نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک)، بزرگترین رویداد صنعت فاوای ایران، طی بیست دورهی گذشته، ارائه دهندهی سطح پیشرفت فناوری در شرکتهای سختافزاری و نرمافزاری کشور بوده است.
در بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ که با حضور ۴۶۰ شرکت و سازمان دولتی برگزار میگردد، شاهد تغییراتی در نحوه برگزاری هستیم که از تغییر در ساختار و سیاستهای برگزاری نشأت گرفته است؛ حضور شرکتهای نوپا (استارت آپ) جهت ارائهی محصولات و خدمات خود، اتفاقی جدید بوده است که میتواند نقش مهمی در توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات ایجاد نماید.
به گزارش سیارنیوز، شرکتهای استارت آپی در چند سال گذشته، فضای کسب و کار کشور را به شکل ویژهای تغییر دادهاند. این جریان با همهی انتقاداتی که گاه به آن وارد است توانسته روحی تازه بر پیکرهی کهنسال صنعت آیتی کشور بدمد. خوشبختانه موج استارتآپ در ایران نیز همراه با دیگر کشورهای جهان در حال شکلگیری و حرکت است. شرکتهایی که با توجه به مشکلات و نبود حامی، سرمایهگذار، عدم آشنایی با دنیای تجارت، عدم امکان برقراری ارتباط با صاحبان تجارب موفق در این زمینه، شکستپذیرند؛ از اینرو به حمایتهایی مناسب نیازمندند.
بسیاری از کارشناسان، میزان رشد جریان شکلگیری شرکتهای استارت آپی در ایران را با رشد زیرساختهای ارتباطی و ارائهی خدمات الکترونیکی، مانند ارائهی خدمات بانکداری الکترونیک، دولت الکترونیک، ورود ابزارهای نوین و هوشمند ارتباطی و … مرتبط میدانند. در این صورت این مطلب که سازمان نظام صنفی رایانهای کشور که مجری برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ است، جایگاه ویژهای را برای فعالان این عرصه در نظر گیرد فکری هوشمندانه است. چرا که در این صورت شرکتهای استارت آپی میتوانند برای طرحهایشان سرمایهگذار پیدا کرده، علاوه بر آن با ارائهی ایدهها و طرحهای خلاق در محیط نمایشگاه با مخاطبان و مشتریان بالقوه خود ارتباط برقرار کنند و با معاملات بازار آشنا شوند.
در سالن ۱۸ نمایشگاه الکامپ امسال، حدود ۵۰ شرکت کسب و کار استارتآپ حضور یافته تا در زمینههای مختلف و با نگرش جدید و روشهای نوین خود، بازارهای کسب و کار فناوری اطلاعات آینده را در اختیار گیرند، شاید بتوانند تأثیرات شگفتی در آن ایجاد نمایند.
به گزارش سیارنیوز، در بین استارت آپیها آنچه که حائز اهمیت بوده، آن است که شناخت مناسب و نگاه دقیق آنان به تغییر سبک زندگی، بازار امروز، گوناگونی در علائق نسل جدید و همچنین نیاز آنان درجوامع مجازی، توانسته ایدههای خلاق را بارور ساخته و برتری ایشان را نسبت به شرکتهای بزرگ اثبات کند. شرکتهای بزرگ یا بایستی تغییرات مناسب را متحمل شوند و یا بپذیرند که ایدههای نو در راه است، و آنچه که آنها را همچنان پیشرو نگاه داشته، برای حفظ این شرایط کافی نیست!
لینک کوتاه: