مایکروسافت

جایزه ۱۰۰ هزار دلاری مایکروسافت برای هکرها

شرکت مایکروسافت اعلام کرد هر هکری که بتواند سدهای امنیتی نسخه اختصاصی مایکروسافت از سیستم عامل لینوکس را دور بزند، صدهزار دلار به‌عنوان پاداش دریافت خواهد کرد.

سال گذشته ردموندی‌ها نمونه‌ای اختصاصی و فشرده از لینوکس را برای سیستم‌عامل آژور اسفر توسعه داده بود که برای اجرای تراشه‌های اختصاص یافته به پلتفرم اینترنت اشیاء خود شرکت مایکروسافت طراحی شد. Azure Sphere سیستم‌عاملی‌ است که به پلتفرم اینترنت اشیاء اختصاص داشته و برای کسب اطمینان از اجرای جداگانه خدمات پایه‌ای و نرم‌افزارهای ساده در سیستم امنیتی جعبه شنی است. این سیستم‌عامل در کنفرانس توسعه‌دهندگان بیلد سال ۲۰۱۹ معرفی شد و هنوزهم سیستم‌عامل نسبتا جدیدی است.

حال این شرکت طی بیانیه‌ای اعلام کرده است که از هکرها می‌خواهد امنیت این سیستم‌عامل را بررسی کرده و محک بزنند. در صورتی‌که این هکرها بتوانند از حفاظ امنیتی pluton یا جعبه‌ شنی Secure World عبور کنند، جایزه‌ای صدهزار دلاری به آن‌ها داده خواهد شد. این برنامه باگ‌یابی در طول سه ماه انجام خواهد شد که از اول ژوئن تا سی و یکم ات اجرا خواهد شد. یکی از مدیران برنامه امنیتی در مرکز واکنش امنیتی مایکروسافت به نام سیلوی لو می‌گوید در این بازه زمانی برای برنامه‌های خاصی که در رابطه با این سدشکنی امنیتی انجام خواهد شد صدهزار دلار جایزه درنظر گرفته شده است.

این چالش، بر سیستم‌عامل آژور اسفر تمرکز کرده و به بخش پایه‌ای مبتنی‌بر فضای ابری مربوط نمی‌شود. شرکت مایکروسافت به‌دنبال محققانی است که آزمایش امنیت لینوکس اختصاصی خود را به آن‌ها سپرده تا تلاش کنند و آن را به چالش بکشند.

سیستم‌عامل آژور اسفر برای تامین امنیت تجهیزات فروشگاهی کسب‌وکارهایی مانند استارباکس مناسب است. ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، اوایل سال ۲۰۲۰ کسب‌وکار فضای ابری مایکروسافت را به‌عنوان بزرگ‌ترین کسب‌وکار سخت‌افزاری در مایکروسافت توصیف کرد. او همچنین دستگاه‌های حوزه‌ اینترنت اشیاء را بخشی مهم برای مایکروسافت دانست. او به این نکته اشاره کرد که براساس پیش‌بینی تحلیلگران، میلیون‌ها دستگاه در حوزه اینترنت اشیاء در یک‌ دهه‌ آینده استفاده می‌شود.

آژور اسفر سیستم‌عاملی‌ست که بخشی از مأموریت مایکروسافت برای کمک به امنیت و مدیریت این دستگاه‌ها و گوشه‌ای از تلاش‌های روزافزون این شرکت در دنیایی فراتر از ویندوز است؛ دنیایی که به‌صورت فزاینده‌ای به‌سمت محاسبات ابری حرکت می‌کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا