یک زن که راه حل مناسبی برای فراموش نکردن کلید و جا گذاشتن آن پیدا نکرده بود، آن را در ساعد خود کاشت!
این زن به نام آمی دی دی که مهندس نرم افزار است ، کلید تسلای خود که به شکل اتومبیل است را در بازوی خود کاشت تا از فراموش کردن و جا گذاشتن آن جلوگیری کند و بتواند کمک آن به راحتی وسیله نقلیه خود را قفل کند. با کاشت کلید خودروی تسلا در بدن، این خانم قادر خواهد بود که به به جای یک کلید سنتی، تسلا مدل ۳ را با کمک بدن خود باز کند.
ابزاری برای قفل تسلا از بدن !
او تمام مراحل اجرای این کار را به صورت ویدئویی در سایت Hackaday مستند ساخت و می توانید با ورود به این سایت نگاهی به روند مرحله به مرحله این کار بیاندازید. او کارت پارک خودروی تسلا مدل ۳ را خارج کرده و تراشه را از کارت فیزیکی که اجازه می دهد خودرو قفل شود، خارج کرد. سپس به کمک ابزاری به نام pineapple آن را در ساعد خود کاشت.
نحوه کاشت تراشه
به منظور ایمن سازی، او کارت را داخل محفظه ای بیو پلیمری محصور کرد. این خانم در این باره به سایت ورج گفته است که با این ترفند توانسته به راحتی خودروی خود را از زیر پوستش نیز باز و قفل کند. با این حال ساعد او در جایی که ایمپلنت قرار گرفته متورم است و همین امر موجب می شود که برای کار کردن آن به وسیله نقلیه بسیار نزدیک باشد.
آمی می گوید که دو کلید دیگر نیز سفارش داده و قصد دارد که تکنسین سرویس تسلا را به خانه اش دعوت کرده و به او نشان دهد که چگونه این کلیدها را با وسایل نقلیه خود جفت می کند. سوئیچ های تسلا مدل S نیز پیش از به راحتی هک شده بود و با اینکه از مهندسی معکوس و رمزنگاری برخوردار بود اما هکرهای بلژیکی موفق شده بودند که با کپی کامل سوئیچ وکلید الکترونیکی آن را هک کنند.
دیگر مواردی که تسلا را هک کردند
هک خانم امی، نیز تنهاهک تسلایی نیست که این هفته با آن روبرو شدیم. یک محقق امنیتی دیگر به آن ترومن کین اموری مربوط به شناسایی نظارت را در Defon در سال جاری به انجام رساند.
هک کین، در اصل تغییر مدل ۳ تسلا به یک روبات نظارتی بود که می تواند پلاک ها، چهره ها و پلاک های مجاز اما دزدیده شده را ردیابی و ذخیره کند. وی برای انجام این کار، با استفاده از درگاه USB در داشبورد تسلا، این خودرو را هک و چنین سیستمی را ساخت. اکنون از دوربین های داخلی این خودرو به عنوان یک سیستم نظارتی استفاده می کند تا اینکه فقط حضور خودروهای اطراف را تشخیص دهد.
این به آن معنا است که چشم دیگری در حین رانندگی می تواند به شما کمک کند و بگوید که در طی روز چه تعداد پلاک مجاز شما را دنبال می کرده است. این برای افرادی که به تعقیب و گریز مشکوک هستند خوب هستند، چرا که ممکن است خودرویی که هر روز شما را دنبال کرده و یا کنارتان پارک می کند تنها یکی از همسایگان شما بوده است! بنابراین چنین سیستم ها و هک هایی بیشتر به کار نیروهای پلیس می خورد.
جایزه تسلا برای هکرهای کلاه سفید
شاید چنین باگ هایی بود که تسلا به منظور آشکار سازی و آگاهی از نواقص خود برای هکرها جایزه ای گذاشت و به آنها اعلام کرد که هر فردی که بتواند نرم افزار این خودرو را هک کند، به آنها یک خودروی تسلا مدل ۳ رایگان خواهد داد. با این کار تسلا در واقع در ازای پرداخت جایزه ای گرانبها آسیب پذیری های نرم افزاری خود را می شناسد و این کار را به هکرهای کلاه سفید می سپارد.
در سال ۲۰۱۰ نیز گوگل چنین برنامهای را برای رفع ایرادات اپلیکیشن های کاربردی اش و فیس بوک با پاداش حداقلی ۵۰۰ دلار و بدون محدودیت برگزار کرد. این برنامه همچنان ادامه دارد و تاکنون گوگل بیش از ۲ میلیون دلار به هکرهای کلاه سفید پرداخت کرده است تا از نواقص برنامه های خود آگاه شود. چندی پیش نیز تعدادی از هکرها یک خودرو ی تسلا مدل ۳ را هک کردند و توانستند جایزه ای معادل ۳۷۵ هزار دلار نصیب خود کنند که شامل یک خودروی مدل ۳ است.
لینک کوتاه: