فیسبوک

عینک هوشمند فیسبوک و ری-بن پیش از معرفی رسمی لو رفت

به‌تازگی عینک هوشمند فیسبوک و ری-بن پیش از رونمایی رسمی‌اش لو رفته و تصاویری از آن به بیرون درز پیدا کرده است که در ادامه مشاهده می‌کنید.

فیسبوک و ری-بن قرار بود در اواخر روز گذشته ۹ سپتامبر (۱۸ شهریور) عینک هوشمند مشترک خود را معرفی کنند و درست در همین زمان، «ایوان بلاس» (Evan Blass) ملقب به Evleaks تصاویری را از آن لو داده است. این عینک Ray-Ban Stories نام دارد و به نظر نمی‌رسد که نام فیسبوک به‌جز جعبه، در قسمت دیگری روی محصول قرار گرفته باشد.

تصاویری که Evaleaks به اشتراک گذاشته، شامل سه مدل قاب با نام‌های Wayfarer ،Round و Meteor است و همگی بسیار شبیه به طراحی‌های کلاسیک ری-بن هستند. البته با این تفاوت که دو دوربین در قسمت لولای دو چشم عینک قرار دارد و همچنین دکمه‌ای در قسمت راست دوربین گنجانده شده است که احتمالاً جهت کنترل دوربین‌ها به کار می‌رود.

فیسبوک

«مارک زاکربرگ» (Mark Zuckerberg)، مدیر عامل فیسبوک اظهار داشته که این عینک هوشمند از فرم فکتور نمادین ری-بن برخوردار است و قابلیت‌هایی را در اختیار کاربر می‌گذارد. این عینک دارای صفحه نمایش برای واقعیت افزوده نیست و هنوز مشخص نیست که دقیقاً چه تجربه‌ای را ارائه خواهد داد. به گفته‌ زاکربرگ، این عینک بخشی از «سفر این شرکت به سوی عینک‌های واقعیت افزوده‌ی کامل در آینده» به شمار می‌رود و همچنین عینک‌های واقعیت افزوده‌ی پیشرفته‌تر در دست توسعه قرار دارند.

از سایر اخبار مرتبط با فیسبوک می‌توان به ۱ تریلیون دلاری شدن ارزش بازار این شرکت برای اولین بار در تاریخ آن، برنامه‌ی این شرکت برای پرداخت مجموعاً ۱ میلیارد دلار به تولیدکنندگان محتوا تا پایان ۲۰۲۲ و تعویق برنامه‌ی بازگشت به دفاتر در ایالات متحده‌ی آمریکا تا سال ۲۰۲۲ اشاره کرد. همچنین  با موج جدید مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا که ناشی از گونه‌ی جدید واگیردارتر کرونا است، موج اطلاعات نادرست درباره‌ی این ویروس نیز دوباره شدت گرفته است و ادعاهای اشتباه نظیر اینکه «واکسن تاثیرگذار نیست»، «ایمنی حاصل‌شده از ابتلا به ویروس از واکسن بهتر است» و «واکسن باعث سقط جنین می‌شود» اوج گرفته‌اند. این درحالی است که در ماه‌های می و ژوئن که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در اکثر نقاط ایالات متحده‌ی آمریکا بسیار پایین بود، موج انتشار اطلاعات نادرست آرام شده‌ بود. حتی مطالعات نشان می‌دهد که اطلاعات کذب در فیسبوک ۶ برابر بیشتر از اخبار صحیح تعامل کاربران را به دنبال داشته است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا