جای پیشکسوتها در الکامپ ۲۶ خالی بود

با اتمام نمایشگاه الکامپ ۲۶ که بعد از ۴ سال وقفه برگزار شد بسیاری از فعالان و برگزارکنندگان این حوزه در انتظار بازخوردها و نتایج آن هستند. به این بهانه با سیدحسن هاشمی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور گفتگویی انجام داده ایم که از نظر مخاطبان زیمانیوز می گذرد.

با توجه به اتمام نمایشگاه الکامپ ۲۶ ، نظرتان در خصوص برگزاری نمایشگاه امسال چیست و اینکه راضی بودید؟

نمایشگاه امسال نسبی بود؛ قطعا باید بهتر از اینها می بود اما واقعا دست تنها هستیم چه در کشور چه در تهران؛ با فاصله ای که طی سه سال گذشته افتاد انتقال تجربه سخت بود؛ از طرفی با توجه به شرایط فعلی در مقایسه با عملکرد بخشهای مختلف دولتی یا حاکمیتی می توانم بگویم  واقعا گل کاشتیم زیرا توانستیم اعتماد همکاران را جلب کرده و به نوعی امیدآفرینی کنیم. با توجه به مشکلات عدیده طی یکسال اخیر از جمله نرخ تورم، افزایش نرخ دلار، افزایش دستمزدها و شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارها، شاید بتوانم بگویم توانستیم با گفتاردرمانی این عزیزان را متقاعد کنیم که بیایند. بسیار از همکارانم تشکر میکنم که یاعلی گفتند و پای کار آمدند و این امیدآفرینی را در  اکوسیستم زنده کردند تا بتوانیم انشاله در ادامه مسیر تاثیرگذار باشیم. امید داریم در مراحل بعدی انتقال تجربه خوبی داشته و بتوانیم کمی و کاستی های امسال را جبران کنیم.

به دست تنهایی اشاره کردید، از چه کسانی توقع داشتید که در کنارتان باشند؟

این نمایشگاه متعلق به تمامی اکوسیستم و صنعت It است به هر حال پیشکسوتها باید بیشتر حضور داشتند و پررنگ تر در کنار ما قرار می گرفتند؛ اینکه شاید بگویند شما خواستید یا نخواستید به هیچ وجه قابل قبول نیست زیرا اینجا خانه خودشان هست و ما انتظار داشیم و داریم همه کسانی که سالهای گذشته در الکامپ بودند این دوره حضور داشته باشند اما نیستند، شرکتهای بزرگی که هر سال بودند اما امسال شرکت نکردند. از طرفی من فکر میکنم با مسیری که طی شد انتظار این دوستان هم این نبود که اکوسیستم این یاعلی را بگوید و نمایشگاه به این شکل برگزار شود در مجموع امیدوارم در دور به بعد بتوانیم با شرایط بهتری این رویداد را رقم بزنیم.

البته با به تعویق افتادن الکامپ نسبت به دوره قبلی، یک سری اختلافاتی به وجود آمد و کم و کاستی هایی بود که شاید شرکتها تمایل نشان ندادند. نکته دیگر اینکه نمایشگاه امسال به گونه ای بود که گویی در یک سالن نمایشگاه الکامپ و در سالن بعدی نمایشگاه بانک و بورس و فین تک در حال برگزاری است! نمی شد تلفیقی بین این حوزه ها صورت بگیرد؟

ببینید درخواستها به این سمت و سو رفته که مثل گذشته سالنها چیده شدند. مثلا اگر به خاطر داشته باشید شرکتهای قدیمی و بزرگ ما همیشه در سالن ۳۸ بودند، استارتاپی ها اکثرا به سمت سالنهای ۷ و ۸ و ۹ می رفنتد. قطعا مدلی که شما می فرمایید باید روی آن کار شود و شاید باید تجربه های این دوره و دوره های قبل را نظرسنجی کنیم به اعضا و به یک اشتراک بهتری برسیم تا در دور بعد بتوانیم بهینه تر عمل کنیم.

قرار بود دبیرخانه دائمی الکامپ دایر شود اما این دبیرخانه هیچوقت رسمیت پیدا نکرد. یعنی همواره با شروع نمایشگاه این حرف زده میشود اما اتفاقی رخ نمیدهد. به نظر شما یکی از کارهای مهم، پایه گذاری کردن این دبیرخانه نیست؟ حتی الکامپهای شهرهای دیگر هم که بخواهد اتفاق بیفتد یک دبیرخانه مشخص وجود داشته باشد ؟

صددرصد موافقم با شما. وقفه کرونا باعث شد به این نکته ظریف بی توجهی شود و امیدوارم بتوانیم در این دوره این را رقم بزنیم. این دوره در حوزه استارتاپی ضعیف شدیم، فکر میکنم حتی ظرفیت این را داریم که الکامپ استارز را به عنوان یک نمایشگاه مستقل برگزار کنیم و استارتاپی ها استقبال بی نظیری خواهند کرد. اما در این دوره با شرایط سخت و حواشی مختلف هم رو به رو بودیم. به هر حال حاشیه ها و مسائلی از جمله حجاب و امثال آن که متولی اش ما نیستیم اما فشار بر روی ما هست و باید در نظر بگیریم بحرانایی که وجود داشت، دلخوری هایی که اعضای ما از وزارتخانه ای ها داشتند: در حوزه های اینرنت، اختلالات و ارتباطات، که ما باید مرتفع میکردیم اما در زمان بسیار کوتاهی که داشتیم بخشی از این موارد حل نشد. اما بسیار موافقم و امیدوارم بتوانیم این دبیرخانه را رقم بزنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا