وان پلاس ۸ پرو

وان پلاس ۸ پرو با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و قیمت پایه ۸۹۹ دلار معرفی شد

وان پلاس ۸ پرو قدرتمندرین گوشی این غول چینی است که تا امروز معرفی شده است. این پرچمدار از پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ و نمایشگر ۱۲۰ هرتزی بهره می‌برد.

چندی‌پیش، شرکت وان‌پلاس اطلاعیه‌ای رسمی مبنی‌بر اعلام تاریخ رونمایی از گوشی‌های خانواده وان‌ پلاس ۸ منتشر کرده بود. طبق این اطلاعیه، قرار بود در تاریخ ۲۶ فروردین ماه سال جاری از این خانواده رونمایی شود. همانطور که این شرکت وعده داده بود در تاریخ ۲۶ فروردین ماه، مراسم آنلاین رونمایی از دو گوشی خانواده وان‌ پلاس ۸ برگزار شد تا این دو گوشی هوشمند جدید برای رویارویی با دیگر گوشی‌های قدرتمند، به بازار معرفی شوند.

گوشی‌های وان‌پلاس، همواره به قاتل پرچم‌داران معروف بودند، چراکه این شرکت با تولید گوشی‌های هوشمندی با کیفیت پرچم‌داران دیگر برندهای موجود در بازار وعرضه آن‌ها با قیمتی کمتر، رقیبت اصلی این محصولات در حوزه فروش شناخته می‌شد. اما این‌بار وان‌پلاس دو محصول جدیدش را با قیمتی برخلاق سنت دیرینه‌اش روانه بازار خواهد کرد، چرا که هزینه‌های تولید این محصولات به‌قدری زیاد بوده که عرضه آن‌ها با قیمت پایین، سودی برای وان‌پلاس نخواهد داشت.

در این مقاله قصد داریم تا ویژگی‌های گوشی هوشمند وان‌پلاس ۸ پرو که لقب جدیدترین پرچم‌دار وان‌پلاس را یدک می‌کشد، به تفصیل بیان کنیم.

یکی از نکات اصلی که توجه همه را به این گوشی هوشمند جلب کرده است، قدرت بالای پردازنده مرکزی آن است. وان‌پلاس برای پرچم‌دار جدیدش، از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام بهره گرفته است. این تراشه که خود پرچم‌دار تراشه‌های گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شود، با هدف تمرکز بر روی شبکه 5G تولید شده و مبتنی‌بر هوش مصنوعی‌ست. کوالکام این تراشه قدرتمند خود را پیشرفته‌ترین پلتفرم 5G دنیا معرفی کرده که دارای مودم 5G  مجزای X55  است.

اسنپدراگون ۸۶۵ متشکل از هشت هسته‌ پردازشی شامل یک هسته‌ کورتکس A77 با فرکانس پردازشی ۲.۸۴ گیگاهرتز، سه هسته‌ کورتکس A77 با فرکانس پردازشی ۲.۴ گیگاهرتز و در نهایت چهار هسته‌ کورتکس A55 با فرکانس پردازشی ۱.۸ گیگاهرتز است. این تراشه قدرتمند کوالکام، انواع پردازش‌های گرافیکی را توسط پردازنده‌ آدرنو ۶۹۸ انجام داده و بر پایه‌ لیتوگرافی ۷ نانومتری FinFET ساخته می‌شود.

خبرها حاکی از آنند که وان‌پلاس ۸ پرو در دو مدل با حافظه رم ۸ یا ۱۲ گیگابایت از نوع LPDDR5 تولید می‌شود. این اسمارت فون پرقدرت از رابط کاربری اکسیژن OS مبتنی‌بر سیستم‌عامل اندروید ۱۰ بهره برده و با سخت افزاری استثنایی روانه بازار خواهدشد.

وان پلاس ۸ پرو مجهز به نمایشگری ۶.۷۸ اینچی با وضوح تصویر ۳٬۱۶۸ در ۱٬۴۰۰ پیکسل است. این نمایشگر از استانداردهای HDR10 و +HDR10 پشتیبانی کرده و دارای پنلی OLEDست که نسبت تصویر غیرمعمول ۱۹.۹:۸ را ارائه می‌دهد. نمایشگر این گوشی که بالاترین امتیاز مؤسسه دیسپلی‌میت به آن تعلق گرفته است، قابلیت دستیابی به حداکثر روشنایی۱٬۳۰۰ نیت را داراست. همچنین نرخ نوسازی وان‌ پلاس ۸ پرو، 120Hz  ثبت شده است. نرخ نوسازی این گوشی از مهمترین ویژگی‌های آن محسوب می‌شود، چرا که محتواهای بصری‌ای که نیاز به کیفیت بهتری برای القای لذت بیشتر به چشم بیننده دارند، مانند بازی‌ها، ویدیوهای باکیفیت بالا و انیمیشن‌ها، با چنین رفرش ریتی خروجی بهتری ارائه می‌دهند و روان‌تر به‌نمایش گذاشته می‌شوند. در این پرچم‌دار جدید وان‌پلاس، تراشه مخصوصی به‌کار برده شده که نرخ فریم ویدیوها را بالا می‌برد. از این تراشه با نام MEMC یاد می‌شود.

در چندسال گذشته، وان‌ پلاس همواره تلاش می‌کرد تا حاشیه اطراف نمایشگر را کاهش داده و نسبت نمایشگر به بدنه را به بالاترین حد در گوشی‌های هوشمند خود برساند؛ از همین روی، گوشی هوشمند وان‌ پلاس ۷ پرو را با دوربین سلفی پاپ‌آپ یا بالاجهنده به بازار عرضه کرد. اما حالا در پرچم‌دار جدید این شرکت، نه خبری از دوربین پاپ‌آپ هست و نه ناچ (بریدگی قطره‌ای شکل بالای صفحه جهت قرارگیری دوربین سلفی)، بلکه دوربین سلفی در وان‌پلاس۸ پرو، درون حفره‌ای کوچک، در بخش بالایی پنل جلویی قرار گرفته است. با این نحوه قرارگیری، نه تنها نسبت نمایشگر به بدنه به بالاترین حد خود رسیده است، بلکه باعث شده وان پلاس پرو، ظاهری مدرن‌تر به خود بگیرد. حفره کوچک بالای نمایشگر در این گوشی، میزبان دوربینی سلفی با حسگر ۱۶ مگاپیکسلی‌ از نوع IMX471 سونی بوده که علاوه بر پشتیبانی از قابلیت فوکوس ثابت، مجهز به لرزش‌گیر الکترونیکی‌ نیز هست. در این دوربین سلفی، لنزی با دیافراگم f/2.4 تعبیه شده است.

در پنل پشتی مدل پرو خانواده وان‌پلاس۸، مجموعه دوربینی با ماژول چهارگانه به‌چشم‌می‌خورد. بار اصلی این ماژول به دوش حسگر ۴۸ مگاپیکسلی‌ از نوع IMX689 سونی است که گفته ‌می‌شود محصول مشترکی از شرکت‌های سونی و وان‌پلاس است. این دوربین به سیستم‌های لرزش‌گیر تصویر اپتیکال و لرزش‌گیر تصویر الکترونیکی مجهز است که شرکت وان‌پلاس از آن به‌عنوان سیستم لرزش‌گیر هیبریدی یاد می‌کند. علاوه‌برآن، دوربین اصلی این ماژول چهارگانه، پیکسل‌هایی با اندازه ۱.۱۲ میکرون داشته و لنزی با دیافراگم f/1.78 بر روی آن سوار شده است.

نقش دوربین دوم این ماژول نیز به عهده حسگر ۴۸ مگاپیکسلی دیگری‌ست که از نوع IMX586 بوده و نسبت به حسگر دوربین اصلی، قدیمی‌تر محسوب می‌شود. این حسگر دوم، از لنزی فوق عریض با دیافراگم  f/2.2 با زاویه دید ۱۲۰ درجه‌ای، میزبانی می‌کند. تا اینجا دو حسگر از ماژول چهارگانه وان‌ پلاس ۸ پرو را معرفی کردیم، دو حسگر دیگر این ماژول را به ترتیب حسگرهای ۸ و ۵ مگاپیکسلی نشکیل می‌دهند. حسگر ۸ مگاپیکسلی مجهز به لرزش‌گیر تصویر اپتیکال و لنز تله‌فوتو با دیافراگم f/2.4 است. این دوربین، بزرگ‌نمایی ۳ برابری هیبریدی و ۳۰ برابری دیجیتالی را ارائه می‌کند.

حسگر ۵ مگاپیکسلی، با قابلیت فیلتر کردن رنگ‌ها، از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) و فوکوس خودکار لیزری برخوردار بوده و با این مشخصات، ماژول دوربین وان‌ پلاس ۸ پرو را تکمیل می‌کند. همچنین در این گوشی می‌توانید فلاش دوگانه LED را نیز در پنل پشتی مشاهده کنید.

گزارش‌های ثبت شده نشان می‌دهند دوربین اصلی گوشی هوشمند وان‌ پلاس ۸ پرو می‌تواند ویدئوهایی 4K با نرخ ۶۰ فریم‌بر‌ثانیه و ویدئوهای حرکت آهسته‌ی 1080p را با نرخ ۲۴۰ فریم‌بر‌ثانیه ضبط کند. نرم‌افزار دوربین وان‌ پلاس ۸ پرو نیز شامل قابلیت‌های مختلفی نظیر Cine Mode ،Nightscape ،Super Macro ،Pro Mode و Audio Zoom است.

از دیگر ویژگی‌های این پرچم‌دار وان‌پلاس می‌توان به بلوتوث ۵.۱، پشتیبانی از استاندارد وای‌فای ۶، حسگر اسکنر اثرانگشت در زیر نمایشگر و گواهی رسمی IP68 که نشان‌دهنده مقاومت آن در برابر نفوذ آب و گردوغبار است، اشاره کرد. وان‌پلاس ۸ پرو ۱۹۹ گرم وزن دارد و انرژی مورد نیاز خود را از طریق باتری ۴٬۵۱۰ میلی‌آمپرساعتی که قابلیت شارژ سریع ۳۰ وات دارد، تامین می‌کند. همچنین این محصول از فناوری شارژ بی‌سیم ۳۰ وات هم پشتیبانی می‌کند. فناوری شارژ سریع عادی، درصد باتری را در عرض نیم ساعت، از صفر به ۶۰ می‌رساند. درحالی‌که  فناوری شارژ بی‌سیم سریع در همین بازه‌ زمانی درصد شارژ را از صفر به ۵۰ می‌رساند. نکته جالب توجه این است که از طریق وان‌پلاس ۸ پرو امکان شارژ دستگاه‌های دیگر با توان ۳ وات نیز وجود دارد.

طبق خبرهای رسمی منتشر شده، وان پلاس ۸ پرو قرار است در رنگ‌های مشکی، سبز و آبیِ سیر به بازار عرض شود. شرکت چینی وان‌پلاس، برای مدل ۸ گیگابایت حافظه‌ رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ ذخیره‌سازی این دستگاه، قیمت ۸۹۹ دلار و برای مدل دیگر با ۱۲ گیگابایت حافظه‌ رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ ذخیره‌سازی قیمت ۹۹۹ دلار را درنظر گرفته است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا