گلکسی A33 را میتوان خواهر کوچکتر A53 صدا کرد. گوشی میانردهای که خیلی از ویژگیهایش شبیه خواهر بزرگتر است. اما آیا میتوان برای A33 هویتی مستقل درنظر گرفت و فقط به عنوان نسخهای ارزانتر از A53 به آن نگاه نکرد؟ یا سوال مهمتر اینکه، آیا اصلا گلکسی A33 ارزش خریدن را دارد؟ با بررسی گلکسی A33 سامسونگ همراه سیار نیوز باشید تا به جواب این سوال برسیم.
اما قبل از آن نقاط قوت و ضعف گلکسی A33 5G را باهم مرور کنیم:
نقاط قوت | نقاط ضعف |
نمایشگر AMOLED قدرتمند عملکرد مناسب در استفاده روزانه عملکرد نرمافزاری عالی دوربین اصلی مناسب |
عکاسی در شب ضعیف نداشتن شارژ بیسیم شارژ نسبتا آهسته بدون جک هدفون |
گلکسی A33 سامسونگ در یک نگاه
گلکسی A33 جانشین شایستهای برای A32 سال گذشته است. درواقع وقتی از گلکسی A33 حرف میزنیم از یک گوشی میانرده با نمایشگر واقعا توانا، مقاوم در برابر رطوبت و گرد و غبار، مجهز به باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت و با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی که لرزشگیر اپتیکال هم دارد، صحبت میکنیم. گوشیای که اگرچه دوربینهای دیگرش غیر از دوربین اصلی چندان توانایی خاصی ندارند و عملکرد پردازنده Exynos 1280 هم چنگی به دل نمیزند، اما از جز به کل آن که نگاه کنیم، نمره قابل قبولی میگیرد. یکی از همین جزییات، عملکرد نرمافزاری A33 است.
گلکسی A33 سامسونگ از لحاظ نرمافزاری عالیست. چراکه اندروید ۱۲ و رابط کاربری OneUI 4.1 به راحتی از پس هرکاری برمیآیند. از طرفی بهروزسانی اندروید برای این گوشی، سالهای سال ادامه خواهد داشت. تنها مشکل A33 رقابت جنونآمیز گوشیهای همردهاش در بازار است؛ حتی از سمت خود سامسونگ.
کیفیت طراحی و ساخت
گوشی اقتصادی A33 سامسونگ خوشدست است و طراحی نسبتا جذابی دارد. استفاده از پلاستیک در پشت و شیشه گوریلا گلس ۵ در جلوی گوشی، ترکیب خوشایندی را در اختیار شما میگذارد. به لطف کیفیت ساخت بالا و توجه به جزییات، از استفاده روزانه احساس دلزدگی نخواهید داشت و حتی حس خوبی هم به شما منتقل میشود. در ضمن وزن نسبتا سبک ۱۸۶ گرمی A33 باعث خستگی دستان شما نمیشود.
چیزهای دوستداشتنی A33 | چیزهای دوستنداشتنی A33 |
کیفیت ساخت بالا گواهی IP67 خوشدست بودن ظاهر مات |
حاشیه زیاد پایین نمایشگر نبودن جک ۳.۵ میلیمتری هدفون |
گوشی A33 فریم تخت بهره میبرد تا گوشیهای پرچمدار و میانردهی سامسونگ از لحاظ طراحی در یک حال و فضا باشند. سامسونگ طراحی براق را بالاخره کنار گذاشته و گلکسی A33 را کاملاً مات تولید کرده است. این گوشی در رنگهای مشکی، سفید، آبی و گلبهی به بازار عرضه شده است.
جایگزینی پنل LCD نسل گذشته با نمونهی AMOLED باعث شده تا حسگر اثر انگشت به زیر نمایشگر منتقل شود. البته ماژول تشخیص اثر انگشت پایینتر از جای همیشگی است. و البته اینکه، عملکرد حسگر کمی کند است.
نمایشگر: شاهکار همیشگی سامسونگ
طبق معمول، نمایشگر نقطه قوت و البته ویترین کار سامسونگ است. Full HD+، تکنولوژی AMOLED و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز امکانات قانعکنندهای برای این گوشی اقتصادیست. تراکم پیکسلی پنل در ابعاد ۶٫۴ اینچی گلکسی A33 نیز بسیار خوب است.
البته این را هم باید اضافه کنیم که نمایشگر A33 از ویدئوهای HDR پشتیبانی نمیکند و چنین ویدئوهایی را در حالت SDR پخش میکند. شاید تنها نقطه ضعف نمایشگر A33 همین باشد.
عملکرد و نرمافزار
Exynos 1280 عملکرد بسیار خوبی در استفاده روزمره دارد. با این حال، پردازنده سامسونگ وقتی که کارهای محاسباتی پیچیدهتر میشود، به زانو در میآید.
به غیر از این مورد، Exynos 1280 یک پردازنده “خوب” حساب میشود و در استفاده روزمره مشکلی برای شما ایجاد نمیکند. برنامه ها به سرعت راهاندازی و به راحتی اجرا می شوند. با این حال، A33 دستگاه مناسبی برای بازیهایی با گرافیک بالا نیست. عملکرد Exynos 1280 در A33 بسیار نزدیک به عملکرد Exynos 1280 در A53 است.
گلکسی A33 در سه نسخه عرضه میشود: ۱۲۸ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم. با این حال، اگر به سیم کارت دوم نیاز ندارید، می توانید به لطف اسلات هیبریدی فضای ذخیره سازی را افزایش دهید. گلکسی A33 با شبکه 5G سازگار است. لازم به ذکر است این گوشی از WiFi 6 پشتیبانی نمیکند و به جای بلوتوث ۵.۲ فقط بلوتوث ۵.۱ در دسترس است.
دوربین
مجموعه چهارتایی دوربین گلکسی A33 5G شامل این دوربینهاست: دوربین واید ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی و ماژول ۲ مگاپیکسلی مخصوص عمقسنجی دوربین پشتی. و آن طرف نیز دوربین تکی ۱۳ مگاپیکسلی، وظیفهی ثبت عکسهای سلفی را برعهده دارد. اما نقطه هیجانانگیز دوربین A33 اضافه شدن لرزشگیر اپتیکال است که میتواند همهچیز را تغییر دهد. یک حرکت هوشمندانه!
لنز دوربین اصلی از لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) بهره میبرد. وجود OIS باعث میشود تا بهویژه هنگام عکاسی در تاریکی که گوشی به چند ثانیه زمان برای جذب نور و ثبت عکس نیاز دارد، لرزش دست به محو شدن جزئیات نینجامد.
دوربین گلکسی A33 تمایل نسبتاً زیادی به اشباع کردن رنگها دارد. بهویژه هنگامی که گیاه و درخت در تصویر باشد. همانطور که انتظار داشتیم، دوربین اولتراواید نمیتواند در زمینهی سطح جزئیات، مانند دوربین اصلی باشد، اما رنگهای آن واقعیتر بهنظر میرسند.
البته همین جا باید گفت که دوربین A33 در حالت شب عملکرد مناسبی ندارد. درواقع شاید اصلا متوجه کارکرد حالت شب نشوید!
سامسونگ در گوشی A33، با اضافه کردن ویژگیهای نرم افزاری مانند فیلترهای متنوع، به دنبال کسب امتیاز بیشتر است. مانند گزینه Fun که فیلترهای اسنپ چت را در اختیار شما قرار میدهد. در حالت پرتره نیز میتوانید از گزینههای مختلفی برای پسزمینه استفاده کنید. البته به همه اینها باید ویژگی واقعیت افزوده را نیز اضافه کنیم. بنابراین سامسونگ گلکسی A33 را به گونهای ساخته است که بیشتر افرادی را که عاشق رسانههای اجتماعی هستند راضی کند و افرادی را که میخواهند عکسهای فوری خود را روی بوم بزرگ چاپ کنند در نظر نگرفته است.
باتری
ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی گویای همه چیز است. به صورت طولانیمدت میتوانید از A33 استفاده کنید، بدون اینکه استرس تمام شدن باتری را داشته باشید. باتری A33 میتواند حتی تا ۲ روز جوابگوی استفاده روزمره شما باشد. نبودن شارژر و عملکرد نسبتا ضعیف شارژ سریع، نقاط ضعفی هستند که باتوجه به ظرفیت بالای باتری، میتوان از آنها چشمپوشی کرد.
جمع بندی
گلکسی A33 علیرغم ایراداتی که دارد، نسبت به قیمتش یک گوشی واقعا مناسب است. نمایشگر درجه یک است، حداقل در طول روز میتوان عکسهای خوبی گرفت، عملکرد مناسب است و باتری برای مدت طولانی دوام میآورد. اما… بله یک اما هم اینجا وجود دارد: آنچه واقعاً به گلکسی A33 آسیب میرساند این است که رقابت در این سطح قیمتی بسیار شدید است. و بله، از طرف خود سامسونگ هم رقیب قدرتمندی برای A33 عرض اندام کرده است. گلکسی A53 سامسونگ مانند رستم بالای سر A33 ایستاده است.
لینک کوتاه: