سامسونگ و ال جی

بررسی خروج یا عدم خروج سامسونگ و ال جی از بازار ایران

این روزها شاهد صحبت های در خصوص خروج دو برند سامسونگ و ال جی از بازار ایران می باشیم. دو برندی که سالیان سال با فروش و خدمات محصولات خود سهم بزرگی از بازار ایران را در دست دارند.

کمبود محصولات این دو برند در بازار و تعدیل نیروهای فروش دفتر ایران این دو برند، باعث بروز شایعاتی در خصوص خروج از بازار ایران شده است.

این در حالی است که دفتر روابط عمومی این دو برند در ایران پابرجاست. حال مردمی که از محصولات ال جی و سامسونگ استفاده می کنند نگران بخش خدمات پس از فروش می باشند.

بنا بر گزارش سیارنیوز و اعلام بیانه ای های از طرف روابط عمومی سامسونگ ایران و ال جی ایران، این دو برند به بخش خدمات پس از فروش ادامه خواهند داد و تعهد خود را نسبت به محصولات دارند.

این فرآیند بازار ار می توان از چند دیدگاه مورد بررسی قرار داد، که در ذیل به این دیدگاه های مختلف می پردازیم:

نگاه اول: تعدیل نیروهای فروش:

وقتی هر دو مجموعه تعداد زیادی از نیروهای فروش خود را  تعدیل می کنند، این نشان بر عدم فروش محصولات می باشد. البته لازم به ذکر می باشد که این موضوع رابطه مستقیم به بسته شدن سایت ثبت سفارش کالا که از یکسال پیش برای حمایت از تولید ملی آغاز شده بی تاثیر نمی باشد.

جی پلاس - گلدایران

نگاه دوم: گلدایران و سام الکترونیک، شرکاء تجاری این دو برند

هر دو روابط عمومی سامسونگ و ال جی در بیانه های خود تاکید بر خدمات پس از فروش محصولات داشته اند. حتی دو شریک تجاری یعنی گلدیران و سام سرویس نیز بر درستی این صحبت تاکید داشته اند. این مسئله با توجه به تائید شرکت های خدماتی خبر خوشی برای مصرف کنندگان می باشد، ولی آیا تامین قطعات نیز از طرف این دو شرکت برقرار می باشد؟ که این موضوع می تواند از محصولاتی که در صف گارانتی هستند پرسید.

گلدیران

نگاه سوم: بخش تبلیغات محصولات

بخش تبلیغات این دو برند با توجه به تحریم ها و عدم دسترسی به سایت ثبت کالا در سطح شهر کم شده است و این موضوع کاملا طبیعی می باشد.

و بخشی از تبلیغاتی که در بعضی از سایت مشاهده می شود، برای تبلیغاتی اسمی و ماندگاری می باشد و هیچ ربطی به حضور پر قدرت ندارد.

سام سرویس

نگاه چهارم: آغاز تولیدات محصولات سام و جی پلاس

گلدیران و سام سرویس محصولات تولیدی خود را با نام تجاری سام و جی پلاس روانه بازار کرده اند. البته کارخانه سام توسط سامسونگ و کارخانه گلدیران توسط ال جی سالیان گذشته برای تولید محصولات برند سامسونگ و ال جی تجهیز شده بود، که این موضوع باعث شایعاتی مبنی بر تغییر نام دو برند کره ای به برند ایرانی را دامن زده است.

سامسونگ - سام سرویس

در هر صورت این دو شرکت ایرانی با توجه به نیاز بازار و برای از دست ندادن سهم بازار خود شروع به تولید محصولات با برند جدید کرده اند.

البته همه این موضوع را می دانیم که تولید فعلا به معنی اسمبل قطعات در ایران می باشد که این بخش برای کشورهای مثل ایران که ابتدای راه می باشد و امیدورایم در آینده شاهد تولید قطعات در داخل ایران نیز باشیم. البته از این موضوع نمی توان غافل شد که یک سری از قطعات در کل دنیا چند تولید کننده بیشتر ندارد و تمام برندها برای توجیج اقتصادی محصولات با آنها همکاری نزدیک دارند، از این قطعات می توان به پنل مانیتورها و هارد دیسک ها… اشاره کرد.جمع بندی:

با توجه به تمام این اتقاقات می توان گفت این دو برند کره ای که نه به خواسته خود و نه حتی به خاطر تحریم ها، بلکه به خاطر تصمیمات اشتباه ایرانی ها بازار فروش را ترک کرده اند و در حال حاضر دفتر روابط عمومی برای ارتباط با تعدادی از رسانه ها و نظارت بر بخش خدمات حضور خواهد داشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا