بهتازگی مایکروسافت بیلد جدید ویندوز ۱۰ را منتشر کرده و کارتهای مجازی خاصی به آن اضافه کرده است که توضیحات مربوط به آن بعد از نصب بروزرسانی به همراه عکس ارائه خواهند شد.
مایکروسافت طبق سنت همیشگی خود که هرچند ماه یکبار بروزرسانی عمدهای برای ویندوز منتشر میکند، این بار نیز بروزرسانی جدید خود را برای ویندوز ۱۰ ارائه کرده تا علاوهبر رفع باگهای موجود، ویژگیهای جدیدی به آن اضافه کند. اینطور که بهنظر میرسد این تغییرات همیشه ظاهری نبوده و گاهی تغییرات حاصله مربوط به منو تنظیمات است و در نگاه اول شناسایی نخواهند شد.
بروزرسانیهای عمده ویندوز ۱۰، با وجود برخورداری از مزایای بیشمار، معمولا باگهایی نیز دارند. البته همه این باگها بهطور مستقیم برروی تجربه کاربری اثر منفی نخواهند داشت. در بیلد ۲۰۱۹۰ که از طریق کانال Dev دردسترس کاربران اینسایدر قرار گرفته است، توضیحات هر بروزرسانی بهصورت بخشی مجزا در اختیار شما قرار خواهد گرفت و بهصورت مرحله به مرحله تغییرات اعمال شده برروی سیستمعامل را در معرض نمایش خواهد گذاشت.
در بیانیهای که اخیرا توسط مایکروسافت منتشر شده است میخوانیم:
همانطور که میدانید، در بروزرسانیهای عمده تغییرات اعمال شده واضح نمایش داده نمیشوند. همچنین نحوه اطلاع از این تغییرات چندان ساده نخواهد بود. چنین موضوعی سبب شده تا نصب بروزرسانیها بدون ارائه مزیتی خاص، وقت کاربران را تلف کند. تصمیم گرفتیم برای رفع این مشکل روند ارائه بروزرسانیهای خود را تغییر دهیم. از جمله قابلیتهای جدیدی که به این بروزرسانی اضافه شده، میتوان به قابلیت جدید اپلیکیشن Tips اشاره کرد که تجربه اجرای اولیه قابلیتهای جدید را ارائه میکند. بروزرسانی عمده ویندوز ۱۰، هیجانانگیزترین تغییراتی را که فکرش را میکنید به سیستم شما اضافه خواهد کرد.
به ادعای مایکروسافت، توضیحات مربوط به قابلیتهای جدید، در قالب کارتهایی مجزا نمایش داده میشوند که میتوان در میان این کارتها بهسمت جلو و عقب حرکت کرد.
این شرکت همچنین مدعی شده است که کاربران اینسایدر جهت دسترسی به کارتهای جدید و مشاهده تغییرات همراه هر بهروزرسانی، باید از فعال بودن گزینه Show me the Windows welcome experience در مسیر Settings > System > Notifications & actions اطمینان حاصل کنند.
طبق اخبار واصله، بیلد جدید، این امکان را برای کاربران فراهم میکند که کارت گرافیک قدرتمند سیستم خود را بهصورت پیشفرض دقیق تنظیم و برای هر اپلیکیشنی که برروی سیستمشان نصب است از GPU اختصاصی که برایش تعیین کردهاند، استفاده کنند. این موضوع بیانگر آن است که کاربران میتوانند برنامه فتوشاپ را با کارت گرافیک مجزای سیستم و اپلیکیشنهای سبک را با پردازنده گرافیکی عادی اجرا کنند.
اخبار جدیدی که در فضای مجازی منتشر شدهاند، نشان میدهند که ویندوز ۷ هنوزهم روی یکچهارم رایانههای ویندوزی یافت میشود. همچنین از چندی قبل، شرکت مایکروسافت امکان بهروزرسانی آنلاین درایور قطعات سیستم را از منو دیوایس منیجر ویندوز ۱۰ حذف کرده است. مایکروسافت مدعی شده است کاربران جهت بروزرسانی آنلاین درایورهای سیستم، باید به مسیر Settings > Update and Security > Windows Update > View Optional Updates > Driver Updates مراجعه کنند. همچنین بنابر اعلام رسمی، بهزودی امکان حذف PWA گوگل کروم در تنظیمات ویندوز ۱۰ فراهم خواهد شد.
لینک کوتاه: