وان پلاس نورد

وان پلاس نورد 5G معرفی شد؛ مشخصات قدرتمند و قیمت مناسب

گوشی هوشمند وان پلاس نورد که مدتی می‌شود خبر رونمایی از آن نقل محافل مختلف است، بلاخره با نمایشگری ۶.۴۴ اینچی از نوع آمولد معرفی شد. از ویژگی‌های بارز این گوشی هوشمند می‌توان به برخورداری از تراشه اسنپدراگون 765G کوالکام، حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ماژول دوربینی ۴گانه اشاره کرد.

مدتی می‌شود که بازار منتظر حضور گوشی هوشمند نورد 5G است. عرضه این محصول می‌تواند گام مهمی برای وان پلاس باشد. وان پلاس که همواره با تولید و عرضه گوشی‌های باکیفیت با قیمتی اقتصادی، لقب قاتل پرچم‌داران را برای محصولات خود کسب کرده بود، این بار نیز با پیروی از همین روش، گوشی با کیفیت نورد را با قیمتی مناسب به بازار معرفی کرد. در شرایطی که بیماری کرونا در دنیا به‌وجود آورده است، هم مردم توان مالی کمتری نسبت‌به گذشته برای خرید گوشی‌های هوشمند دارند و هم کمپانی‌‌های تولیدکننده به‌دنبال راه‌حلی هستند که بتوانند ضرر و زیان‌های مالی که در این دوران متحمل شده‌اند را جبران کنند. وان پلاس نورد از این جهت می‌تواند همان محصولی باشد که هم کاربران و هم کمپانی وان پلاس از آن رضایت کافی داشته باشند.

گوشی هوشمند وان پلاس نورد در پنل پشتی خود، یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی دارد. این دوربین قبلا توسط همین شرکت در گوشی وانپلاس ۸ استفاده شده بود. وان پلاس نورد که د ردسته گوشی‌های میان‌رده جای می‌گیرد نمایشگری OLED دارد که با نام تجاری فلوئید آمولد شناخته می‌شود. این نمایشگر رفرش ریت ۹۰ هرتزی ارائه می‌دهد.

ویژگی‌های سخت‌افزاری وان پلاس نورد

وان پلاس نورد برای پردازش کارهای خود از یک تراشه اسنپدراگون 765G کوالکام استفاده می‌کند. همین تراشه نشانه‌ای‌ست که بفهمیم این گوشی نوظهور در دسته پرچم‌داران جایی ندارد. اما نکته قابل‌توجه این است که این گوشی هوشمند قابلیت پشتیبانی از فناوری ارتباطات 5G را با همین تراشه بدست آورده است. تراشه مذکور مجهز به مودم X52 است و هم از شبکه 5G با امواج زیر ۶ گیگاهرتز و هم از شبکه 5G امواج میلی‌متری پشتیبانی می‌کند.

تراشه اسنپدراگون 765G کوالکام، یک تراشه ۸ هسته‌ای‌ست که به هسته‌های کاریو ۴۷۵ با معماری ۶۴ بیتی مجهز شده است. این تراشه با معماری ۷ نانومتری تولید شده و می‌تواند سرعت کلاک ۲.۴ گیگاهرتز را ارائه کند. به کمک پردازنده‌ سیگنال تصویر (ISP) و هسته‌های هوش مصنوعی، این پردازنده می‌تواند الگوریتم‌های قابلیت Nightscape را اجرا کند.

وان‌پلاس نورد از باتری ۴،۱۱۵ میلی‌آمپرساعتی جهت تأمین انرژی قطعات خود استفاده می‌کند. از دیگر ویژگی‌های این گوشی هوشمند، برخورداری از فناوری شارژ سریع Warp Charge 30T است. این فناوری با توان ۳۰ وات می‌تواند باتری گوشی را در مدت زمان نیم ساعت ۷۰ درصد شارژ کند. از دیگر ویژگی‌های این گوشی هوشمند میان‌رده اقتصادی می‌توان به درگاه USB-C اشاره کرد. این محصول جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون ندارد. وان پلاس نورد به‌طور رسمی از استاندارد IP برای مقاومت دربرابر نفوذ آب و گردوغبار بهره‌مند نیست. این شرکت مدعی شده است که یک تیمی ۳۰۰ نفره، وان پلاس نورد را تحت آزمایش‌هایی سخت قرار داده‌اند و متوجه شده‌اند که این گوشی دربرابر نفوذ قطرات آب و عرق مقاوم است.

ویژگی‌های ظاهری

وان پلاس نورد 5G

در نگاه اول می‌فهمیم که پنل پشتی و جلویی این محصول هردو از جنس شیشه هستند. همان‌طور که گفتیم، وان پلاس نورد نمایشگری ۶.۴۴ اینچی از نوع فلوئید آمولد دارد. این نمایشگر با شیشه گوریلا گلس ۵ کورنینگ محافظت می‌شود. رزولوشن این نمایشگر ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل گزارش شده است و نسبت تصویر ۲۰:۹ را ارائه می‌دهد. رفرش ریت وان پلاس نورد ۹۰ هرتز است. از دیگر ویژگی‌های این نمایشگر پوشش فضاهای رنگی sRGB و P3 است. اما پشتیبانی از HDR در این نمایشگر دیده نمی‌شود. پنل این محصول از نوع OLED انتخاب شده است به همین علت حسگر اسکنر ثر انگشت در زیر نمایشگر قرار دارد. این محصول همچنین فناوری تشخیص چهره نیز دارد.

در بخش بالایی نمایشگر، یک بریدگی کپسولی شکل به‌چشم می‌خورد که برای جای گیری دوربین سلفی دوگانه آن تعبیه شده است. این دوربین سلفی لنزی ۸ مگاپیکسلی فوق عریض دارد که زوایه دید ۱۰۵ درجه‌ای ارائه می‌کند. حسگر اصلی دوربین سلفی نیز ۳۲ مگاپیکسلی  و از نوع IMX618 سونی بوده که پیکسل‌هایی به ابعاد ۰.۸ میکرون دارد.

پنل پشتی نورد دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی دارد. این دوربین از لنزی با دیافراگم f/1.75 تشکیل شده است. دوربین مذکور به فناوری‌های لرزش‌گیر تصویر اپتیکال (OIS) و لرزش‌گیر تصویر الکترونیکی (EIS) مجهز شده است. حسگر این دوربین نیز مانند دوربین سلفی پیکسل‌هایی ۰.۸ میکرونی داشته و از نوع IMX586 سونی است. همچنین این حسگر توانایی بزرگ‌نمایی دوبرابری با کراپ را دارد.

وان پلاس نورد توانایی فیلم‌برداری 4K با نرخ حداکثر ۳۰ فریم‌برثانیه دارد. این محدودیت به علت تراشه اسنپدراگون 765G است. نرم‌افزار دوربین این گوشی هوشمند از حالتی برای فیلم‌برداری4K سینمایی پشتیبانی می‌کند که نسبت تصویر ۲۰: ۹ را ارائه می‌دهد. با استفاده از قابلیت حرکت آهسته‌ دوربین نیز می‌توان ویدئوهایی با کیفیت  1080p  ونرخ ۲۴۰ فریم‌بر‌ثانیه ضبط کرد.

دوربین دوم این گوشی هوشمند، لنزی ۸ مگاپیکسلی و فوق عریض است که زاویه دید ۱۱۹ درجه‌ای ارائه می‌دهد. توانایی فوکوس کردن در فاصله‌های نزدیک برای این دوربین درنظر گرفته نشده است. در عوض دوربین دو مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر ماکرو سومین دوربین این ماژول را تشکیل می‌دهد. دوربین چهار و آخر این ماژول دوربینی با لنز عمق سنج ۵ مگاپیسکلی‌ست.

این‌طور که از خبرها برمی‌آید، وان‌پلاس نورد قرار است در دو رنگ آبی (Blue Marble) و خاکستری (Gray Onyx) برای بازار آسیا و اروپا عرضه شود. کانفیگ پایه این محصول با ۸ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی در اروپا ۴۰۰ یورو (۴۶۰ دلار) و در بریتانیا ۳۸۰ پوند است. البته این گوشی قرار است با قیمتی بسیار پایین‌تر یعنی ۳۳۰ یورو (تقریبا ۲۸،۰۰۰ روپیه)، برای بازار هند نیز عرضه شود. کانفیگ قوی‌تر وان‌پلاس نورد با ۱۲ گیگابایت حافظه‌ رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ ذخیره‌سازی ۵۰۰ یورو قیمت دارد. شعبه‌ هند وب‌سایت آمازون کانفیگی دیگر را با ۶ گیگابایت حافظه‌ رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ ذخیره‌سازی برای فروش دارد که ۲۵،۰۰۰ روپیه (۳۳۵ دلار) قیمت داشته و عرضه‌ آن برای از سپتامبر سال جاری میلادی مصادف با شهریور و مهر ۹۹ برنامه‌ریزی شده است. گوشی نوظهور وان پلاس از تاریخ ۴ اوت سال جاری میلادی مصادف با ۱۴ مرداد ۹۹ عرضه خواهد شد.a

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا