دوربین سلفی زیر نمایشگر

آیا گوشی جدید هواوی به فناوری دوربین سلفی زیر نمایشگر مجهز خواهد شد؟

به‌تازگی پتنت جدیدی توسط هواوی به‌ثبت رسیده است که نشان می‌دهد این شرکت چینی درصدد استفاده از فناوری دوربین سلفی زیر نمایشگر برای یکی از محصولات خود است. این محصول که به‌نظر می‌رسد یک گوشی میان‌رده باشد، نمایشگری واترفال خواهد داشت.

هواوی که همیشه در تلاش است تا از نوآوری‌های جدید برای محصولات خود استفاده کند، این‌بار تصمیم دارد تا از نمایشگر واترفال نیز برای محصولات خود بهره گیرد. از دیگر شرکت‌های چینی که از این نوع نمایشگر برای محصولات خود استفاده کرده‌اند، می‌توان شرکت شیائومی را نام برد. شیائومی، می میکس آلفا را با نمایشگری واترفال معرفی کرد که در نوع خود بهترین حالت نمایشگر واترفال را به‌تصویر می‌کشید.

البته می میکس آلفا چندان بی‌مشکل هم نبود. در این گوشی هوشمند شاهد سطح بسیار زیاد نمایشگر هستیم که باعث می‌شود خطر شکستگی آن بیشتر شود. اطلاعات گوشی نوظهور هواوی نیز در پتنتی که در تاریخ نوامبر ۲۰۱۹ مصادف با آبان و آذر ۹۸ توسط نهاد CNIPA چین به‌ثبت رسیده است، منتشر شد. به‌نظر می‌رسد این پتنت برخی از مشکلات می میکس آلفا را برطرف کرده است.

در پتنت ثبت شده هواوی، نمایشگر به‌طور کامل به تمام نقاط لبه کناری نمی‌رسد، درواقع در بخش‌های کوچکی از لبه شاهد نمایشگر نیز هستیم. به‌نظر می‌رسد این بخش‌های کوچک برای جای‌گیری کلیدهای فیزیکی هوم و تغییر حجم صدا درنظر گرفته شده‌اند. پیش‌تر دیده بودیم که کلیدهای مجازی جای کلیدهای فیزیکی را گرفته‌اند اما تجربه نشان داده است که کاربران تمایل دارند تا از همان کلیدهای فیزیکی استفاده کنند.

در پتنت منتشر شده نشان می‌دهد که در پنل پشتی این گوشی دو دوربین و یک فلاش LED وجود دارد. نکته جالب این است که در پنل جلویی این محصول خبری از بریدگی یا حفره برای جای‌گیری دوربین سلفی نیست. برهمین اساس عده‌ای مدعی می‌شوند هواوی قصد دارد از فناوری دوربین سلفی زیر نمایشگر استفاده کند. به‌عقیده بسیاری از تحلیلگران، حضور این نوع دوربین سلفی در بسیاری از گوشی‌های هوشمند جدید در سال آینده محتمل خواهد بود.

به دلیل حضور دو دوربین سلفی در پنل پشتی، حضور این گوشی هوشمند در دسته میان‌رده‌ها ثابت شده است، اما باید این نکته را نیز درنظر بگیریم که طرح‌های خلاقانه و فناوری‌های جدید، همیشه در ابتدای معرفی به بازار قیمت بسیار بالایی دارند و قیمت تمام شده محصولات مجهز به آن‌ها نیز زیاد است.

در طی یکسال اخیر که آمریکا فشار تحریم‌های خود علیه هواوی را بیشتر کرده است، این شرکت با چالش‌ها و مشکلات بسیاری روبه‌رو بوده است. یکی از این مشکلات عدم برخورداری از سرویس خدمات گوگل است که حتی سرویس اختصاصی و جایگزین خود هواوی نیز نتوانست پاسخ نیازهای مشتریان خارج از چین را بدهد. حال به‌نظر می‌رسد هواوی قصد دارد تا با استفاده از فناوری‌های جدید، جایگاه خود را میان خریداران خارج از چین باز پس گیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *