طبق آمار سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، فصل رونق بازار فروش لپ تاپ شناخته شد. لنوو و اچپی نیمی از سهم فروش این بازار را به خود اختصاص دادند. این آمار درحالی منتشر شده است که شیوع بیماری کرونا سبب شد تا برخی تولیدات هوشمند مانند گوشی با کاهش فروش روبهرو شوند؛ اما درمقابل در بازه زمانی مذکور، میزان فروش لپتاپ با افزایش چشمگیری روبهرو شده است.
شیوع بیماری کرونا سبب شد تا هم آموزش به فضای مجازی منتقل شوند و هم بسیاری از شرکتها به دورکاری روی آورند. از اینرو بیشترین متقاضی خرید لپتاپ را میتوان قشر دانشآموز و دانشجو و کاربران عادی دانست که قصد دورکاری در منزل داشتند. این موضوع سبب شد تا میزان فروش لپتاپ ۲۷ درصد افزایش یابد.
پیشتر نیز گزارشهایی مبنیبر افزایش فروش لوازم جانبی کامپیوتر در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی سروصدای زیادی به پا کرده بود. بد نیست بدانید که هنوز هم آمار فروش این تجهیزات و لوازم جانبی بالاست. یکی از دلایل این افزایش فروش را میتوان دورکاری کارمندان شرکتهای بزرگ دانست که بهمنظور تکمیل تجهیزات منزل خود اقدام به خرید لوازم جانبی میکنند. در رابطه با این موضوع سخنانی از یکی از تحلیلگران بازار کامپیوترهای شخصی، اریک اسمیث، منتشر شدهاند که توجه شما را به آنها جلب میکنیم:
درحالیکه بسیاری از دانشآموزان و دانشجویان اقدام به خریدم کروم بوک کردهاند، آمار فروش لوازم جانبی نیز هرلحظه بیشتر میشود. آمار منتشر شده در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، مربوط به فروش تجهیزاتیست که مردم برای تجهیز دستگاههای خود جهت استفاده از آموزش از راه دور، تدریس، کار و بازیهای کامپیوتری درخواست میکنند. اینطور که بهنظر میرسد در دوران قرنطینه بازیهای ویدئویی بیشتر رواج پیدا کردهاند.
مدتی پیش نیز، شرکت گوگل با استفاده از ابزار و منابعی که در اختیار توسعهدهندگان قرار داد، آنها را به توسعه اپلیکیشنهای بیشتر تشویق کرد. گوگل هدف اصلی خود را از تشویق توسعهدهندگان، ترغیب کردن آنها برای عرضه اپلیکیشنهایی که با دستگاههای مبتنیبر Chrome OS و نمایشگرهای بزرگ سازگار باشند، توصیف کرده است.
در سهماهه دوم سال جاری میلادی، شرکت لنوو 25 درصد از سهم بازار و شرکت اچپی نیز ۲۴.۸ درصد از سهم بازار را از آن خود کردند. در این بازه زمانی، فروش لنوو نسبتبه بازه زمانی مشابه در سال گذشته، ۱۷ درصد افزایش یافت و توانست ۱۳.۶ میلیون دستگاه عرضه کند. شرکت اچپی نیز در همین بازه زمانی نسبتبه سهماهه دوم سال پیش، رشد فروش ۴۲ درصدی را تجربه کرد و توانست ۱۳.۴ میلیون دستگاه لپتاپ را بهفروش برساند.
بعد از دو شرکت مذکور، شرکت دل با فروش ۸.۴ میلیون، اپل با فروش ۴.۶ میلیون و ایسر با فروش ۳.۶ میلیون دستگاه لپتاپ در رتبههای سوم تا پنجم قرار گرفتند. آمار منتشر شده نشان میدهند که در بازه زمانی سه ماهه دوم سال جاری میلادی، میزان فروش کامپیوترهای شخصی در سراسر جهان به ۵۴.۲ میلیون دستگاه رسیده است.
لینک کوتاه: