استارت آپ های ایرانی در حوزه های مختلف فعالیت دارند و در حوزه سلامت دیجیتال ۱۵۰ استارت آپ ایرانی فعال هستند.
به گزارش سیار نیوز، بر اساس اطلاعات موجود، در حال حاضر با کمک زیستبوم فناوری و نوآوری، سلامت دیجیتال با فعالیت بیش از ۱۵۰ استارتاپ فعال در تلاش است تا جای خود را در نظام سلامت کشور باز کند. دانشبنیانهایی که با حمایتهای دولتی مسیر توسعه این پدیده نوظهور در کشور را هموارتر میکنند.
محدوده فعالیت شرکتهای فعال عرصه سلامت دیجیتال کشور به حوزههای مختلفی مانند تناسب اندام و سبک زندگی، مراقبت در منزل، شبکههای اجتماعی و بازارگاههای الکترونیکی، مدیریت دانش، تشخیص و مراقبت پیشرفته و خدمات آموزشی محدود میشود. این در حالی است که سلامت دیجیتال گستره بزرگتر و وسیعتری برای فعالیت دانشبنیانها و شتابدهندهها دارد.
این در حالی است که یکی از صنایعی که این روزها تحت تاثیر توسعه فناوری قرار گرفته، نظام سلامت است. مراقبتهای پزشکی و بهداشتی که رنگ دیگری به خود گرفته و با استفاده از فناوریهای مدرن شیوه مدیریت و ارائه خدمات آن شکلی نوین یافته است.
در دنیای دیجیتال امروزی شاید دیگر لازم نباشد ساعتها از زمان خود را صرف طی کردن مسیری در ترافیک کرد و بعد از آن در صفهای طولانی انتظار نوبت کشید تا بتوان نزد پزشک رفت و یا از خدمات درمانی استفاده کرد. این روزها میتوان در شرایط نامناسب جسمی از منزل و با کمک فناوریهای نوین بدون نیاز به مراجعه به پزشک از راه دور، دستورات درمانی را دریافت کرد.
با توجه به اینکه نظام سلامت ایران یکی از پرچالشترین حوزههای مدیریتی در کشور است، اجرای سلامت دیجیتال یکی از ضروریترین نیازهای این حوزه است. البته ایران هم به این نظام جهانی پیوسته است؛ اما هنوز در ابتدای مسیر سلامت دیجیتال قرار دارد. ایران در تلاش است تا با کمک استارتاپها و شتابدهندهها به جرگه کشورهای دارای سلامت دیجیتال بپیوندد. کاری که با وجود نظام مدیریت سنتی چندین ساله آن کمی سخت و زمانبر به نظر میآید.
لینک کوتاه: