دوربین سلفی گلکسی اس ۲۰ اولترا

DxOMark جایگاه دوم را به دوربین سلفی گلکسی اس ۲۰ اولترا اختصاص داد

DxOMark با بررسی‌هایی که روی دوربین سلفی گلکسی اس ۲۰ اولترا انجام داد امتیاز ۱۰۰ را به این دوربین اختصاص داد. با این حساب دوربین سلفی این محصول کره‌ای با اختلاف سه امتیاز، پس از دوربین هواوی پی ۴۰ پرو در جایگاه دوم قرار گرفت.

این آمار همچنین نشان می‌دهند که دوربین سلفی گلکسی اس ۲۰ اولترا از دوربین اصلی این دستگاه امتیاز بهتری کسب کرده و عملکرد بهتری به ثبت رسانده است.

در این جدول رده‌بندی، هواوی نوا ۶ 5G نیز با گلکسی اس ۲۰ اولترا هم‌رده شده و گلکسی نوت ۱۰ پلاس با یک امتیاز کمتر در رده سوم قرار دارد. کارشناسان DxOMark اعلام کردند این دوربین عملکرد بسیار باثباتی از خود نشان داده است و برای سلفی گرفتن می‌تواند یکی از گزینه‌های مطمئن باشد.

سایت DxOMark، امتیاز ۸۷ را برای نوردهی و کنتراست دوربین سلفی پرچمدار سامسونگ درنظر گرفته است. طبق بررسی‌های این سایت، دوربین سلفی این دستگاه دقت نوردهی بالایی برای تصاویر در نور کم و زیاد از خود نشان می‌دهد. البته با وجودی که رنگ‌ها و رنگ پوست به خاطر توازن سفیدی دقیق، زیبا به نظر می‌رسند ولی دوربین سلفی گلکسی اس ۲۰ اولترا نمی‌تواند این دقت را در تمام شرایط حفظ کند.

ازدیگر ویژگی‌های این دوربین می‌توان عملکرد مناسب فوکوس اشاره کرد. همچنین سطوح آکوتانس از آیفون ۱۱ پرو مکس بیشتر بوده اما به‌دلیل ابعاد بزرگتر سنسور، عمق میدان به‌خوبی آیفون ۱۱ پرو مکس عمل نمی‌کند. جزئیات بافت‌های مختلف نیز به‌خوبی مشخص هستند ولی اگر نور محیط کم باشد عملکرد آن خیلی قابل توجه نیست. در این دوربین آرتیفکت‌ها به خوبی کنترل می‌شوند اما در لبه سوژه‌ها می‌توان شاهد نویز، اختلال و به هم خوردن رنگ‌ها، تغییر شکل و ظاهر شدن نویز روی چهره بود.

علی‌رغم نکات مثبت این دوربین، فلش آن به‌خوبی دیگر گوشی‌های بالارده بازار نیست. از نکات منفی آن می‌توان به عدم توازن سفیدی و نویزهای محسوس روی چهره اشاره کرد. همچنین فوکوس خودکار نیز با کمی مشکل در عملکرد روبه‌رو بوده است. افکت بوکه به‌جز بعضی از قسمت‌ها، سوژه را به‌طور مناسبی از پس زمینه جدا می‌کند. این دوربین سلفی همچنین می‌تواند با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری با کیفیت 4K انجام داده و خروجی آن رنگ‌های زنده و میدان عمق وسیعی دارد. نویزهای محسوس، مشکل توازن سفیدی در فضای باز و دیگر پارامترهایی مثل اختلال تدریج رنگ‌ها، شکستگی، Hue Shift و آرتیفکت در بافت‌ها از دیگر نکات منفی هستند که می‌توان در رابطه با این دوربین به آن‌ها اشاره کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا