ثبت نام در سالن الکام ترندز تا چهاردهم تیرماه تمدید شد

مهلت ثبت نام در سالن الکام ترندز تمدید شد و متقاضیان می‌توانند جهت حضور در این سالن تا پنج‌شنبه چهاردهم تیرماه از طریق سایت http://iran-elecomp.com/ اقدام به ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، الکام ترندز با استقرار در سالن ۲۷ نمایشگاه بین‌المللی الکامپ  بر ۶ محور اصلی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، بلاک چین و رمز ارزها، رایانش ابری، پردازش موازی و ابر پردازشگرها، اینترنت اشیا و کلان داده‌ها (Big Data)  تمرکز دارد.

آن دسته از علاقه‌مندانی که تاکنون در بخش‌ها و سالن‌های دیگر نمایشگاه ثبت‌نام کردند و حوزه فعالیت‌هایشان با ۶ محور اصلی الکام ترندز مرتبط است نیز می‌توانند به این سالن منتقل شوند و در کنار دیگر فعالانی که به آینده فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور می‌پردازند بپیوندند.

همین‌طور شرکت‌های فعال در زمینه گرایش‌های نو و فناوری‌های نوین که تاکنون در الکامپ ثبت‌نام نکردند نیز قادر هستند تا پنج‌شنبه چهاردهم تیرماه ضمن هماهنگی با دفتر ستاد اجرایی نمایشگاه الکامپ امسال با شماره‌های ۸۸۷۳۴۰۳۵ تماس حاصل کنند و از طریق سایت http://iran-elecomp.com/ تقاضای ثبت‌نام کنند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا