سونی

گزارش: سونی از نمایش خشونت در بازی‌هایش جلوگیری می‌کند

شنیده‌های اخیر حاکی از این است که سونی سعی دارد از نمایش تصاویر خشونت‌آمیز نظیر قطع عضو شخصیت‌ها در بازی‌های خود جلوگیری کند.

مدت قابل توجهی است که میزان خشونت در بازی‌های ویدئویی به‌طور جدی مورد بحث قرار گرفته است و عده‌ای معتقدند که بازی‌ها جهت اینکه در دسترس مخاطبان بیشتری قرار بگیرند باید خشونت کمتری داشته باشند. با این حال همچنان توسعه‌دهندگانی هستند که عناوینی تاریک و خشن را که فقط افراد بالغ قادر به تجربه‌ی آن هستند روانه‌ی بازار می‌کنند.

به گزارش GameSpark Japan، سونی از توسعه‌دهندگان می‌خواهد تا از تصاویر خشونت‌آمیز در بازی‌ها را حذف کنند. «هیروشی ماتسویاما» (Hiroshi Matsuyama)، مدیر عامل استودیوی ژاپنی Cyberconnect2 اظهار داشته که این شرکت توسعه‌دهندگان را وادار به ایجاد تغییراتی در سری Naruto Ultimate کرده است. یکی از شخصیت‌های بازی Minato Namikaze در داستان اصلی یک دست خود را از دست می‌دهد اما سازندگان در بازی اصلی به این بخش از داستان وفادار نمانده‌اند تا با سیاست‌های سونی سازگار باشند.

ماتسویاما در این باره بیشتر توضیح داده و اشاره داشته که از بین رفتن اعضای بدن انسان‌ها یا حتی شخصیت‌هایی که ظاهری انسانی دارند، مورد تایید شرکت سرگرمی‌های تعاملی سونی قرار نمی‌گیرد و در عین حال به این شدت هم توسط سازمان رده‌بندی بازی‌های ویدئویی ژاپن (Computer Entertainment Rating Organization یا به اختصار CERO) ممنوع نشده است. در داستان Minato با توجه به اینکه دوباره زنده شده، اساساً انسان محسوب نمی‌شود ولی از آنجا که ظاهری انسانی دارد اجازه‌ی نمایش قطع عضو او داده نشده است.

نکته‌ی قابل توجه این است که سونی اجازه‌ی نمایش چنین تصاویر خشونت‌آمیزی را در برخی از بازی‌های خود داده است. ماتسویاما به صحنه‌ای در Dragon Ball Z Kakarot اشاره کرده که طی آن شخصیت Nappa دست خود را از دست می‌دهد اما به‌خاطر تفاوت بیان و برداشت، حذف نشده و نمایش آن مورد تایید قرار گرفته است. درحالی که درمورد تفاوت مذکور توضیحی داده نشده، احتمالاً Naruto به‌خاطر فضای واقع‌گرایانه‌تر خود مجاز به نمایش خشونت شدید نبوده درحالی که Dragon Ball از فضایی فانتزی‌تر برخوردار است. اینکه چنین رویکردی فقط مختص به بازی‌های ژاپنی است یا خیر در حال حاضر مشخص نیست.

موضعی که سونی به کار گرفته با توجه به سابقه‌اش در ارائه‌ی بازی‌هایی با فضای جدی و بالغانه جالب توجه به نظر می‌رسد. به‌عنوان مثال می‌توان به The Last of Us 2 اشاره کرد که شامل صحنه‌های خشن متعددی می‌شود اما نه‌تنها مورد انتقاد قرار نگرفته بلکه به‌خاطر آن همواره تحسین شده است. جالب است که ببینیم سونی چه دلیلی برای در پیش گرفتن چنین رویکردی دارد.

نظر شما راجع به رویکرد سونی درخصوص خشونت در بازی‌ها چیست؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا