لو رفتن ناامنی تلگرام

محققان امنیت کامپیوتری از لو رفتن اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی شامل یوزرنیم و شماره تلفن توسط یک نسخه غیر رسمی تلگرام خبر می‌دهند.

به گزارش سیارنیوز, طبق جدیدترین گزارش ها اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی تلگرام لو رفته است.

بنابراین گزارش ها, یک سخنگوی اپلیکیشن تلگرام هم این خبر را تایید کرده. و گفته که این اطلاعات مربوط به یک نسخه غیر رسمی از این برنامه است.

این اطلاعات شامل محتوای چت کاربران نیست و با گزارش به شرکت میزبان، این دیتابیس فعلا از روی وب حذف شده است.

روز گذشته سایت Comparitech با انتشار مطلبی از لو رفتن اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی روی وب خبر داد.این وب سایت با کمک یک متخصص امنیتی به نام باب دیاچنکو Bob Diachemko روی این دیتابیس کار کرده و متوجه شد که این دیتابیس لو رفته شامل نام کاربری ( یوزرنیم) و شماره تلفن افراد و دیتاهای دیگری است. این دیتا توسط یک گروه به نام « سامانه شکار» منتشر شده و افراد بدون نیاز به پسورد و به راحتی قادر به دسترسی به آن بودند.

یادآور می شود تلگرام یک اپلیکیشن کد باز است که می‌توان از این طریق نسخه‌های غیر رسمی از روی آن تولید کرد و باتوجه به مسدود بودن تلگرام در ایران مردم به این نسخه‌های غیر رسمی روی می‌آورده‌اند.

این اولین بار نیست که ناامنی تلگرام لو رفته و در سال ۲۰۱۶ نیز رویتر گزارشی را منتشر کرد که در اتفاقی مشابه اطلاعات ۱۵ میلیون کاربر تلگرام ، آی دی، شماره تلفن و کد تایید آنها توسط هکرهای ایرانی لو رفت.

گفتنی است, تلگرام از محبوبترین شبکه های اجتماعی میان کاربران ایرانی محسوب می شود در حدی که فیلتر شدن ۳ ساله این اپلیکیشن در ممنوعیت استفاده از آن تاثیری نداشته و هنوز میلیون ها ایذانی از تلگرام استفاده می کنند.

فیلتر شکن ها و پروکسی های متعدد از جمله راه های رسیدن ایرانی ها به تلگرام است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا