کسب و کار مجازی

نامزدهای انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی معرفی می‌شوند

 

جلسات معرفی نامزدهای انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی به دو صورت آفلاین و آنلاین برگزار می‌شود.

به گزارش سیار نیوز، درحالی که انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی برگزار شد ومقرر شده تا جلسات معرفی نامزدهای انتخابات برگزار شود، اتاق اصناف نیز غیرواقعی بودن اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی را رد کرد.

انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی پس از سه بار تعویق، روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

وب سایت‌های غیر فعال ۱۲ درصد اعضای اتحادیه کسب و کار فضای مجازی

درهمین حال، رئیس اتاق اصناف ایران در نامه‌ای خطاب به دبیر هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی در خصوص انتخابات اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، غیرواقعی بودن بخش زیادی از اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی را تکذیب کرد و گفته است: وب‌سایت‌های غیرفعال معادل ۱۲ درصد اعضای این اتحادیه را شامل می‌شوند.

در متن نامه سعید ممبینی آمده است: «اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی از زمان تشکیل تاکنون تعداد سه هزار و ۸۲۶ فقره پروانه کسب صادر کرده که از این تعداد ۳۰۲ پروانه کسب تاکنون ابطال شده و تعداد واحدهای صنفی دارای پروانه کسب در حال حاضر سه هزار و ۵۲۴ واحد است.»

برخی از اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی در نامه‌ای به اتاق اصناف نسبت به صوری بودن اعضای این اتحادیه شکایت کرده بودند.

حدود ۵۷ درصد کل اعضای اتحادیه کسب و کارهای مجازی فاقد فعالیت واقعی

در نامه‌ای که از سوی برخی از اعضای اتحادیه نوشته شده بود آمده بود: «از سه هزار و ۳۶۵ عضو اتحادیه، هزار و ۸۳۰ مورد از اعضا فاقد فعالیت کسب‌وکاری واقعی مجازی هستند و با توجه به اینکه در گزارش اولیه هیات مدیره از میان سه هزار و ۵۹۱ عضو آن بدواً ۲۲۶ عضو غیرفعال اعلام شده بودند، در نهایت دو هزار و ۵۶ عضو اتحادیه فاقد فعالیت واقعی ارزیابی شدند که حدود ۵۷ درصد کل اعضا را تشکیل می‌دهند.

از این میان حدود ۲۷.۷ درصد از سایت‌ها به کلی غیرفعال بوده و در حدود ۸.۹ درصد از سایت‌ها، کالا یا خدماتی برای ارائه نیست، در ۹.۸ درصد از سایت‌ها خرید امکان‌پذیر نیست و در حدود ۹.۷ درصد از آنها درگاه پرداخت وجود ندارد و در حدود یک درصد از آنها نیز کالاهایی ارائه شده که یا دیگر در فضای واقعی وجود ندارند (مانند گوشی‌های همراه بسیار قدیمی) یا قیمت‌های غیرواقعی و صوری دارند.»

حال رئیس اتاق اصناف ایران با تکذیب این آمار در نامه خود تاکید کرده فقط ۱۲ درصد کسب‌وکارهای عضو اتحادیه وب‌سایت‌های غیرفعال هستند و اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی با توجه به بازرسی‌های دوره‌ای‌اش به وظایف قانونی خود عمل کرده است.

پایش وب سایت‌های کسب و کار مجازی هر سه ماه یک بار

در ادامه این نامه رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص وب‌سایت‌های غیرفعال نوشته است: «از تعداد ۴۲۸ وب‌سایت غیرفعال، ۲۶۹ وب‌سایت بیش از ۶ ماه غیرفعال بوده و تعداد ۱۵۹ وب‌سایت کمتر از ۶ ماه فعالیت داشته‌اند که در حال طی تشریفات قانونی آن هستند، همچنین مقرر شده موضوع پایش وب‌سایت‌های مورد نظر هر سه ماه یک بار ادامه پیدا کند.»

در نامه رئیس اتاق اصناف تاکید شده است که اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی بنا بر وظایف نظارتی خود در سال ۱۴۰۰ در چارچوب آیین‌نامه اجرایی ماده ۸۷ قانون نظام صنفی حداقل سه مرتبه و حداکثر ۶ مرتبه هر وب‌سایت را مورد بازرسی و پایش قرار داده و بر این اساس در اسفندماه ۱۴۰۰ تعداد ۴۲۸ وب‌سایت غیرفعال را شناسایی و به آنها مطابق تبصره (۵) ماده (۱۲) قانون نظام صنفی از طریق سامانه و تماس تلفنی تذکر داده شده و ۲۱ فروردین سال جاری برای این وب‌سایت‌ها اخطار کتبی به وسیله پست سفارشی ارسال شده است.

برگزاری جلسات آنلاین و آفلاین معرفی نامزدهای انتخابات

براساس این گزارش، انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی پس از سه بار تعویق، روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی تصمیم گرفته جلساتی به‌ صورت آنلاین و آفلاین برای معرفی نامزدهای دور آینده انتخابات این اتحادیه برگزار شود. این نهاد صنفی، هدف از برگزاری این جلسات را معرفی برنامه‌ها و نظرات کاندیداهای انتخابات این دوره که روز نوزدهم اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد، عنوان کرده است.

هیات مدیره این اتحادیه تصمیم گرفته است جلساتی به شکل آنلاین و آفلاین برگزار شود تا نامزدها به معرفی خود و برنامه‌هایشان بپردازند. در این جلسه به جز حمید محمدی، رئیس اتحادیه و رضا الفت‌نسب، عضو هیات مدیره و از اعضای اصلی ائتلاف تاد، بقیه اعضا حضور داشتند.

طبق تصمیم هیات مدیره اتحادیه، حداقل چهار جلسه آنلاین و آفلاین برگزار خواهد شد که در آنها حداقل ۱۰ دقیقه زمان برای هر کاندیدا در نظر گرفته شده است. هیات مدیره نیز موظف است از طریق تمام بسترهای ارتباطی مانند شبکه‌های اجتماعی و پنل پیامکی، اعضا را از برگزاری این جلسات باخبر کند.

برگزاری انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی ۱۹ اردیبهشت جاری

فرشاد وکیل‌زاده، عضو هیات مدیره و مدیرعامل زنبیل، به‌ عنوان نماینده هیات مدیره مسئولیت برگزاری جلسات را بر عهده خواهد داشت. همچنین اجرای جلسات ترجیحاً توسط یکی از رسانه‌های پیوست، زومیت، آی‌تی‌ایران یا دیجیاتو صورت خواهد گرفت.

انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی ابتدا قرار بود شهریور سال گذشته برگزار شود اما به علت اوج‌گیری شیوع کرونا به آبان‌ماه موکول شد که در آن تاریخ نیز این اتفاق رخ نداد. سرانجام پس از وقفه‌ای چندماهه قرار بود روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ انتخابات برگزار شود اما این بار هم از سوی هیات عالی نظارت بر اصناف، به دلیل آنچه همزمانی برگزاری این انتخابات با ماه رمضان عنوان شده بود، به تعویق افتاد. در آخرین تصمیم هیات عالی نظارت، قرار است انتخابات دور دوم هیات مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی روز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا