بازی Fortnite

سازنده‌ی بازی Fortnite از لو دهنده‌ی جزئیات چپتر دوم آن شکایت می‌کند

استودیوی «اپیک گیمز» (Epic Games) به دنبال پیگرد قانونی برای یک تستر است که محتویات چپتر دوم بازی Fortnite را لو داده است.

به گزارش Polygon، اپیک گیمز در دادگاه کارولینای شمالی پرونده‌ای را بر علیه یک تستر با نام «رونالد سایکز» (Ronald Sykes) ایجاد کرده و مدعی شده که وی اطلاعات چپتر دوم بازی Fortnite را پیش از اینکه رسماً عمومی شود لو داده است.

اگر از چپتر دوم بازی Fortnite نمی‌دانید، این بازی به‌تازگی برای مدتی از دسترس خارج شد و پس از گذراندن ده فصل در چپتر اول، با چپتر دوم و نقشه‌ها و تغییرات جدید بازگشت.

طبق ادعای اپیک گیمز، سایکز تستر این محتویات جدید در اواخر سپتامبر بوده است. حدود سه روز پس از تست، وی توئیت کرده که فصل جدید را تجربه کرده است و می‌تواند تمام جزئیات آن را به اشتراک بگذارد. سایکز به توئیت درباره‌ی جزئیات فصل جدید محتویات بازی Fortnite نظیر قابلیت جدید شنا کردن ادامه داده و حتی تصویری را از نقشه‌ی جدید منتشر کرده است.

ععع Polygon به سراغ اپیک گیمز رفته و خواستار نظری راجع به این مسئله شده ولی اپیک بیان داشته است که درباره‌ی این دعوی قضایی نظری نمی‌دهد. سایکز نیز خواسته‌ی اپیک گیمز مبنی بر اعلام نظر در این باره را نپذیرفته است.

البته این اولین باری نیست که اپیک گیمز از فردی شکایت می‌کند. این استودیو در گذشته هم از شخص دیگری برای لو دادن جزئیات یکی از فصل‌های بازی Fortnite شکایت کرده بود. در سال ۲۰۱۸ نیز یک مأمور بررسی و تضمین کیفیت به خاطر لو دادن اطلاعاتی از فصل سوم بازی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته بود.

بازی Fortnite هم‌اکنون در دسترس پی‌سی، پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان، نینتندو سوئیچ، اندروید و iOS قرار دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا