درآمد سامسونگ علیرغم تمام چالشهای مختلف به علت کمبود جهانی تراشه و پاندمی کرونا، طی سهماههی اخیر رشدی قابل توجه را تجربه کرده است.
شرکت سامسونگ با درآمد ۶۶.۹۶ تریلیون وونی در سهماههی سوم ۲۰۲۱، رکورد جدیدی را در شرایط چالشبرانگیز پاندمی کرونا به ثبت رساند و حال اعلام کرده که رکورد دیگری را در همین بازهی زمانی در سال جاری ثبت کرده و تریلیون وون یا ۶۳ بیلیارد دلار درآمد به دست آورده است. درحالی که درآمد سامسونگ حدود ۱۰ درصد بوده، سود آن با رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال گذشته به ۱۵.۸۲ تریلیون وون (۱۳ میلیارد دلار) رسیده است.
علیرغم چالش کمبود جهانی تراشه، تراشههای مموری و پردازندهای که سامسونگ تولید میکند همچنان مثل گذشته مورد تقاضا است. دورکاری شرکتها و کسب و کارهای مختلف باعث اقزایش فروش درایوهای SSD، پردازندهها و رمها شده است.
سامسونگ که بزرگترین تولیدکنندهی تراشهی جهان محسوب میشود، با قیمتهای بالاتر برای تراشههای مموری خود سود بیشتری به دست میآورد اگرچه هزینهی مواد خام و لجستیک افزایش داشته است. فروش بخش مموری بهطور بهخصوص رشدی ۴۶ درصدی نسبت به همین بازهی زمانی در سال قبل به خود دیده درحالی که سود بخش قطعات نیمرسانا بهصورت کلی تقریباً دو برابر شده و از ۵.۵۴ تریلیون وون به ۱۰.۰۶ تریلیون وون رسیده است.
سامسونگ همچنین بزرگترین تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند در جهان به شمار میرود و اظهار داشته که تقاضای بالایی را برای گوشیهای تاشوی جدید خود گلکسی زد فلیپ ۳ و گلکسی زد فولد ۳ و همچنین گوشیهای میان ردهی گلکسی داشته است.
سامسونگ اخیرا عرضهی تراشههای نسل جدید خود را به سال ۲۰۲۲ موکول کرده است. این شرکت برای ارائهی مجموعه تراشههای جدید خود در سال ۲۰۲۱ برنامه داشت اما حال ضمن اعلام تاخیر آن، مدعی شده است که تا سال ۲۰۲۲ از شدت کمبود تراشه و پردازنده کاسته نخواهد شد.
این درحالی است که رقیب اصلی تراشه های سامسونگ یعنی «شرکت صنایع نیمهرسانای تایوان» (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company یا به اختصار TSMC) در ماه آگوست از تاخیر در عرضهی فناوری مشابه خبر داد و همچنین گزارشات حکایت از این دارند که میزان دستگاههای آیفون ۱۳ که تولید میشود، به دلیل کمبود تراشه تا ۱۰ میلیون کمتر خواهد بود.
نظر شما درمورد درآمد سامسونگ در سهماههی اخیر چیست؟
لینک کوتاه: