ویندوز ۱۰ نسخه ۳۲ بیتی

مایکروسافت دیگر از نسخه ۳۲ بیتی ویندوز ۱۰ پشتیبانی نخواهد کرد

خبرهای جدید حاکی از آنند که نسخه ۳۲ بیتی ویندوز ۱۰ به پایان راه خود نزدیک شده است و مایکروسافت قرار نیست دیگر از آن پشتیبانی کند.

این شرکت قصد دارد تا تنها بر نسخه ۶۴ بیتی این ویندوز تمرکز کرده و کاربران را به‌سوی استفاده از سخت‌افزارهایی با معماری ۶۴ بیتی هدایت کند. در چندماه گذشته مایکروسافت همواره تلاش کرده است تا سیستم‌های ۳۲ بیتی را از رده خارج کند، بااین‌وجود، تمامی سخت‌افزارهای ۶۴ بیتی که در بازار وجود دارند از معماری ۳۲ بیتی نیز پشتیبانی خواهند کرد.

مایکروسافت اعلام کرده است جدیدترین بروزرسانی این سیستم‌عامل که با عنوان نسخه ۲۰۰۴ ویندوز ۱۰ شناخته می‌شود، تنها قادر به پشتیبانی از سخت‌افزارهای ۶۴ بیتی‌ست. این موضوع که به‌طور رسمی در وب‌سایت مایکروسافت نیز منتشر شده است، توضیحات مقامات مایکروسافت را به‌شرح زیر به‌دنبال داشته است:

با عرضه‌ ویندوز ۱۰نسخه‌ ۲۰۰۴، تمامی سیستم‌های سخت‌افزاری جدید ساخت OEM یا تولیدکنندگان تجهیزات اصلی باید از معماری ۶۴ بیتی برخوردار شوند؛ زیرا نسخه‌های جدید ویندوز ۱۰ دیگر سخت‌افزاری مبتنی‌بر معماری ۳۲  بیتی را پشتیبانی نمی‌کنند. این اتفاق به‌معنی قطع کامل ارائه‌ خدمات به سیستم‌های قدیمی مبتنی‌بر معماری ۳۲ بیتی نیست و مایکروسافت همچنان به ارائه‌ به‌روزرسانی‌های امنیتی و افزودن قابلیت به ویندوز ۱۰ نسخه ۳۲ بیتی ادامه خواهد داد.

از این سخنان این‌طور برمی‌آید که سیستم‌های قدیمی مبتنی‌بر معماری ۳۲ بیتی همچنان می‌توانند از ویندوز ۱۰ و پچ‌های امنیتی آن استفاده کنند، اما برای استفاده از بروزرسانی‌های ویندوز ۱۰ باید حتما سخت‌افزاری مبتنی‌بر معماری ۶۴ بیتی در اختیار داشته باشید. شرکت‌هایی که از سیستم‌عامل ویندوز برای کامپیوترهای خود استفاده می‌کنند نیز باید سخت‌افزارشان را با معماری ۶۴ بیتی بسازند.

آمارسنجی که در شبکه‌ استیم وجود دارد، نشان می‌دهد در آوریل ۲۰۲۰ از مجموع کاربران حاضر در نظرسنجی، ۹۵.۰۶ درصد از سیستم‌عامل ویندوز مایکروسافت استفاده می‌کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهند حدود ۸۶.۰۸ درصد از کاربران ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی داشته و ۰.۲ از آنان نسخه ۳۲ بیتی دارند. البته باید این نکته را درنظر بگیریم که گیمرها از جدیدترین سخت‌افزارها برای بازی‌های خود استفاده می‌کنند و این آمار می‌تواند با آمار کلی کاربران نسخه‌های مختلف ویندوز متفاوت باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/zimanew1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/zimanew1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/zimanew1/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/zimanew1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34