مشاهده میکنیم که سونی روز به روز در مسیر گسترش مجموعهی استودیوهای جهانی خود جهت توسعهی عناوین انحصاری قدمهای محکمتری برمیدارد.
در ماه آگوست سونی از خریداری استودیوی سازندهی Spider-Man و Ratchet and Clank یعنی «اینسومنیاک گیمز» (Insomniac Games) که سالها با آن تجربهی همکاری داشت خبر داد و حال با گزارش مالی جدید آن اطلاع یافتهایم که تیم پلیاستیشن به دنبال خریداری استودیوهای بیشتر است که با توجه به اینکه پلیاستیشن ۵ هم در نزدیکیمان قرار دارد، خبر بسیار جالب و خوشحال کنندهای است.
مجموعهی استودیوهای جهانی پلیاستیشن در حال حاضر شامل ۱۴ استودیو است. «هیروکی توتوکی» (Hiroki Totoki)، معاون ارشد اجرایی و مدیر ارشد مالی پلیاستیشن از اضافه شدن اعضای جدیدی به این خانواده گفته است:
در روز روابط سرمایهگذار (در ماه می) ما اشاره کردیم که نقطهی قوت سونی آیپیها و محتویات فرست پارتی است.
ما در آینده همچنان به دنبال گسترش فرصتهای سرمایهگذاری که محتویات ما را بهبود میبخشد خواهیم بود.
البته سخت است که حدس بزنیم سونی اقدام به خرید چه استودیوهایی خواهد کرد. برخی از استودیوهای احتمالی شامل «سوپرمسیو» (Supermassive)، «ردی ات دان» (Ready at Dawn) و «جاینت اسپارو» (Giant Sparrow) است. در نهایت باز هم نمیتوان بهطور قطعی در این باره نظر داد و باید منتظر ماند و دید که سونی چه استودیوهایی را به مجموعهی استودیوهای جهانی خود خواهد افزود. با نزدیک شدن به نسل بعدی کنسولها، هم سونی و هم رقیب اصلی آن یعنی مایکروسافت به دنبال تقویت و گسترش مجموعه استودیوهای خود و توسعهی عناوین فرست پارتیای هستند که شاید حتی میلیونها فروش را برای کنسولهایشان به ارمغان بیاورد.
سونی طی همین گزارش مالی همچنین اعلام کرده است که پلیاستیشن ۴ اکنون رسماً دومین کنسول پرفروش تاریخ پس از پلیاستیشن ۲ به حساب میآید. البته پلیاستیشن ۲ بیش از ۱۵۵ میلیون واحد فروش داشته و پلیاستیشن ۴ برای رسیدن به آن به کمک زیادی نیاز خواهد داشت. این کنسول نسل هشتمی تا به اینجای کار ۱۰۲.۸ میلیون دستگاه به فروش رسانده و بیش از ۵۰ میلیون دستگاه دیگر هم باید به فروش برساند. با این حال، قرار گرفتن در جایگاه دوم پرفروشترین کنسولهای تاریخ پس از کنسول تاریخی پلیاستیشن ۲ به خودی خود دستاورد بسیار بزرگی است.
لینک کوتاه: