از این قاعده مستثنا نیست. جنس دور بدنه گوشی آلومینیومی است. پشت گوشی شیشه ای است و این شیشه نیز مقاوم است. شیشه پشت از تکنولوژی Gorilla Glass 6 استفاده می کند که دارای مقاوت بالایی است شیشه جلو که همان صفحه نمایش می باشد نیز از Gorilla Glass 6 استفاده می کند که مقاومت بالایی دارد. گوشی در کناره ها دارای خمیدگی است و به اصطلاح گوشی خوش دستی است.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

وقتی آن را در دستانتان می گیرید مشکلی با آن نخواهید داشت البته ممکن است برای دست های کوچک کمی گوشی بزرگ به نظر بیاید اما برای یک گوشی با صفحه نمایش ۶.۹ اینچی کاملا مناسب است. مدلی که اختیار ما قرار گرفته بود خاکستری رنگ بود که به آن اصطلاحا Cosmic Gray می گویند و جذب اثر انگشت آن کم بود و خیلی به چشم نمی آمد.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

سنسور اثر انگشت گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G در زیر صفحه نمایش آن قرار دارد و از نوع  ultrasonic است. ما تجربه استفاده از چنین اثر انگشتی را در گوشی Samsung Galaxy A80 داشتیم که البته سنسور اثر انگشت استفاده شده در Galaxy A80 از نوع Optical است. در گوشی Galaxy A80 سنسور اثر انگشت از نظر دقت خیلی فرقی با سنسورهای اثر انشگت فیزیکی نداشت اما از نظر سرعت کندتر بود. حدودا یک الی دو ثانیه طول می کشید تا اثر انشگت شما را شناسایی کند. در گوشی Galaxy S20 Ultra 5G این مشکل بر طرف شده است و سرعت و دقت مانند گوشی های با اثر انگشت فیزیکی است.

اندازه گوشی همانطور که در بالا گفته شد تقریبا مناسب است ولی اگر دستان کوچکی دارید ممکن است یک مقدار با آن به مشکل برخورد کنید. البته فکر نمی کنم زیاد برایتان دردسرساز شود چون احتمالا بعد از مدتی به آن عادت کرده و مشکلی پیش نمی آید. اما وقتی صحبت از وزن گوشی می شود قضیه کمی متفاوت است. در حال حاضر سنگین ترین گوشی اندروید بازار Asus ROG Phone II با وزن ۲۴۰ گرم است.

البته می توان وزن ۲۲۲ گرمی گوشی Galaxy S20 Ultra 5G را با توجه به دوربین ها، سخت افزار و اندازه آن قابل قبول دانست اما شاید برای بعضی از کاربران کمی آزاردهنده باشد.

در مجموع نمی توان این مورد را یک ایراد در نظر گرفت چون به مرور زمان به آن عادت خواهید کرد اما ممکن است در روزهای اول اگر گوشی قبلیتان خیلی وزن زیادی نداشته با این گوشی کمی دچار مشکل شوید.

کناره های گوشی گرد هستند و کلا در تمامی کناره ها گوشی دارای قوس است و صاف نیست. درگاه ارتباطی USB-C آن به همراه بلندگو در پایین گوشی هستند. خوشبختانه چون هدفون از نوع USB-C به همراه گوشی ارائه شده است نیازی به استفاده از کابل رابط ندارید مگر اینکه بخواهید هدفون یا هدست مخصوص خودتان را استفاده کنید.

دوربین های گوشی هم سطح بدنه نیستند و این یک ضعف محسوب می شود. البته با توجه قدرت و کیفیت دوربین ها واقعا همسطح بدنه در آوردن آن ها غیر ممکن بود و طبق نوشته سایت سامسونگ شیشه استفاده شده بر روی قسمت دوربین ها نیز از نوع Corning Gorilla Glass 6 است. اما وقتی گوشی از دستتان بیافتد احتمالا اولین جایی که ضربه می خورد دوربین گوشی است و به نظر می رسد قاب گوشی نیز محافظت لازم از آن را نیز نمی تواند انجام دهد پس باید یک مقدار با احتیاط با گوشی رفتار کنید.

صفحه نمایش تقریبا به طور یک نواخت تمام سطح گوشی را پوشش داده (طبق گفته سایت GsmArena 90 درصد سطح گوشی را صفحه نمایش آن پوشش می دهد). در عین حال که این حالت یک مزیت بزرگ است یک مشکل نیز برای بعضی از کاربران وجود دارد.

مشکل تاچ تصادفی زمانی که گوشی را در دستانتان نگه داشته و با آن کار می کنید ممکن است اتفاق بیافتد، که البته این مشکل مخصوصا برای کسانی که دست های بزرگی دارند به مراتب بیشتر می شود.

در مجموع واقعا نمی توان ایرادی از طراحی گوشی گرفت شاید اگر خیلی بخواهیم دقیق شویم همین دوربین های غیر هم سطح بدنه است که اگر شرکت سامسونگ می توانست این دوربین ها را هم سطح بدنه در بیاورد می توانستیم بگوییم که یک شاهکار در خصوص طراحی گوشی خلق کرده است.

صفحه نمایش:

معمولا یکی از نقاط قوت گوشی های رده بالای سامسونگ صفحه نمایش آن ها است و خوب گوشی های سری S نیزدر این مورد پیش قدم بوده اند.

نوع صفحه نمایش این گوشی Dynamic AMOLED 2X می باشد. این صفحه نمایش جدید ۱۰ درصد روشنایی بیشتری نسبت به صفحه نمایش Galaxy S10 ارائه می دهد. همچنین از نظر دقت رنگ، بالاترین دقت رنگ را طبق آنالیزهای انجام شده توسط سایت Displaymate در بین تمامی صفحه نمایش های موجود دارد. از تکنولوژی HDR10+ نیز پشتیبانی می کند و مهمترین ویژگی این صفحه نمایش نرخ بروز رسانی ۱۲۰ هرتز آن است که باعث شده است همه چیز به روانی نمایش داده شود و حالت سوسوی صفحه نمایش را از بین ببرد.

سنسور نور نیز به خوبی عمل می کند و در تمامی حالات حتی زیر نور مستقیم آفتاب با این صفحه نمایش مشکلی نخواهید داشت.

میزان رزولوشن صفحه نمایش در حالت ۱۲۰ هرتز +FHD بوده و در حالت ۶۰ هرتز QHD است.

تراکم پیکسل گوشی در حالت QHD برابر با ۵۱۱ PPI است که عدد فوق العاده ای است. اما همچنان از گوشیی مانند Sony XZ Premium 2 با دارا بودن تراکم پیکسلی ۷۶۵ PPI کمتر است. نسبت صفحه نمایش نیز ۲۰:۹ است.

اگر رزولوشن صفحه نمایش این گوشی 4K بود عالی می شد و آن موقع می توان گفت که یک صفحه نمایش تمام عیار و بدون عیب و نقص است. البته جای سوال دارد که چرا شرکت سامسونگ برای این گوشی با این قابلیت ها از چنین رزولوشنی حتی برای تبلیغات هم که شده صرف نظر کرده است.

اما باز هم صفحه نمایش عملکرد بسیارعالی دارد و نمی توان به آن ایراد گرفت.

رابط کاربری:

گوشی Galaxy S20 Ultra 5G از آخرین نسخه اندروید یعنی Android 10 و رابط کاربری مخصوص سامسونگ یعنی One UI 2 استفاده می نماید. تغییرات خیلی زیادی نسبت به نسخه اصلی اندروید بر روی آن انجام نشده است. اکثر نرم افزارهای مورد نیاز بر روی آن نصب است و بعضی از نرم افزارها مانند Google Drive یا Samsung Health را باید از طریق Google Play Store دانلود نمایید. با کشیدن بخش Notification Shade به سمت پایین به قسمت Quick Toggles دسترسی پیدا می کنید که اکثر ابزارهای مورد نیازتان در این قسمت وجود دارد.

باتری:

باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد که بر روی کاغذ ظرفیت بالایی است. اما در عملکرد مشابه یک باتری معمولی عمل کرده و به گفته سایت Tom’s Hardware این باتری برای وب گردی حدودا ۱۰ ساعت، صحبت کردن در حالت 3G 24 ساعت و تماشای ویدیو ۱۳ ساعت عمر می کند که اعداد خیلی خوبی با توجه به ظرفیت باتری نیستند. البته رزولوشن صفحه نمایش و نرخ بروزرسانی تاثیر زیادی در عمر باتری دارند.

در مدت زمانی که این گوشی در اختیار ما بود، سرعت خالی شدن باتری قابل توجه بود (رزولوشن صفحه نمایش +FHD و نرخ به روز رسانی ۱۲۰ هرتز). با توجه به اینکه گوشی فاقد سیم کارت بوده و از اینترنت اپراتور استفاده نمی کرد سرعت خالی شدن باتری مقداری زیاد بود که در صورت استفاده از اینترنت اپراتور سرعت خالی شدن باتری سرعت بیشتری نیز می گرفت.

به نظر می رسد برای استفاده روز مره حداقل ۱ روز نیازی به شارژ کردن گوشی ندارید. اما اگر استفاده ای که از گوشی می کنید بیشتر از این باشد حتما باید روزی یک بار گوشی را شارژ کنید.

خوشبختانه Samsung Galaxy S20 Ultra 5G از تکنولوژی شارژ فوق سریع بهره می برد و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی آن حداکثر ظرف مدت حدودا ۱ ساعت شارژ می شود.

قابلیت مناسب دیگری که در این گوشی گنجانده شده این است که با استفاده از تکنولوژی Power bank/Reverse wireless charging می توانید گوشی خود یا دیگران را که این تکنولوژی در آن ها وجود دارد به صورت بی سیم شارژ کنید.

Reverse wireless charging

کیفیت صدا

کیفیت صدای این گوشی خیلی خوب است. صدایی شفاف و بدون خش را ارائه می دهد، بلندی صدا نیز کاملا مناسب است. با فعال کردن قابلیت Dolby Atmos کیفیت صدا نیز بهتر هم خواهد شد. در مجموع این گوشی در این زمینه مشکلی ندارد و امتیاز خوبی بدست می آورد.

سخت افزار

یکی از اصلی ترین بخش های این گوشی به غیر از دوربین جذاب آن سخت افزار بسیار قدرتمند آن است. گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G از جدیدترین چیپست Exynos یعنی Exynos 990 برای بازارهای به غیر از آمریکا و چیپست گرافیکی Mali-G77 MP11 استفاده می نماید. (در بازارهای آمریکا از چیپست Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 و چیپست گرافیکی Adreno 650 استفاده می شود). پردازنده این گوشی Octa-core 2×2.73 GHz Mongoose M5 و ۲×۲.۵۰ GHz Cortex-A76 و ۴×۲.۰ GHz Cortex-A55 است. رم گوشی در نسخه ۱۲۸ گیگابایت 12GB است که مقدار بسیار زیادی است. بر روی کاغذ به نظر می رسد در حال حاضر حداقل کاری نباشد که این گوشی از پس انجام آن بر نیاید. بگذارید از بنچمارک مشهور Antutu استفاده کنیم تا ببینیم واقعا در عمل این گوشی چطور است.

در بنچمارک Antutu این گوشی عدد فوق العاده ۵۰۹۳۴۳ را برای ما ثبت کرد و طبق بررسی ها با اختلاف بیشتر از تقریبا ۲۰۰۰ عدد با گوشی ASUS ROG Phone 2 در جایگاه اول Antutu قرار گرفت و قویترین گوشی اندرویدی حال حاضر این نرم افزار است.

َAntutu Benchmark

در زیر تصاویری از مقایسه گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G با سایر گوشی ها  و رتبه بندی برترین گوشی ها را در نرم افزار Antutu می توانید ببینید.

از طرف دیگر یکی از مزیت های خیلی بزرگ این گوشی ضد آب و گرد و غبار بودن آن بر اساس استاندارد IP68 است. در این صورت نگران مشکلاتی مانند افتادن در آب برای این گوشی نیستید، مخصوصا گوشیی که فعلا قیمت آن خیلی بالا است. درست است که استاندارد IP68 برای گوشی ها، مخصوصا گوشی های رده بالا دارد یک رویه می شود اما همچنان گوشی هایی مانند Asus Rog Phone 2 چنین قابلیت هایی ندارند.

دوربین

بعد از سخت افزار بسیار قدرتمند، مورد بعدی که از نقاط قوت گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G است و شرکت سامسونگ مانور زیادی بر روی آن می دهد دوربین این گوشی است. متاسفانه به علت وجود بیماری Covid-19 و شرایط فاصله گذاری اجتماعی در کشور ما نتوانستیم خیلی بیرون رفته و از صحنه های مختلف عکس برداری کنیم اما تمام سعی مان را کردیم که از شرایط موجود بهترین استفاده را انجام دهیم.

همانطور که قبلا گفتیم این گوشی دارای ۴ دوربین اصلی و یک دوربین سلفی است.

نرم افزار دوربین گوشی دارای حالات مختلفی از جمله حالت Pro نیز است.

عکس برداری

زمانی که برنامه Camera را باز کنید در خصوص دوربین های اصلی، زمانی که بر روی زوم ۰.5x قرار دارد از دوربین شماره ۱، در محدوده زوم 1x تا 4x و عکاسی با رزولوشن 108MP از دوربین شماره ۲ و برای زوم های در محدوده 4x تا 100x از دوربین شماره ۳ استفاده می نماید. در حالت عکاسی با رزولوشن 108MP بیشتر از 6x زوم نخواهید داشت.

دوربین های Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
برگفته شده از سایت Samsung.com

در خصوص زوم 100x که در این گوشی تعبیه شده، از تکنولوژی Space Zoom استفاده شده است. تکنولوژی اختصاصی شرکت سامسونگ که با استفاده از زوم اپتیکال و دیجیتال تا ۱۰۰ برابر زوم را پشتیبانی می کند.

البته با توجه به تجربه ای که ما داشتیم بهترین کیفیت تا زوم ۱۰ برابر یعنی همان محدوده Hybrid Optic Zoom اتفاق می افتد و زوم های بیشتر از آن کیفیت عکس ها را به شدت پایین می آورد.

در زیر عکس های یک منظره با زوم های مختلف را می توانید ببینید.

بهترین کیفیت عکاسی را با دوربین شماره ۲ یعنی دوربین واید گوشی می توانید تجربه کنید. این دوربین قابلیت عکس برداری با رزولوشن 108MP را نیز دارا می باشد که ما در حالت عادی خیلی آن را پیشنهاد نمی کنیم. زیرا حجم عکس ها به شدت زیاد می شود. متوسط حجم عکس در این حالت 50MB است که اگر حدودا ۱۰۰ عکس را با این روزولوشن عکاسی نمایید 5GB از حافظه را فقط باید به این عکس ها اختصاص دهید. شاید در کوتاه مدت چیز زیادی نباشد اما در استفاده بلند مدت متوجه می شوید که حجم زیادی از حافظه را این عکس ها اشغال کرده اند. از طرفی برای چاپ عکس در حالت معمولی یعنی ۱۳×۱۸ یا ۱۰×۱۵ همان رزولوشن معمولی دوربین کافی است.

در حالت عادی رزولوشن عکاس های گرفته شده با گوشی ۷.2MP تا 12MP است که با توجه به نسبت ابعاد انتخاب شده می تواند تغییر نماید. ما این نسبت را در حالت Full که همان ۲۰:۹ است گذاشتیم. در زمان عکاسی با رزولوشن 108MP این نسبت به ۴:۳ تغییر می کند و نمی توان آن را عوض کرد.

در زیر نمونه عکس های گرفته شده با این گوشی را می توانید ببینید.

همانطور که مشاهده می کنید کیفیت عکس ها در روز و در نور مناسب بسیار خوب است. در تاریکی با فلش کیفیت عکس ها همچنان مناسب است اما زمانی که فلش را خاموش کنید گوشی به صورت خودکار به حالت Night Mode می رود. در این حالت سرعت شاتر بالا می رود و حدودا باید بین ۳ تا ۸ ثانیه گوشی را ثابت نگه دارید و عکس برداری نمایید. این حالت زمانی که می خواهید با پایه عکس بگیرید مناسب است. گیفیت عکس ها نیز در این حالت خوب است. اما زمانی که از دستتان استفاده کنید خیلی این حالت را پیشنهاد نمی کنیم. بهتر است از فلش استفاده نمایید.

حالت زوم گوشی زمانی که می خواهید از چیزی در فاصله خیلی نزدیک عکس برداری کنید بسیار خوب عمل می کند و می توانید صحنه های زیبایی را خلق کنید.

در خصوص دوربین سلفی، کیفیت عکس ها در روز بسیار مناسب هستند. در حالت استاندارد زمانی که بر روی دوربین سلفی می روید حالت عکس برداری بر روی تک نفره است اما زمانی که گوشی ۲ یا چند نفر را تشخیص دهد به صورت اتوماتیک به جالت ۲ نفره تغییر می یابد که دوربین واید شده و زاویه بیشتری را پوشش می دهد. در مجموع کیفیت دوربین سلفی در روز و نور مناسب خوب است. حتی می توان از قابلیت Live Focus نیز استفاده کرد. خوشبختانه در تشخیص چهره این گوشی خوب عمل می کند.

متاسفانه دوربین سلفی دارای ۲ نقطه ضعف می باشد. نقطه ضعف بزرگ آن کیفیت بد و نویز بسیار زیاد عکس در حالت های با نور کم است و نقطه ضعف کوچک آن زاویه پوشش محدودش است که اگر مقداری بیشتر (واید تر) بود بهتر می شد. اما در مجموع می توان گفت دوربین سلفی کیفیت قابل قبولی دارد.

فیلم برداری

گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G دو نقطه قوت در فیلم برداری دارد. فیلم برداری با رزولوشن 8K و فیلم برداری با فریم ریت 960fps به مدت حدودا ۱ ثانیه.

در رزولوشن 8K بعضی از قابلیت های فیلم برداری مانند لرزشگر اپتیکال آن از کار می افتد و نور کمتری نیز وارد شاتر دوربین می شود. پس بهتر است از رزولوشن 4K یا ۱۰۸۰ برای فیلم برداری استفاده کنید. از طرفی مانیتورها یا تلویزیون هایی که قابلیت نمایش محتوای 8K را داشته باشند فعلا محدود و  گران قیمت هستند.

حالت فیلم برداری Super Slow Motion نیز قابلیت این را دارد که صحنه ای حدودا ۱ ثانیه ای را با رزولوشن HD گرفته و سپس به صورت دیجیتالی فریم ریت آن را به 960fps ارتقا دهد. این فیلم در حالت عادی ۳۲ ثانیه خواهد شد. در زیر نمونه فیلم گرفته شده با فریم ریت 960fps را می توانید ببینید.

 

 

 

در مجموع کیفیت دوربین های گوشی در روز بسیار قابل قبول هستند اما در شب همچنان ضعف هایی دارند. این ضعف ها برای گوشیی با این قابلیت ها یک مقدار نا امید کننده هستند.

جمع بندی

گوشی Samsung Galaxy S20 Ultra 5G در بازار اروپا به قیمت ۱۳۵۰ یورو در مدل 128GB عرضه شده است که با توجه به اینکه این گوشی تازه وارد بازار شده است فعلا قیمت بالایی دارد. دوربین و سخت افزار بسیار قوی آن بارزترین نقاط قوت آن هستند.

اگر گوشی ای میخواهید که تمامی نیازهایتان را در هر زمینه ای بر طرف نماید و از حداکثر امکانات آن استفاده می کنید، Samsung Galaxy S20 Ultra 5G همان گوشی ای است که نیاز دارید.

اما اگر گوشی می خواهید که خیلی با آن بازی و کار سنگین انجام ندهید و گاهی اوقات یک یا دو عکس با کیفیت مناسب بگیرید می توانید به دنبال گزینه های دیگری نیز باشید هرچند این گوشی نیازهایتان را بر طرف می کند اما بهتر است کمی صبر کنید تا قیمت آن پایین بیاید.

نقاط قوت:

  • سخت افزار بسیار قدرتمند
  • کیفیت خیلی خوب دوربین ها زمانی که نور مناسب باشد
  • قابلیت زوم ۱۰ برابر به صورت Hybrid Optic
  • قابلیت عکس برداری با رزولوشن 108MP
  • قابلیت فیلم برداری با رزولوشن 8K
  • طراحی خوب و قابل قبول
  • استفاده از رابط کاربری آسان و آخرین نسخه از اندروید
  • صفحه نمایش با کیفیت عالی
  • کیفیت صدای خوب
  • شارژ سریع باتری با توجه به ظرفیت آن
  • استفاده از استاندارد IP68
  • قابلیت استفاده تکنولوژی 5G

نقاط ضعف:

  • کیفیت پایین دوربین، مخصوصا دوربین سلفی در شرایطی که نور کافی در محیط اطراف وجود ندارد
  • مصرف بالای باتری و نیاز به شارژ گوشی در فواصل زمانی کم
  • قیمت بالای گوشی در حال حاضر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا