مایکروسافت بهتازگی رسماً از آمادهسازی بستر لازم برای ارائهی بزرگترین بهروزرسانی ویندوز ۱۰ طی چندین سال اخیر خبر داده است.
طی مطلبی در Windows Hardware Certification مایکروسافت از اولین بهروزرسانی عمدهی ویندوز ۱۰ در سال جاری با اسم رمز 21H1 که در بهار به انتشار میرسد گفته است.
اگرچه تیم Windows Insider (که نسخههای بتای ویندوزها را منتشر میکند) هنوز سخنی از بهروزرسانی 21H1 به میان نیاورده، در مطلب Windows Hardware Certification ذکر شده است که مایکروسافت به رسم انتشار دو بهروزرسانی عمده برای ویندوز ۱۰ در هر سال که اکنون به سه سال میرسد پایبند خواهد بود.
مدت زیادی است که زمزمههایی میشنویم مبنی بر اینکه اولین بهروزرسانی امسال یعنی 21H1 بهروزرسانی کوچکتری خواهد بود که روی بهینهسازی و رفع ایرادات ویندوز ۱۰ متمرکز خواهد بود. احتمالاً 21H1 بستر را برای بهروزرسانی بزرگتری با اسم رمز Sun Valley که در پاییز منتشر میگردد آماده میسازد.
به گزارش Windows Central، تکمیل بهروزرسانی 21H1 به خوبی به پیش میرود و مایکروسافت احتمالاً بهزودی با نسخههای بتا و Release Preview پیش از انتشار رسمیاش در ماه می آن را مورد آزمایش قرار خواهد داد. این شرکت حتی در داخل مشغول آزمایش این بهروزرسانی بوده و بهتازگی آن را به پایان رسانده است.
در حال حاضر 21H1 آنچنان هیجانانگیز به نظر نمیرسد. این بهروزرسانی نیز مانند بهروزرسانی 20H1 در سال گذشته مواردی کوچک نظیر آیکونهای تازه، بهروزرسانی صفحات تنظیمات، بهبود «کورتانا» (Cortana) و بخش جستوجو را با خود به دنبال دارد.
با این حال، بهصورت کلی در سال ۲۰۲۱ شاهد دو نوع از ویندوز ۱۰ خواهیم بود. از طرفی کاربران رایانههای شخصی، لپتاپها و تبلتها ویندوز ۱۰ را با بهروزرسانی 21H1 یا Sun Valley استفاده میکنند یا با نسخهی جدید و سبکتر آن به نام ویندوز 10X که برای مقاصد آموزشی و تجاری طراحی شده است کار میکنند.
از جدیدترین اخبار مرتبط با مایکروسافت میتوان به راهاندازی پلتفرمی جدید به نام «ویوا» (Viva) اشاره کرد که فضایی گسترده و جامع را برای مشاغل و کسبوکارهایی که کارهای خود را از راه دور به پیش میبرند فراهم میکند و مایکروسافت به مرور زمان آن را حتی گستردهتر خواهد ساخت. این شرکت اظهار داشته که پاندمی کرونا زمینهساز عصر جدیدی شده است که در آن دورکاری شیوهی مرسوم مشاغل و کسبوکارها خواهد بود.
نظر شما درمورد برنامههای مایکروسافت برای ویندوز ۱۰ چیست؟
لینک کوتاه: