سامسونگ یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نمایشگر OLED در دنیاست و همچنان به نظر میرسد و به پیشتازی خود ادامه میدهد.
شرکت سامسونگ که خود از مصرف کنندگان نمایشگرهای OLED است، بهقدری در حوزه ساخت این نمایشگرها پیشرفت کردهاست که دیگر شرکتهای بزرگ حوزه ساخت گوشیهای هوشمند مانند اپل، هواوی، شیائومی و وان پلاس، از این رقیب قدر خود درخواست تولید نمایشگرهای OLED اختصاصی دارند.
طی گزارشهایی که در زمستان ۹۸ به ثبت رسیدند، سامسونگ همچنان پرفروشترین شرکت سازنده پنلهای OLED، برای گجتهای حملشدنی بهشمار میرود. گزارشهایی از شرکت استون پارتنرز به ثبت رسیدهاند که نشان میدهند کارشناسان این شرکت که از فعالترینهای حوزه تحلیل بازار هستند، برتری نمایشگر OLED سامسونگ را تایید کردهاند. بر طبق این گزارشها، اعلام اینکه بازار این نوع پنل برای گوشیهای هوشمند و تبلتها متعلق به سامسونگ است، ادعای گزافی نیست.
طبق گزارشهای منتشر شده از استون پارتنرز، سامسونگ در سهماهه اول سال ۲۰۲۰، ۶۱.۶ میلیون واحد پنل OLED تولید و در بازار عرضه کردهاست. با مقایسه آمار و ارقام منتشر شده از این میزان فروش شرکت سامسونگ با میزان فروش دیگر شرکتها، متوجه میشویم که حدود ۹۰ درصد از بازار ساخت و فروش پنلهای OLED در اختیار سامسونگ قرار دارد که بهنظر نمیرسد در آینده نیز جایگزینی برای آن پیدا شود. امروزه سامسونگ تولید پنلهای OLED حفرهدار، مخصوص قرارگیری دوربینهای سلفی را برای شرکتهای مختلف بهعهده دارد و با توجه به محبوبیتی که این نوع نمایشگرها میان مخاطبان بهدست آوردهاند، احتمال اینکه سفارشات تولید سامسونگ افزایش یابد بسیار زیاد است.
این حفره که بر روی نمایشگر قرار دارد باعث میشود تا شرکتهای تولید گوشی هوشمند، تا حد امکان حاشیه بالای نمایشگرهای محصولاتشان را کاهش داده و دوربین سلفی را بدون مشکل درون این حفره جای دهند. این ویژگی نه تنها برای بسیاری از پرچمداران برندهای مختلف درنظر گرفته شده، بلکه گوشیهای هوشمند میانردهای چون سامسونگ گلکسی ام ۵۱ نیز از این ویژگی بهره میبرند.
خبرهای منتشرشده حاکی از آنند که گلکسی فولد از جمله محصولاتیست که میان کاربران از محبوبیت زیادی برخوردار است. این مدل سامسونگ از نمایشگری منعطف بهره میبرد؛ به همین دلیل محبوبیت این محصول میان کاربران این مهم را میرساند که وجود نمایشگرهای منعطف میتواند از جمله جذابیتهای موجود در گوشیهای هوشمند و دیگر گجتهای حملشدنی باشد؛ همچنین این موضوع میتواند افزایش سفارش شرکتهای تولید کننده گوشی هوشمند برای این نوع نمایشگر را برای شرکت سامسونگ، به دنبال داشتهباشد.
مانند بسیاری از شرکتهای دیگر، شیوع بیماری کرونا بر فعالیتهای شرکت سامسونگ اثر سوء داشته و گفته میشود میزان فروش سری گلکسی اس ۲۰ درمقایسه با گلکسی اس ۱۰ با افت ۴۰ درصدی مواجه بودهاست.
لینک کوتاه: