فیسبوک

فیسبوک در سال ۲۰۲۲ مجموعاً ۱ میلیارد دلار به تولیدکنندگان محتوا پرداخت خواهد کرد

شرکت فیسبوک اعلام کرده است که قصد دارد طی سال ۲۰۲۲ در مجموع ۱ میلیارد دلار به تولیدکنندگان محتوا در سرویس‌های محتلف خود پرداخت کند.

فیسبوک برنامه دارد تا در طول یک سال و نیم آینده‌ی میلادی ۱ میلیارد دلار به تولیدکنندگان محتوا پرداخت کند. این پول به تولیدکنندگانی اعطا خواهد شد که از محصولات فیسبوک به روش‌های مختلف بهره می‌برند؛ کاربران، در فیسبوک از طریق پذیرفتن تبلیغ در ویدئوها یا رسیدن به دستاوردهای مشخص در لایو استریم‌ها و در اینستاگرام، با فعال‌سازی تبلیغات روی ویدئوهای IGTV، دریافت پول از کاربران طی لایو استریم‌ها و ساختن ویدئوهای پربازدید در Reels می‌توانند مبالغ اضافی دریافت کنند.

این مبلغ ۱ میلیارد دلاری در حال حاضر قرار است فقط با دعوت‌نامه‌ به تولیدکنندگان اعطا گردد و روش‌های جدید برای درآمدزایی در تاریخ دیرتری اعلام خواهند شد. فیسبوک اظهار داشته است که بستری مخصوص این پرداخت‌های اضافی را داخل برنامه‌ی اینستاگرام در تابستان و داخل فیسبوک در پاییز فراهم خواهد آورد و به گفته‌ی مدیر عامل این شرکت یعنی «مارک زاکربرگ» (Mark Zuckerberg)، هدف از این برنامه این است که فیسبوک به «بهترین پلتفرم برای میلیون‌ها تولیدکننده‌‌ی محتوا جهت امرار معاش» تبدیل شود. این مبلغ تا پایان ۲۰۲۲ پرداخت خواهد شد.

طی چند وقت اخیر، برنامه‌هایی نظیر تیک‌تاک و اسنپ‌چت تصمیم به پرداخت مبالغی به تولیدکنندگانی که ویدئوهای موفقی را به انتشار می‌رسانند گرفته‌اند. اسنپ‌چت پس از اینکه رقیبش Spotlight از تیک‌تاک در ماه نوامبر در دسترس قرار گرفت، روزانه ۱ میلیون دلار به تولیدکنندگان محتوا پرداخت کرده است. سخن‌گوی اسنپ‌چت اظهار داشته است که این شرکت همچنان ماهانه میلیون‌ها دلار به تولیدکنندگان محتوا پرداخت خواهد کرد. فیسبوک در حال حاضر راه‌هایی را برای درآمدزایی فراهم کرده است اگرچه گزینه‌ها در سرویس‌های مختلف متفاوت هستند و برخی سرویس‌ها نظیر Reels شاید هرگز درآمدی برای کاربران نداشته باشند.

با این وجود، رویکرد فیسبوک در مقایسه با سایر شرکت‌ها مبهم‌تر به نظر می‌رسد از آنجا که این شرکت مبلغ پرداختی را به‌عنوان مبلغی اضافی برای تکمیل اهداف و فعالیت‌های مختلف به‌جای تمرکز روی تنها یک محصول، توصیف کرده است. به نظر می‌رسد که هدف این برنامه، تقویت سرویس‌های مختلف این شرکت به‌صورت همزمان است درحالی که رقبایی از سوی شرکت‌های تیک‌تاک و کلاب هاوس ظاهر شده‌اند. فیسبوک ماه گذشته اعلام کرد که از تولیدکنندگان محتوا در تعدادی از سرویس‌های خود، تا سال ۲۰۲۳ سهمی اخذ نخواهد کرد.

رویکرد این شرکت جهت تبدیل تولیدکنندگان محتوا به یک منبع درآمد، جدی به نظر می‌آید. با مشکلات در زمینه‌ی تبلیغات در این پلتفرم، پرداخت مستقیم پول می‌تواند به‌عنوان یک پشتیبان برای این شرکت عمل کند اگر رشد قابل توجهی داشته باشد اگرچه واضح است که این شرکت مسیری طولانی در پیش خواهد داشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا