شرکت THQ Nordic

شرکت THQ Nordic چهار بازی جدید را پیش از رویداد گیمزکام معرفی خواهد کرد

به نظر می‌رسد که تا ماه آینده پیش از برگزاری گیمزکام 2019 شاهد معرفی چهار بازی جدید و جذاب از سوی شرکت THQ Nordic خواهیم بود.

شرکت THQ Nordic تریلری را با محوریت عناوین حاضر و قابل بازی در گیمزکام 2019 به نمایش گذاشته است که شامل عناوین زیر می‌شود:

  • Biomutant
  • Desperados III
  • Darksiders Genesis
  • Destroy All Humans
  • Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

البته یک بازی دیگر هم در گیمزکام 2019 به‌صورت قابل بازی در دسترس خواهد گرفت اما شرکت THQ Nordic هنوز از آن رونمایی کرده است. جزئیاتی از این بازی به اشتراک گذاشته نشده و صرفاً اعلام شده است که «به‌زودی» معرفی خواهد شد.

علاوه بر این، شرکت THQ Nordic سه بازی دیگر را هم در گیمزکام خواهد داشت اما فقط آن‌ها را به نمایش خواهد گذاشت و قرار نیست که به‌طور قابل بازی در دسترس باشند. یکی از این سه عنوان قرار است در لایو استریم شب اول این رویداد رونمایی شود درحالی که جزئیاتی از دو عنوان دیگر و اینکه چه زمانی معرفی می‌شوند اعلام نشده است.

با این اوصاف، شرکت THQ Nordic احتمالاً چهار بازی جدید را پیش از گیمزکام 2019 معرفی خواهد کرد و البته همان‌طور که مشاهده می‌کنید، اطلاعات بسیار کمی درباره‌ی آن‌ها وجود دارد. شاید یکی از آن‌ها نسخه‌ی جدید Red Faction باشد که چند ماه قبل در وب‌سایت این شرکت لو رفت. گیمزکام 2019 از 20 تا 24 آگوست (29 مرداد تا 2 شهریور) برگزار خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا