پتنت مایکروسافت

پتنت جدید مایکروسافت برای دستگاهی با سه نمایشگر ثبت شد

در پتنت مایکروسافت که به‌تازگی ارائه شده است شاهد نمایشگر کوچک سومی هستیم که میان دو صفحه نمایش بزرگ قرار می‌گیرد و دستگاهی با سه نمایشگر ارائه می‌کند.

طبق آخرین اخبار در طراحی این پتنت مشاهده می‌کنیم که دو صفحه نمایش بزرگ توسط لولا به‌هم متصل شده‌اند و صفحه نمایش کوچکتری، میان آن‌ها ترسیم شده‌است. عملکرد این نمایشگر سوم، در ارتباط مستقیم با نوع پیکربندی‌ است به‌طوری که اگر دستگاه تا شود، این نمایشگر گزینه‌هایی جهت کنترل دستگاه یا محتوایی مشابه با صفحه‌های خمیده سامسونگ، به‌نمایش می‌گذارد. پس از بازشدن دستگاه نیز، این نمایشگر کوچک فضای خالی میان دو نمایشگر بزرگ را پر خواهدکرد.

در بخشی از گزارش منتشرشده در مورد این پتنت می‌خوانیم که:

در اولین اجرای این ویژگی در دستگاه نمونه، بخش  تصمیم‌گیری منطقی به‌گونه‌ای طراحی شده‌است که یک یا چند کنترل مجازی، برای نمایش در قسمت نمایشگر سوم، یعنی بخشی که در زاویه بین صفر تا ۱۸۰ درجه برروی لولا قرار دارد، درنظر گرفته‌شده‌است. این یعنی ممکن است برخی از گزینه‌های کنترلی، در ناحیه لولای بین نمایشگر اول و نمایشگر دوم، نشان داده‌شود. این گزینه‌های کنترلی می‌توانند اپلیکیشنی که در یکی از دو نمایشگر اصلی اجرا می‌شود را کنترل کنند.

دستگاه تلفن‌همراه ۱۴۰۰ ممکن است هر یک از انواع دستگاه‌های محاسباتی به عنوان مثال تلفن‌همراه، تلفن هوشمند، رایانه دستی، دستیار دیجیتال شخصی (PDA) و غیره باشد و شاید امکان برقراری ارتباط دو طرفه با یک یا چند شبکه ارتباطی موبایل ۱۴۰۴ مانند شبکه سلولی یا ماهواره‌ای یا شبکه محلی یا گسترده را فراهم کند.

البته این احتمال وجود دارد که مثل پتنت‌هایی که در گذشته توسط این شرکت به ثبت رسیده‌اند، این طراحی روی هیچ دستگاهی اعمال نشود. به‌علاوه اینکه احتمال ظهور این فناوری هم در تلفن‌های همراه، هم در دستگاه‌هایی همچون سرفیس duo که به شبکه موبایلی متصل می‌شوند و هم در رایانه‌های قابل‌حمل مثل سرفیس نئو، وجود دارد. همچنین ممکن است دستگاه طراحی‌شده اصلا از سری سرفیس نباشد؛ اما باتوجه به عرضه دو محصول سرفیس نئو و دوئو با برند سرفیس، احتمال ظهور این فناوری در سری‌های سرفیس زیاد است.

سه نمایشگر

دستگاهی با سه نمایشگر می‌تواند قابلیت‌های ویژه‌ای مثل امکان مشاهده‌ اعلانات و گزینه‌های کنترلی راحتی هنگام بسته‌بودن گوشی و یا برای محصول حمل‌شدنی یادشده فراهم کند؛ اما درمقابل، می‌تواند مشکلاتی نیز به‌همراه داشته‌باشد. برای مثال، پیش‌بینی می‌شود که نمایشگر سوم تعبیه‌شده بین دو نمایشگر از هر دو طرف فاصله داشته‌باشد و چنین موضوعی باعث افت کیفیت محتوایی خواهدشد که در هر سه نمایشگر درحال پخش است.

نقاشی‌هایی نیز درون پتنت دیده می‌شود که ظاهرا طرح‌هایی اولیه هستند و هدف آن‌ها به‌تصویر کشیدن مفاهیم است؛ بنابراین، اندازه‌ شکاف‌های موجود در طرفین نمایشگر سوم نامعلوم است. درخواست ثبت پتنت جدید مایکروسافت ۷ اوت ۲۰۱۹ ارائه و ۳۱ مارس ۲۰۲۰ منتشر شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا