سامسونگ گلکسی واچ ۴ با موفقیت سطح دستگاههای Wear OS را بالا برد. ویژگیهای خیره کنندهای چون ابزارهای سلامت، چیپست جدید پر سرعت و دسترسی به منابع وسیعی از برنامهها نادیده گرفتن این گجت را سخت کرده است. همچنین با معرفی سیستم عامل Wear OS ۳، سامسونگ توانست برای ماهها از رقبای خود پیشی بگیرد. همه این مسائل باعث شده که انتظارات زیادی از نسل بعدی این ساعتها یعنی سامسونگ گلکسی واچ ۵ به وجود بیاید. در این مطلب سیار نیوز به این توقعات و انتظارات خواهیم پرداخت.
عمر طولانی باتری
مطمئنا گلکسی واچ ۴ از نظر باتری از اپل پیشی گرفته است. اما وقتی رقبایی مانند Fitbit و Garmin دستگاه هایی با شارژ باتری یک هفتهای ارائه میکنند، عمر ۴۰ ساعته باتری زیاد به چشم نمیآید. بدتر از آن زمان شارژ نسبتا طولانی این ساعت است که کار را برای آن سخت تر میکند. اگر طبق شایعات، سامسونگ ظرفیت باتری گلکسی واچ ۵ را به ۲۷۶ میلی آمپر ساعت افزایش دهد، کاربران میتوانند در فواصل طولانیتری از این دستگاه استفاده کنند. از آنجا که عوامل دیگری مانند رزولوشن صفحه نمایش بر شارژ باتری تأثیرگذار است هنوز نمیتوان گفت سامسونگ میتواند به هدف خود در این رابطه دست پیدا کند یا خیر.

استفاده از Google Assistant
بیکسبی به عنوان دستیار صوتی سامسونگ تا جای ممکن وظیفه خود را به خوبی انجام میدهد. اما وقتی سامسونک ادعا میکند که ساعت هایش را با قابلیتهای گوگل ادغام کرده است پس عدم استفاده از Google Assistant چندان منطقی به نظر نمیرسد. بعد از چندین آپدیت بدون هیچ نشانهای از assistant اکنون امیدواریم نسل بعدی گلکسی واچ، این ویژگی را در زمان عرضه داشته باشد.

ویژگیهای انحصاری کمتر
هم ساعتهای Wear OS و هم تولیدات قدیمیتر گلکسی با آیفونها کار میکردند اما گلکسی واچ ۴ نه! تاسفآورتر این است که برخی از هیجانانگیزترین ویژگیهای ردیابی سلامت آن تنها در صورتی کار میکنند که دستگاه با گوشی هوشمند سامسونگ همگام شود. این یعنی سایر کاربران اندروید که از گوشیهای دیگری به جز سامسونگ استفاده میکنند نمیتوانند به خوبی از برنامه سامسونگ Health Monitor بهره ببرند. مثلا اندازه گیری فشار خون منحصر به گوشیهای هوشمند سامسونگ است. امیدواریم که گلکسی واچ ۵ را با ابزارهایی ببینیم که همه کاربران اندرویدی و حتی کاربران آیفون هم بتوانند از آن استفاده کنند.

شایعه سنسور دما
ممکن است سامسونگ گلکسی واچ ۵ قابلیتهای مربوط به دما سنجی را در خودش گنجانده باشد. به گفته ETNews این ابزار نه تنها برای تشخیص علائم اولیه همه گیری کرونا مفید است بلکه برای زنانی که سیکلهای شان را کنترل میکنند هم کارایی دارد. هر ابزاری که با چشمانداز ارتقای سلامت زنان، در ساعتهای هوشمند ادغام شود حرکتی رو به جلو محسوب میشود. اگر گلکسی واچ ۵ هم بتواند دادههای مناسبی را در این زمینه ارائه دهد موقعیت مناسبی برای جلب توجهات خواهد داشت.
لینک کوتاه: