همه ی ما تا کنون با این صحنه مواجه شده ایم که موقع خوردن نان، به بخشی از آن می رسیم که کمی کپک دارد. واکنش شما به این صحنه چیست؟ بیشتر افراد بر این باور هستند که اگر آن تکه از نان را جدا کنیم، باقی مانده ی نان تمیز بوده و قابل استفاده است. اما باید بگویم که اینطور نیست. زیرا کپک ها مانند قارچ ها دارای ریشه های بسیار عمیقی هستند که سرتاسر سطحی که در آن رشد می کنند را می پوشانند و باعث آلودگی آن می شوند. بسیاری از کپک ها سمی نبوده و باعث ایجاد بیماری نمی شوند، اما در این میان کپک هایی نیز وجود دارند که ناقل بیماری بوده و باعث می شوند فرد مصرف کننده دچار مریضی های حاد شود. پس برای رعایت ایمنی خودتان، نباید از نانی که کمی کپک دارد، تغذیه کنید.
با ما همراه باشید
لینک کوتاه: