گوشیهای پرچمدار سامسونگ همیشه با دو پردازنده متفاوت اسنپدراگون و اگزینوس برای بازار آمریکا و بازارهای جهانی عرضه میشوند. اما کدامیک بهتر است؟
بهتازگی مشخص شده است که چیپستهای اگزینوس دیگر از نقاط قوت پرچمداران سامسونگ بهشمار نمیآیند و از محبوبیت آنها کاسته شدهاست. طبق تحقیقات، گلکسی اس ۲۰ پلاس با پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ نسبت به نسخهای که چیپست اگزینوس ۹۹۰ دارد، عملکرد بهتری از خود نشان میدهد. این مدل در آمریکای شمالی به فروش میرسد درحالیکه نسخههای مجهز به تراشه اگزینوس برای سایر کاربران محصولات سامسونگ، در دیگر نقاط جهان عرضه میشوند. طبیعی است که به دلیل بهتر بودن عملکرد نسخه دارای اسنپدراگون، تقاضا برای عرضه این نسخه در سراسر جهان افزایش یابد؛ به همین علت شرکت سامسونگ تصمیم دارد تا گوشیهای سری گلکسی اس ۲۰ را با پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ در بازار کره جنوبی به فروش برساند.
گفته میشود که این اختلاف عملکرد در دو نسخه نامبرده شده، در زمینه هستههای پردازشی قابل چشمپوشی است، اما در زمینه گرافیکی این اختلاف بیشتر مشخص شده و نمیتوان بهراحتی از آن گذشت.
شارژدهی باتری یکی از مهمترین گزینههای کاربران برای مقایسه دو محصول است که به طرق مختلف قابل ارزیابیست. مثلا زمانی که یک بازی روی گوشی خود اجرا میکنید، شارژ باتری زودتر از حالت طبیعی به پایان میرسد. بهعلاوه، روشنایی صفحهنمایش نسخههای این دستگاه روی ۲۰۰ نیت تنظیم شدهاست که در این حالت بیشترین فشار به پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی وارد میشود.
این تست شامل رزولوشن فول اچ دی با نرخ تازهسازی ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز و رزولوشن WQHD با رفرش ریت ۶۰ هرتز میشود. در نتیجه این آزمایش ذکر شدهاست که نسخه مجهز به اگزینوس ۹۹۰ در تمام تستها عملکرد بهتری نسبت به مدل با پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ دارد. برای مثال در رزولوشن فول اچ دی با رفرش ریت ۶۰ هرتز، شارژدهی مدل اسنپدراگون برابر با ۲۵۳ دقیقه بوده، در حالی که شارژدهی نسخه اگزینوس برابر با ۲۸۴ دقیقه است. تفاوت در رزولوشن فول اچ دی با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز ۱۵ دقیقه و در رزولوشن WQHD برابر ۳۳ دقیقه به ثبت رسیدهاست.
لینک کوتاه: