انتوتو یکی از بنچمارکهای شناخته شده است که خیلیها برای تشخیص قدرت دستگاه به آن استناد میکنند. این مجموعه بهتازگی لیست بهترین گوشیهای ماه مارس را منتشر کرده است.
در گذشته به دلیل سادگی سیستم گوشیهای همراه، به راحتی میتوانستیم دو گوشی را از لحاظ کیفیتی با هم مقایسه کنیم؛ با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی دیگر این موضوع به راحتی امکانپذیر نیست. به همین دلیل، برای رفع این مشکل، نرمافزاری به نام بنچمارک طراحی شد. پنچمارک یک اپ تخصصی است که میتواند سختافزار و عملکرد یک سیستم را بررسی کند. یکی از همین اپها انتوتو نام دارد؛ این اپ، معیاری برای سنجش قدرت پردازشی گوشیهای هوشمند بهشمار میآید. هر ماه دو لیست مختلف از قدرتمندترین گوشیهای پرچمدار و میانرده عرضه شده به بازار، توسط این اپ منتشر میشود تا کاربران با مراجعه به این لیست بتوانند توانمندترین گوشی موجود در بازار را شناسایی کنند. برهمین اساس، لیستی که در ماه مارس سال ۲۰۲۰ منتشرشد، گوشی اوپو فایند X2 پرو را توانمندترین محصول موجود در بازار معرفی کرد.
طبق آمار منتشرشده در ماه فوریه، بیشتر گوشیهایی که در این لیست معرفی شدند، پرچمداران سال گذشته برندهای مختلف بودند که اکثریت آنها از تراشه اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس در ساختارشان استفاده شدهبود. این موضوع باعث شدهبود که نتوانیم پرچمداران امسال را بهطور دقیق بررسی کنیم. اما در لیستی که بهعنوان لیست مقایسهای این ماه منتشر شد، اکثرا پرچمداران سال جدید به چشم میخورند. براساس این لیست، چیپست جدید کوالکام، کیفیت قابل توجهی دارد. در ماه مارس اوپو فایند X2 پرو توانست رتبه اول این لیست را از آن خود کند. امتیاز این محصول از مرز ۶۰۰ هزار نیز میگذرد که البته با رقیب خود فاصله چندانی ندارد.
اوپو فایند X2 پرو، شیائومی می ۱۰ پرو و اوپو فایند X2، سه رتبه اول این لیست هستند که وجه مشترک آنها استفاده از حافظه پرسرعت UFS 3.0 و رم LDDRP5 است که همین موضوع یکی از دلایل برتری آنها نسبت به سایرین است. قابل ذکر است که این اپ بنچمارکی، برای دستیابی به چنین اطلاعات ارزشمندی، چیزی حدود هزار مدل گوشی موجود در بازار را باهم مقایسه میکند.
البته انتوتو فقط به پرچمداران بسنده نمیکند، طبیعی است که با چنین جامعه آماری، بررسی گوشیهای میانرده نیز از قلم نیفتاده است. این اپ، علاوه بر لیست پرچمداران، هرماه لیستی بهعنوان بررسی گوشیهای میانرده منتشر میکند. طبق بررسیهای این ماه، اولین گوشی این لیست نیز متعلق به شرکت اوپو و گوشی رینو ۳ 5G است. این گوشی از چیپست مدیاتک دیمنسیتی 1000L بهره بردهاست که گوی سبقت را از گوشیهایی دارای تراشه اگزینوسی و اسنپدراگونی ربوده و با اختلاف رده زیادی، بهتنهایی امتیازی بیش از ۴۰۰ هزار کسب کرده است. نکته عجیب اینجاست که این گوشی حتی از نسخه پرو خود که از چیپست اسنپدراگون 765G بهرهمیبرد نیز قدرتمندتر است.
لینک کوتاه: