انجمن علمی پژوهش های هنری ایران با همکاری دانشگاه الزهرا(س) به ریاست دکتر اشرف السادات موسوی لر، دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ستاد توسعه فرهنگ و اقتصاد دانش بنیان نخستین کنفرانس ملی اسباب بازی و سرگرمی ایرانی را در روزهای ۸ و ۹ اسفند برگزار نمودند.
حوزه های این کنفرانس شامل:
– اسباب بازی و سبک زندگی ایرانی- طراحی اسباب بازی و زیبایی شناسی ایرانی- ایده پردازی، خلاقیت در طراحی و ساخت اسباب بازی- اسباب بازی های بوم ساخت- اقتصاد و صنعت اسباب بازی ایرانی- اسباب بازی، هویت و شخصیت سازی ایرانی- پیوست فرهنگی اسباب بازی و سرگرمی های ایرانی- اسباب بازی از منظر انسان شناسی ایرانی – جامعه شناسی اسباب بازی و سرگرمی های ایرانی- اسباب بازی و کارکردهای آموزشی، تربیتی و تفریحی بود.
نمودارهای تحلیل مغز کودک روی پرده ی پشت سر وی با نمایش درآمده است
کنفرانس با هدف به روز سازی چه بسا بومی سازی اسباب بازی و سرگرمی های کودکان انجام شده و در آن از آخرین تکنولوژی های مربوط به اسباب بازی های کودکان سخن به میان آمد. مهندس سلمان داداشی با رونمایی از نرم افزار مغز ناد و با تکیه بر هوش مصنوعی نشان داد که می توان امواج ساطع شده از مغز و ضمیر ناخودآگاه را تبدیل به هوش مصنوعی نمود. با استفاده از دستیابی به این فناوری و نصب تنها یک هدست کوچک و سبک روی سر می توان امواج مغز را دریافت نمود و آنها را در نرم افزار تحلیل کرد. امواج ساطع شده از قسمت جلویی یا کورتکس مغز توسط گیرنده ی روی پیشانی و دیگر قسمت های مغز توسط دیگر نقاط این دستگاه دریافت می گردند.
از این دستگاه بیشتر در صنعت پزشکی چه بسا روانپزشکی و دیگر جاهایی که نیاز به دسترسی به اطلاعات مغز انسان بدون فیلتر خودآگاه وی وجود دارد، استفاده می شود. در این نرم افزار، درصد آرامش، توجه و تمرکز کودک را می توان تحلیل کرد و با توجه به آن اسباب بازی های هوشمند را در اختیار وی قرار داد. در این بخش سعی شد تا از طریق تمرکز کودک، یک هلی کوپتر را به پرواز درآورد.
دیگر مقالات برگزیده این همایش نیز در بخش های مختلف ارائه شدند و چکیده این مقالات در کتابچه ی چکیده مقالات نخستین کنفرانس ملی اسباب بازی و سرگرمی ایرانی به چاپ رسید.
لینک کوتاه: