بنچمارک آنتوتو بهتازگی گزارش ماه آوریل خود را منتشر کرده است که نشان میدهد گوشیهای چینی مجهز به تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ صدرنشین جدول هستند.
در ماههای گذشته با وجود شیوع بیماری کرونا و آسیب جدی به بازار فروش گوشیهای هوشمند، بسیاری از شرکتها محصولاتی را که برای نیمه اول سال ۲۰۲۰ برای بازار جهانی تولید کرده بودند، روانه بازار کردند. از میان این شرکتها میتوان به شیائومی و وان پلاس اشاره کرد. حال بنچمارک انتوتو با انتشار گزارشی از ماه آوریل، این مسئله را بهاثبات رساند که محصولات این دو شرکت توانستهاند نبض بازار را بهخوبی در دست گرفته و صدرنشین جدول پرچمداران شدهاند.
این گزارش برترین گوشیهای اندرویدی ماه آوریل را مشخص میکند که شامل دو بخش پرچمدار و میانرده است. فاکتوری که بیشترین تاثیر را بر روی رتبهبندی این محصولات دارد، پردازنده مرکزی آنهاست. این دادهها که در بازه زمانی ۱ تا ۳۰ آوریل جمعآوری شدهاند، امتیازهایی میانگین از میان ۱۰۰۰ داده برای هرگوشی هستند. امتیازهای ثبتشده در رتبهبندیها، با Antutu Benchmark V8 ثبت شدهاند.
رتبه اول این جدول ردهبندی، متعلق به گوشی شیائومی می ۱۰ پرو است که دارای ۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی است. این گوشی به محض ورود به بازار، جایگاه نخست را از پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی اس ۲۰ اولترا ربود. گوشی هوشمند گلکسی اس ۲۰ اولترا مجهز به فناروی 5G بوده و در دل خود تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ را جای داده است. این گوشی هوشمند در کنار حافظه رم ۱۲ گیگابایتی خود، از ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی نیز بهره میبرد. امتیاز میانگینی که بنچمارک انتوتو برای شیائومی می ۱۰ پرو در نظر گرفته است نزدیک به ۶۰۰ هزار و معادل ۵۹۳۷۶۹ است. این امتیاز عملکرد خارقالعاده این محصول چینی را بهرخ میکشد.
نسخه جهانی شیائومی می ۱۰ پرو و نسخهای که از آن در چین منتشر شد، تفاوت چندانی باهم ندارند. هردو آنها از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام بهره برده و مجهز به فناوری 5G هستند. از دیگر ویژگیهای آنها میتوان به بهرهمندی از نمایشگری ۶.۶۷ اینچی و تقریبا بدون حاشیه، رفرش ریت ۹۰ هرتزی و حسگر اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر اشاره کرد.
شیائومی می ۱۰ پرو از فناوری حافظههای UFS3.0 و LPDDR5 بهره میبرد. دوربین اصلی ۱۰۰ مگاپیکسلی این گوشی مجهز به هوش مصنوعی بوده و میتواند تا ۵۰ برابر بزرگنمایی دیجیتال داشته باشد. استفاده از یک باتری پرقدرت ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی، شارژ سریع بیسیم ۵۰ واتی، شارژ سریع بیسیم ۳۰ واتی و شارژ معکوس ۱۰ واتی از جمله ویژگیهای کمنظیر این محصول چینیست. شیائومی برای این پرچمدار درجه یک خود از رابط کاربری MIUI 11 استفاده کرده است. همچنین استفاده از اسپیکرهای کاملا قرینه دوگانه استریو و دو اسپیکر ultra-linear 1216، قدرت این گوشی را در بخش قابلیتهای صوتی نیز بهنمایش میگذارد. اسپیکرهای شیائومی می ۱۰ پرو، کیفیتی برابر با ۱.2cc را ارائه میکنند که تأییدیه Hi-Res Audio را هم دارند.
وان پلاس ۸ پرو دومین پرچمدار مجهز به اسنپدراگون ۸۶۵ که در این جدول ردهبندی به چشم میخورد. این گوشی هوشمند دارای رم ۱۲ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازیست. وان پلاس ۸ با دریافت ۵۸۲۶۹۷، در میانه ماه آوریل به بازار عرضه شد. نمایشگر حرفهای 2K با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی از ویژگیهای این دستگاه بهشمار میرود.
نسخه استاندارد می ۱۰ با امتیاز ۵۸۰۰۲۷ توانسته است رتبه سوم را بهنام خود کند. این گوشی با چنین امتیازی در نزدیکی نسخه پرو قرار میگیرد. تفاوت این دو نسخه تنها در لنزهای استفاده شده برای دوربین آنهاست اما از لحاظ سختافزاری باهم یکسان هستند. از بررسی ادامه فهرست چنین برمیآید که گوشیهای پرچمدار سامسونگ که در گزارش ماههای قبل بنچمارک انتوتو در رتبههای بالا قرار داشتند، چندین پله سقوط کردند.
گوشیهای زیر، بهترتیب در رتبهی های چهارم تا دهم قرار میگیرند:
۴- سامسونگ گلکسی S20 اولترا (۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۵۱۹،۷۱۳
۵- سامسونگ گلکسی S20 پلاس (۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۵۱۸،۴۹۴
۶- ایسوس ROG Phone 2 ( ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۵۰۹،۰۶۰
۷- سامسونگ گلکسی S20 پلاس (۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۵۰۵،۰۷۱
۸- سامسونگ گلکسی S20 ( ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۵۰۳،۳۲۴
۹- وانپلاس 7T ( ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۴۹۶،۷۰۰
۱۰- وانپلاس 7T پرو (۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۴۹۶،۲۱۱
گزارش آنتوتو از برترین گوشیهای میانرده ماه آوریل
اولین گوشی میانردهای که در این جدول ردهبندی دیده میشود هواوی نوا 7i است که امتیاز ۳۰۸۸۵۳ را بهخود اختصاص داده است. این گوشی از پردازنده کرین ۸۱۰ استفاده میکند که در سال گذشته در اکثر گوشیهای میانرده هواوی استفاده شده بود.
رتبه دوم این جدول به ردمی نوت ۸ پرو اختصاص یافته که با امتیاز ۲۹۱۷۴۲ اختلاف زیادی با رتبه اول این جدول ندارد.
رتبه سوم برترین گوشیهای میانرده در گزارش انتوتو برای ماه آوریل، به ریلمی ۶ از شرکت اوپو میرسد. این گوشی اوپو، از پردازندهای مشابه با ردمی نوت ۸ پرو یعنی مدیاتک G90T بهره میبرد و امتیاز میانگین ۲۹۱۰۹۳ برای آن ثبت شده است.
گوشیهای زیر بهترتیب رتبههای چهارم تا دهم را تصاحب کردهاند:
۴- ریلمی ۶ پرو (۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۸۲،۵۱۹
۵- ردمی نوت 9S (۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۷۷،۹۵۴
۶- ریلمی X2 (۶ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۷۰،۹۹۵
۷- شیائومی می 9T (۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۶۵،۰۳۲
۸- سامسونگ گلکسی A80 (۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۶۴،۹۵۲
۹- سامسونگ گلکسی A71 (۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۶۴،۸۶۰
۱۰- شیائومی می نوت ۱۰ (۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی): امتیاز میانگین ۲۶۳،۹۶۵
تمامی گوشیهای لیست بالا از پردازنده اسنپدراگون کوالکام استفاده میکنند. گوشیهایی که در رده چهارم و پنجم قرار دارند، پردازنده اسنپدراگون 720G استفاده میکنند. رده ششم تا دهم نیز از پردازندههای ۷۳۰/730G بهره میبرند.
لینک کوتاه: